تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 145 اولاول 12345671353103 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 1443

نام تاپيک: سریال مختارنامه

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام.
    گفتم يه مطلبي رو بگم شايد دوست داشته باشيد.
    همونطور كه ميدونيد اين پروژه چند سالي هست كه داره ساخته ميشه و يه پروژه ي زمانبر و عظيم هست.چند سال قبل كه مي خواستن كار رو شروع كنن درست در زمان انتخاب بازيگران بود كه براي اين كار به بزرگ سينماي ايران يعني مرحوم رضا كرم رضايي پيشنهاد شد براي اينكه در اين كار بازي كنند.منتها ايشون به علت كهولت سن و بيماري اين كار رو نپذيرفتن تا اين كه بالاخره اوايل سال 1389 در سن 76 سالگي فوت شدند...
    روحش شاد و يادش گرامي.

2. این کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اصلا این سریالها معروفند به که در بین کار حداقل یه 10-20 نفری ریغ رحمت رو سر میکشن
    اون بنده خدا که جای خودش رو داره

امام شخصا از رهبری قیام سرباز زد، اما به عمویش محمد بن حنفیه ولایت داد که رهبری و پشتیبانی معنوی قیام را به عهده بگیرد و مختار مردم را به بیعت با محمد بن حنفیه فرا می خواند. از آثار و فواید این کار، ایجاد امنیت برای امام، مشغول کردن ذهن دشمن و جاسوسان آن به غیر امام، و مصونیت آن حضرت(ع) از خطر را می توان نام برد.
    این حرف تنها جمله ی بدون منبع نوشته ات هست که به هیچ وجه نمیشه قبولش کرد
    بنظرم خیلی توهین امزه بگیم امام مختار رو بخاطر این قبول داشته که باعث میشده خودش از خطر دور باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

فقط تنها چیزی که من مطمئنم اینه که امام سجاد هیچوقت ازش تعریف نکرده
    2- امام سجاد(ع) برای کشته شدن عبیدالله سجده شکر به جای آورد و در حق مختار چنین دعا کرد: جزّاه خیرا. تاریخ الیعقوبی ج 2، ص 259؛ طوسی، محمد بن حسن، اختیار معرفة الرجال( رجال الکشی) ص 125 و 127؛ قاضی نعمان، شرح الأخبار، ج 3، ص

من که به شخصه اعتقاد دارم امام مختار رو قبول نداشته
    این حرف شما نیاز به سند و مدرک داره چون مسائل تاریخی همشون نیاز به سند دارن

این حرف تنها جمله ی بدون منبع نوشته ات هست که به هیچ وجه نمیشه قبولش کرد
    این یه نظریه ی یکی از بزرگان و علمای تاریخ اسلامه و حرف من نیست در ضمن من اخر حرفم گفتم که

البته باز هم می گم اقوال در مورد مختار زیاده و نمیشه به همین بسنده کرد ولی من تا جایی که دونستم با منبع توضیحات رو گفتم
    ولی بازهم خوشحالم ازین که دوستانی مثل شما هستند که هرچیزی رو بدون دقت و مدرک قبول نکن و این خیلی خوبه از شما تشکر می کنم
    Last edited by marvel_malayer; 16-09-2010 at 10:46.

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

این حرف شما نیاز به سند و مدرک داره چون مسائل تاریخی همشون نیاز به سند دارن
    کاملا قبولت دارم که بحث تاریخ بدون منبع یعنی کشک
    اصلا اعتبار کتاب تاریخ به منابعشه
    ولی من از کجا برای شما منبع بیارم
    چه منبع هایی در مورد زندگی مختار هست ؟
    تنها منبعی که مشخصا در مورد زندگی مختاره کتابیست به نام قیام مختار از نویسنده ای ناشناسه
    من اون کتاب رو خوندم فقط یه جاهایی نوشته که مختار قبل قیام خیلی دمپر امام میپریده تا اجازه ی قیام بگیره و دیگر هیچ

البته منابع دیگری هم هستن که در اونها از مختار صحبت شده
    نمونش زندگینامه ی امام سجاد نوشته ی سید جعفر شهیدی که من همین الان با یه سرچ کوچولو پیداش کردم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعضی جاهاش حرفهای شما رو تایید کرده و بعضی جاهاش رد
    سعی میکنم قبل از شروع سریال کتاب رو تهیه کنم و بخونم و اگر چیز بیشتری نسبت به این لینک داشت بنویسم
    اقای شهیدی در حفظ و امانتداری از تاریخ سرامد هستن و تنها از قولهای معتبر استفhده میکنن
    توی کارهای دیگشون (زندگینامه ی حضرت فاطمه و امام علی) گاهی وقتها ادم دلش میخواست فریاد بزنه که این ادم چرا اینقدر بیطرفه
    مطمئنا تو این کار هم همینطورن

6. این کاربر از bleu2u4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان در مورد زندگی نامه مختار و قیامش در نت کتابی سراغ دارید که لینک دانلودشو بدین؟
    می خوام قبل از شروع سریال در مورد مختار بیشتر بدونم و باهاش آشنا شم.
    من که کتابخونه های میدون انقلاب رو زیرو رو کردم هیچ کتابی در مورد مختار پیدا نکردم.
    امیدوارم در نت موجود باشه.

