سلام...............من تازگیا خیلی میخوابم.........شب خوابم نمیبره ولی اگه هم که خوابم برد تا ظهر خوابم........چیکار کنم خوب بشم ؟
سلام...............من تازگیا خیلی میخوابم.........شب خوابم نمیبره ولی اگه هم که خوابم برد تا ظهر خوابم........چیکار کنم خوب بشم ؟
تازه شدی مثه من !
خب وقتی ساعت خواب آدم بریزه به هم همینطور میشه !
بعد از ظهر ها هم میخوابی ؟
سلام
یه بار تو اخبار علمی شنیدم که می گفت بهترین میزان خواب فقط 7 ساعت در شبانه روزه، بیشتر یا کمتر از این مقدار باعث افزایش احتمال بیماری های قلبی و عروقی میشه. یه بار دیگه هم باز تو اخبار علمی شنیدم که می گفت خواب ظهر بیش تر از نیم ساعت باشه ضرر داره برا بدن و بدتر باعث خستگی میشه. سعی کنین دو سه روز به خودتون سختی بدین و شبا زود بخوابید و صبحا هم زود بلند شید و فقط 7 یا دیگه خیلی خواستین بخوابین 8 ساعت بخوابید. بعد از چند روز دوباره ساعت خوابتون متعادل میشه. شما در واقع با 7 یا 8 ساعت خواب نیاز بدنتون برطرف میشه، اگه به فرض 4 ساعت بیشتر بخوابین، تو این 4 ساعت بیشتر خواب سطحی می بینید و اگه دقت کرده باشین معمولا وقتی تا لنگ ظهر می خوابین(!) همش خواب می بینین و چون توی خواب سطحی(که فقط توی خواب سطحی هم خواب می بینیم) ضربان قلب میره بالا و فعالیت ماهیچه ها افزایش پیدا میکنه بدتر احساس خستگی می کنید در حالی که در خواب عمیق ضربان قلب پایین تر از حالت عادیه و خستگی بدن کم میشه. برا همین ظهر هم میگن بیشتر از نیم ساعت نخوابین، چون تا نیم ساعت خواب عمیقه و بعد خواب سطحی به مدت 2 یا 3 ساعت و خسته تر میشین. شبا هم اول خواب عمیق می بینید و بعد به مدت طولانی تری خواب سطحی و بعدش دوباره خواب عمیق و این روند تا صبح تکرار میشه. و هر چی به صبح نزدیک تر بشین خواب سطحی افزایش و خواب عمیق کاهش پیدا می کنه و این عامل کسلی و خستگی بیشتره. در ضمن بیشتر هورمون هایی که باعث سلامتی و بهبود عملکرد بدن میشه در خواب عمیق در بدن تولید میشه.
سلام !
عادیه!!!
من شب ها خوابم نمیبره ! (البته الان که تابستونه ! )
ساعت 6 که هوا روشن شد میخوابم ! تا ساعت 4-5 عصر خوابم !!!
قبلا ها ساعت 1 میخوابیدم تا ساعت 2 ظهر خواب بودم !! یعنی 13 ساعت![]()
خواب زیاد عضلاتت رو هم تخریب میکنه از جنبه بدنسازی گفتم![]()
موقع درس خوندن هم ميخوابيد؟
شما تنبل هستی دلیل علمی هم نداردسلام...............من تازگیا خیلی میخوابم.........شب خوابم نمیبره ولی اگه هم که خوابم برد تا ظهر خوابم........چیکار کنم خوب بشم ؟
یع شعر بو که می گفت
تنبل همیشه خواب جاش توی رخته خوابه![]()
سلام به همه!
من چکار کنم تا خوابم تنظیم بشه؟!
برای درس خوندن لازمه تا خوابمو تنظیم کنم!!!
من دو تا ایراد دارم شبا حداقل 3 میخوابم!
بعدشم زیاد میخوابم!
میخواستم یه کاری کنم تا خوابم سر ساعت باشه و از 7 ساعت بیشتر نشه! و اینکه بتونم 12 شب بخوابم و تا رفتم تو رختخواب خوابم ببره!
من هم دقیقا همین مشکل را دارم. دوستان اگه کمک کنند لطف میکنند
عزيز يهو كه نميشه
2-3 روز تا 1 هفته درد سر داره
هر شب همون ساعتي كه ميخواي (12) برو واسه خواب
ساعت و موبايل بقيه ابزار بيدار كردن رو هم ساعت 7 تنطيم كن به فاصله هر 2-3 دقيقه
دو سه روز ممكنه طول بكشه
ولي بايد همين كارو كني
مگر اينكه راه ديگهاي باشه كه منم اگه بفهمم خوشحال ميشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)