-نباید اینطور باشه
-شما یک بار رست فکتوری بکنید
-اگر گارانتی داره حتما با نمایندگی تماس بگیرین
-نباید اینطور باشه
-شما یک بار رست فکتوری بکنید
-اگر گارانتی داره حتما با نمایندگی تماس بگیرین
سلام
بردمش گارانتی خوب شد
گفت سنسورشو عوض کردم
واقعا تصویرش خوبه
مثل ال سی دی های قدیم نیست
با همون آنتن معمولی و آنالوگ هم خیلی خوبی میده
اگه می تونین براش ست باکس بگیرین که تصویر دیجیتال رو هم جواب بده
البته از نوع حدود 80 - 85 تومنی که ورودی اچ دی ام آی داشته باشه تا تصویر دیجیتال ببینید و
از امکانات پیشرفته تلوزیون لذت ببرید
مختار را دیجیتال ببینید !
سلام
من ex500-32 خريدم، با كابل HDMI به لپ تاب وصل كردم، تصوير 1080p ميده ولي صدا از اسپيكر لپ تاب بيرون مياد.چي كارش كنم؟ با ست باكس كه با HDMI وصل ميكنم اين مشكل رو نداره
لطفاً كمكم كنيد تا من هم از اين TV لذت كامل رو ببرم
سلام. دیروز ۵۵ اینچشو گرفتم ۲۹۰۰ . تا الان که خوب بوده. upscaling بسیار خوبی داره. متاسفانه kvl هست و تیونر دیجیتال نداره
------------------------------
جواب پست بالا.
دوست عزیز برو توی کنترل پنل و بعد قسمت صدا. اونجا خروجی صدا رو بزار روی HDMI
-بايد توي تنظيمات خروجي صداي لپ تاپتون ببينيد خروجي رو به Hdmi ميدين يا لپ تاپ
ميشه بيشتر راهنمايي كنيد، تنضيمات ويندوز 7 رو از كجا بيارم؟
كسي منو مخفي ex500 رو بلده؟
ميخوام تايمر استفاده از تلويزيون رو ببينم
دوستان و مدیران عزیز لطفا" کمک کنید (فوری)
سلام
دوستان من یک ال -- دی مارک سونی خریدم مدل 40ex500 حالا که نصبش کردم بلد نیستم تصویرش را تنظیم کنم هر کار میکنم نوشته های تصویرش کدر و نامعلوم است مخصوصا" وقتی فوتبال نشون میده دیگه واضح نیست لطفا" هر کس وارده کمک کنه..............(فوری)
دوستان و مدیران عزیز لطفا" کمک کنید (فوری)
سلام
دوستان من یک ال -- دی مارک سونی خریدم مدل 40ex500 حالا که نصبش کردم بلد نیستم تصویرش را تنظیم کنم هر کار میکنم نوشته های تصویرش کدر و نامعلوم است مخصوصا" وقتی فوتبال نشون میده دیگه واضح نیست لطفا" هر کس وارده کمک کنه..............(فوری)
---------- Post added at 01:16 PM ---------- Previous post was at 01:14 PM ----------
-والا بايد در قسمت تنظيم صدا و خروجي صدا بگيردين توي control panel روي ايكون sound و قسمت هاي مربوط به صدا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)