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

بلاخره مشخص شد كي پخش ميشه؟

آخر فروم باز playstation 3's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

از9 مهرماه

10. این کاربر از playstation 3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سريال «مختارنامه» از شبكه‌ قرآن و معارف سيما پخش خواهد شد

خبرگزاري فارس: از يازدهم مهرماه، علاوه بر شبكه اول سيما سريال «مختارنامه» از شبكه‌ قرآن و معارف سيما نيز پخش خواهد شد.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي شبكه قرآن و معارف سيما، مجموعه تلويزيوني «مختارنامه» از روز يكشنبه يازدهم مهرماه بر روي آنتن پخش شبكه قرآن و معارف سيما قرار خواهد گرفت.
    مجموعه تلويزيوني «مختارنامه» به كارگرداني داوود ميرباقري كاري از گروه فيلم و سريال شبكه اول سيماست كه به طور همزمان از شبكه قرآن و معارف سيما نيز پخش خواهد شد.
    براساس توافقات به عمل آمده و نظر به اهميت شبكه قرآن و معارف سيما در نشر مفاهيم ديني، مجموعه تاريخي «مختارنامه» روزهاي يكشنبه از ساعت 20 توسط شبكه قرآن و معارف سيما پخش خواهد شد.
    تكرار مجموعه تلويزيوني نيز پنج شنبه‌ها، ساعت 20 از شبكه قرآن و معارف سيما خواهد بود.
    پخش سريال «مختارنامه» از جمعه 9 مهرماه، در شبكه اول سيما آغاز مي‌شود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه AIRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

بهتره قدر این سریال رو بدونیم اینم مثل در چشم باد یه شاهکاراه
    و حتی می تونه بهتر از اون هم باشه (که هست)
    باعث ترویج فرهنگ ایثار و فداکاری ، پای بند بدون به اصول دینی ومذهبی و...
    شاید این فیلم بتونه یه تکونی به بعضی ها بده !
    قدرش رو بدونین

13. این کاربر از AIRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

*آماده‌سازي تيتراژ سريال داوود ميرباقري در آستانه‌ي پخش*
    اسلامي‌مهر: سيمافيلم براي آماده‌سازي«مختارنامه» متحمل سختي شد

در آستانه‌ي پخش نخستين قسمت از سريال «مختارنامه» به كارگرداني داوود ميرباقري، سه قسمت از اين سريال تاريخي - مذهبي، شامگاه سوم مهر ماه براي نمايندگان رسانه‌هاي گروهي به نمايش درآمد.

به گزارش خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا، اين مراسم با حضور حسن اسلامي‌مهر، رييس مركز سيما فيلم برگزار شد و وي همراه با خبرنگاران به تماشاي قسمت‌هاي آماده شده كه فاقد موسيقي بود، نشست.

اسلامي‌مهر سپس در سخناني كوتاه خاطرنشان كرد: «مختارنامه» حاصل توليد 40 تا 50 قسمت سريال است كه بخشي از ظرفيت فرهنگي و هنري سينما و تلويزيون كشور را به تصوير مي‌كشد.

او با يادآوري اين‌كه ساخت «مختارنامه» يك دهه به طول انجاميد، اظهار كرد: توليد اين سريال هشت سال به طول انجاميد و دو سال نيز صرف نگارش متن شد كه كار بسيار سخت و دشواري بود.

اسلامي‌مهر ادامه داد: مسؤولان سيما فيلم براي مهيا شدن شرايط توليد و پخش سريال «مختارنامه» سختي‌هاي بسياري را متحمل شدند؛ به ويژه داوود ميرباقري كه توليد را برعهده داشت، كار سخت‌تري را عهده‌دار بود.

او بار ديگر «مختارنامه» را حاصل ظرفيت هنر و سينماي كشور دانست و افزود: اين تلاش ارزنده قابل تقدير و ارزيابي مثبت است.

رييس مركز سيما فيلم سپس به توضيح قسمت‌هاي پخش شده براي نمايندگان رسانه‌هاي گروهي پرداخت و گفت: قسمت‌هاي اوليه سريال «مختارنامه» بعد از قضاياي كربلا و سال‌هاي 32 تا 33 را به تصوير مي‌كشد. پس از آن داستان به مرحله‌ي تكامل مي‌رسد و مختار ذوب در محبت الهي مي‌شود كه در سريال «مختارنامه» قابل مشاهده است.

اسلامي‌مهر توضيح داد: در ايام كربلا مختار در زندان بود و بعد از حادثه، نهضت توابين را با توابان شروع كرد؛ در آن زمان آل زبير درصدد انتقام حادثه كربلا بود اما وحدت مختار با آنها پايدار نبود و در نهايت مختار مقابل آل زبير مي‌ايستد.

به گزارش ايسنا، مراسم شامگاه سوم مهرماه، به همت روابط عمومي سريال «مختارنامه» در محل مركز سيما فيلم برگزار شد و تا پاسي از شب به طول انجاميد.

سريال «مختارنامه» از جمعه (9 مهرماه) به روي آنتن شبكه اول مي‌رود و داوود ميرباقري، كارگردان اين سريال هم اينك در حال آماده‌سازي تيتراژ اين سريال براي رساندن به پخش است. آماده‌سازي قسمت‌هاي اول براي رساندن به پخش، دليل عدم حضور وي در مراسم شامگاه گذشته اعلام شد.

آگاهي و اطلاع از نظرها و ديدگاه‌هاي نمايندگان رسانه‌هاي گروهي و همچنين استفاده از انتقادها و پيشنهادات آنان، علت برگزاري اين مراسم اعلام شده بود؛ ضمن اين‌كه مراسمي مشابه روز گذشته نيز دوشنبه(5 مهر ماه) براي منتقدان برگزار خواهد شد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •