در اكثر موارد نهايت 720 در 576
در بهترين حالت ممكن 720p در شبكه هاي مثل HD SOUISE
در اكثر موارد نهايت 720 در 576
در بهترين حالت ممكن 720p در شبكه هاي مثل HD SOUISE
پس بااین اوصاف فول اچ دی نبودن تلویزیون خیلی هم مهم نیست چون تا2مگاپیکسل خیلی فاصله وجودداره فکرمیکردم شبکه هایی مثل فاکس نیوزامیرکا یاzdfالمان کیفیتشون بیشترازاینها باشه
ممکن برای شما مهم نباشه ولی دوستانی که از رسیورهای لینوکسی یا شیرینگ سیسیکم استفاده میکنند و تصاویر کانالهای hdرا میبینند و با زحمت انها را به وسیله شیرینگ باز میکنند خیلی مهم است.
یا دوستانی که با رحمت فیلم هایfull hdبا رزولوشن 1080*1920تهیه می کنند خیلی مهم است .
با تشکر.
هادی.
Last edited by jabarsink2000; 11-09-2010 at 20:46.
هادی جان ممنون ازلطفت درموردtv تقریبا دارم تصمیم قطعی میگیرم فقط چندتاسوال دیگه هست که اگه دقیق وسریع جواب بدی
ممنونت میشم
1- میگن lcdها بعدازمدتی دچارافت نوردرپنل میشوندبه دلیل اینکه درlcdهاازلامپ فلورسنت استفاده میشه اماledهاچنین مشکلی ندارندچون درساخت انهاازلامپ ledاستفاده شده درسته؟
2-ایاافزایش سایزپنل باغث افت کیفیت تصویرمیشه؟
3-ایا پول اضافی که درقبال ledپرداخت میکنیدارزششوداره؟واقعاتفا وت بین ledوlcdزیاده؟
میبخشی اگه بعضی سوالات تکراریه اخه جواب روشنی دردفعات قبلی نگرفتم
1. در پست های مختلف دوستان نوشتن که با تعویض بک لایت این مشکل حل میشه .
2.کیفیت پایین میاد نه ان قدر که شما فکر میکنید.(در رزولوشن های پایین این مشکل به وجود میاد در رزولوشن های بالا هیچ فرقی نمی کند)
3.من به led وقتی نگاه میکنم که محصولی از lcd به پایش نرسد .
اما تا اکنون تمام ledهای موجود کیفیتش فرق چندانی باlcd نمی کند بستگی به نوع انتخاب lcd دارد.
با تشکر.
هادی.
البته هنوز تلویزیون LED به بازار نیومده! فریب تبلیغاتی برندها بوده که عنوان نمیکنن فقط بک لایت LED هست! تکنولوژی LED با نام OLED و AMOLED به بازار خواهند اومد و در حال حاظر تفاوت در بک لایت هست که نهایتا 20-25% در بهترین شرایط تفاوت داره!
ایا usb ان فرمت flv هم پخش میکنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)