تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 33

نام تاپيک: نمیدونم موضوع رو چی بزارم ؟؟!!!! ولی مشکل بزرگیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه noproblem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲

پيش فرض

با درود به شما يه تروجان ريموور نصب كن مشكلت حل بشه
    چون آنتي ويروسه كاسپر در برابر تروجان ضعيفه چون خودم الان لاينسس شده اش رو دارم استفاده ميكنم
    بهتره ادم اطلاع داشته باشه بعد پست بده
    عزیز امروزه 90 درصد مخرب ها تروجان هستند که
    به دسته های مختلفی تقسیم میشن
    بک دور روت کیت دانلودر و... اسپایور و.. اکسپلوییت و..
    خلاصه اگر اینطور باشه کسپر تویه تست انتی ویرس ها باید اخر بشه نه جزو بهترین ها.

داره خودمونی میشه paul david's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام به همه دوستان بخصوص حامد عزيز.

دوست عزيز اين مشكلي كه شما گرفتارش شدي ربطي به تروجان و ويروس نداره. چرا؟

چون :
    ويروس زماني ميتونه عمل كنه و فعاليت داشته باشه كه تحت يه سيستم عامل لود بشه يا بهتر بگم فقط توي محيط سيستم عامل بعنوان مثال (ويندوز) باشه. انصافا با عقل جور در مياد زمانيكه شما در حال نصب ويندوز توي محيط تحت داس آبي رنگ هستيد و داريد عمليات كپي رو انجام ميديد يه تروجان يا يه ويروس بياد لود بشه و سرعت رو كند كنه. و هم اينكه سيستم ويندوز بعد از نصب به محض بالا آمدن قبل از اينكه شما درايوي يا فايل آلوده اي را بازكنيد ويروس بتونه فايلهاي اصلي يا همون نرم افزارهاي اوليه ويندوز رو بهم بزنه. ( البته كه امكان نداره )

همانطوري كه در وادي گوشيهاي موبايل هر ويروسي براي يه سيستم عامل موبايلي طراحي ميشه و همانطوري كه يه نرم افزار نوشته شده براي يه سري گوشي خاص تحت سيستم عامل خاص روي گوشيهاي سري ديگري قابل اجرا نيستند.

مشكل شما يه مشكل نرم افزاري/سخت افزاري ميباشد.
    شما بايد مسايل زير رو چك كنيد تا به نتيجه برسيد.
    1- اول از همه حتما CD ويندوز رو عوض كنيد و با يه CD جديد چك كنيد.
    2- در اين مرحله شما كابل هاي رابط هارد و همچنين درايو CD/DVD را عوض كنيد (كابل ديتا DATA را (چه IDE وچه Sata )) سپس دوباره مسئله را چك كنيد.
    3- اگر پس از مراحل بالا مشكل برطرف نشد يقين داشته باشيد كه مشكل از هارد شما ميباشد. كه در اين صورت دو راه بيشتر نداريد.
    الف) اگر اطلاعات موجود در هارد حياتي هستند و شما امكان جابجايي بر روي DVD و يا هارد ديگري نداريد ميتوانيد از يك نرم افزار بدسكتور برداري تحت سي دي استفاده كنيد.
    ب) پارتيشن هاي هارد را پاك كرده و از ابتدا و دوباره پارتيشن بندي كنيد.

اميدوارم مشكلتون حل بشه.
    با تشكر از همه دوستان و بچه هاي ايران زمين.

3. این کاربر از paul david بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ..hamed..'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

ممنون با عقل منم جور در نمیومد برا همین مرتب سوال میکردم که امکان داره مدت زمان زیاد لود شدن اولیه ویندوز قبل از نصب و همین طور موقع نصب کار ویروسی چیزی باشه یا نه
    که فکر کنم همون طور که اشاره کردین یه مشکل سخت افزاری باشه که این کمی منطقی میاد ولی همچین مشکل سخت افزاری هم تا حالا نشنیدم و تو فروم هم ندیدم اخه ناقص نصب شدن ویندوز میتونه یه مشکل سخت افزاری باشه اگه مشکل سخت افزاری بود باید کلا نصب نمیشد
    این طور نیست
    اصلا اختمال داره ایراد از پارتیشن بندی و یه مشکل نرم افزاری از هارد باشه
    اگه این احتمال وجود داره نرم افزاری وجود داره که این مشکلو حل کنه میشه با پارتیشن مجیک درستش کرد

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

به نظر من یا مشکل از سی دی ویندوز هست و یا از دی وی دی رایترتون و یا شاید عمر هاردتون داره تموم میشه

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

به نظر من یا مشکل از سی دی ویندوز هست و یا از دی وی دی رایترتون و یا شاید عمر هاردتون داره تموم میشه
    نه بابا بیچاره تازه کامپیوترشو خریده یه 3 4 ماهی میشه اشکال از سیدی ویندوز هم نیست چون از سه تا سی دی ویندوز مختلف استفاده کردیم و همون طور که گفتم ویندوز سون هم که نصب کردیم کامل نصب شد ولی بازم سی پی یو با 100% توانش داره کار میکنه

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بایوس مادر بردتون رو اپدیت کنید شاید مشکل از اونجا باشه

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

نه بابا !!
    چه ربطی داره ؟!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه compi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بهتره ادم اطلاع داشته باشه بعد پست بده
    عزیز امروزه 90 درصد مخرب ها تروجان هستند که
    به دسته های مختلفی تقسیم میشن
    بک دور روت کیت دانلودر و... اسپایور و.. اکسپلوییت و..
    خلاصه اگر اینطور باشه کسپر تویه تست انتی ویرس ها باید اخر بشه نه جزو بهترین ها.
    پسر خوب من از شما فعلا اطلاعاتم به روز تره چون تا الان با اين تروجانها روبرو شدم و ديدم كه سيستم با آنتي ويروسه
    كاسپرم چطوري از كار افتاده روي همين حساب ميگم كاسپر در مقابل تروجان ضعيف عمل ميكنه.

10. این کاربر از compi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

کامپیوتر رو در حالت Safe Mode بوت کنید. اگر CPU زیر 10 درصد مشغول بود شما مشکل نرم افزاری دارید.اما اگر CPU همچنان نزدیک 100 درصد در حال استفاده بود Taskmanager رو باز کنید ببینید چه پروسه ای بیشترین استفاده رو داره از CPU میکنه.اگر System idle process بود مشکلتون 100 درصد سخت افزاریه.اگر Explorer.exe بود ویندوز تعطیله.اگرپروسه دیگه یا بخصوص svchost.exe بود تروجان لامذهبی رو کامپیوتر مسلط شده البته در هر صورت شما یه مورد رو حتما چک کنید.سنسورهای درجه حرارت CPU و هارددیسک و همچنین سرعت فنها رو چک کنید.بخصوص فن CPU زیر 2000 دور نباشه.در مورد هارد هم SMART اون رو چک کنید که اگر تمام پارامترها در وضعیت معمولی باشن یعنی هارد سالمه.بالا بودن درجه حرارت یکی از علل شایع سخت افزاری کندی سیستمه.

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

عزیزم اینایی که گفتی رو چطوری چک کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟(فن و هارد و ...)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •