بي خيال!به احتمال زياد مشكل از پاورمه حالا شما با توجه به قطعاتم كه قبلا گفتم چه پاوري رو پيشنهاد مي كنيد(از برند گرين)؟
بي خيال!به احتمال زياد مشكل از پاورمه حالا شما با توجه به قطعاتم كه قبلا گفتم چه پاوري رو پيشنهاد مي كنيد(از برند گرين)؟
GREEN 485A به قیمت 45 تومنبي خيال!به احتمال زياد مشكل از پاورمه حالا شما با توجه به قطعاتم كه قبلا گفتم چه پاوري رو پيشنهاد مي كنيد(از برند گرين)؟
Last edited by TREASURES; 21-09-2010 at 11:46.
اگه بخوام رم یا سی پی یوم رو ارتقاء بدم این پاور بازم جواب میده یا همین الانم لب مرزه؟
یکم ارزون نگفتی چون 430A قیمتش 43 تومنه
قیمت تهران یا مشهد؟نهایتا 2-3 تومن گرونتره مثلا 48 تومن....
البته میشه MEMONEX SILENT 540W هم بقیمت 54 تومن خرید.....
به نظرم گرین برند بهتر ومعتبر تریه حالا از برند های دیگه نمونه ی بهتری سراغ دارید اگه بگید خیلی ممنون می شم.![]()
منظور آقای AMD>INTEL اینه که مثلا برندی مثل کولر مستر بهتر از گرینه.....به نظرم گرین برند بهتر ومعتبر تریه حالا از برند های دیگه نمونه ی بهتری سراغ دارید اگه بگید خیلی ممنون می شم.![]()
دوستان دوباره سلام
من یه ماهه که اینترنتم قطع شده واسه ی همین زودتر نتونستم جواب بدم
همون طور که شما گفتید رفتم پاورم رو عوض کنم ولی وقتی صاحب مغازه کیس رو باز کرد گفت پاورت 430A GREEN هست و نیازی به عوض شدن نداره گفت شاید مشکل از باس رمت باشه. منم رم های جدید رو در آوردم با همون قدیمی ها هم همین طوریه(حدود 20 ثانیه طول می کشه تا کامپیتر روشن بشه) حتی بایوس رو هم آپدیت کردم ولی فرقی نکرده.
به نظر شما مشکل از چی می تونه باشه؟
مشکل شما 90% از کمبوده پاوره چون بعد از ارتقا این اتفاق افتاده از چیز دیگه ای نمی تونه باشه
شما باید با یه پاور دیگه امتحان کنید مثلا 535 وات
در غیر این صورت کلید پاور رو چک کنید ببینید خراب نباشه
در آخر اگر با پاور قویتر هم همینطور بود ایراد از مینه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)