با بابک جان موافقمبازم تعصب بیجا و کورکورانه...!!!![]()
با بابک جان موافقمبازم تعصب بیجا و کورکورانه...!!!![]()
Last edited by HardWare Professor; 02-09-2010 at 13:55.
جناب بابک خان و جناب mr0000611،
با تشکر از توجه شما، می دونم سوالم دیگه خیلی کلیشه ای شدهولی واقعا خوشحال میشم نظر شما رو هم بدونم
ارادتمندیم![]()
من متوجه نمیشم , چرا همه جا بیشتر از اینکه به کیفیت خود تصویر و صفحه بپردازن همش صحبت از کیفیت پنل هست؟ مگه این پنل قراره چه کاری انجام بده؟
خوب دوست عزیز کیفیت خود تصویر و صفحه هم ناشی از کیفیت پنل هست دیگه. این دوتا در واقع یک چیز هست دیگه!![]()
جناب بابک خان و جناب mr0000611،
با تشکر از توجه شما، می دونم سوالم دیگه خیلی کلیشه ای شدهولی واقعا خوشحال میشم نظر شما رو هم بدونم
ارادتمندیم
از نظر من هیچ تفاوتی نیست.فقط یه سوال : از نظر آسیب به چشم بین خرید ASUS و الجی/سام واقعا تفاوتی هست؟
یه زمانی میگفتن اینقدر پای تلویزیون نشینید کور میشید و ... حالا برای مانیتور و حالاتر مدل های خاص این حرفها از ما بعیده، مثالی میزنم تا موضوع روشن بشه چرا ما روزها توی آفتاب از عینک دودی استفاده میکنیم ولی توی اتاق که روشنایی معمولی داره اینکار رو انجام نمیدیم؟ چون نور آفتاب در دراز مدت باعث آسیب فیزیکی چشمی میشه پس نور خورشید که دکمه تنظیم نداره پس خودمون بفکر میوفتیم و عینک... نور مانیتورهای جدید واقعآ زیاده ولی دکمه تنظیم، هم دستی و هم خودکار رو داره و خدا رو شکر که دیگه دکمه هم نیست بلکه لمسیه!! برای مانیتور اتاقم تنظیمات مانیتور رو تقریبآ روی نصف گذاشتم چون منبع نور اتاق فقط یک لامپ مهتابی هست ولی برای محل کارم که بالا سرم چهارتا مهتابی روشن با همون مانیتور تنظیمات نور مانیتور روی 90 قرار گرفته اگه تنظیمات مانیتورتون جوری باشه که متن بخوبی و بدون هیچ فشاری برای نیم ساعت قابل قابل خوندن باشه خیالتون از بابت نور مانیتور از نظر آسیب به چشم راحت باشه ولی نکته اصلی اینه که اگه چشماتون رو دوست دارید هر چند ده دقیقه برای چند لحظه نگاه تون رو به از روی مانیتور بکنید و بندازید به یه سمت دیگه میدونم که کاری سختیه ولی با اینکار شما به تمام ماهیچه های داخلی و بیرونی چشمتون استراحت میدین حتی برای یک لحظه!! همیشه سالم و موفق باشید. اینم یه ویزیت مجانی از طرف دوست شما
آقا ارادتمندیم. از نظر کیفیت تصویر چه طور؟
مثلا بین ال جی2262 و 22500 سام و MS236H اسوس/![]()
هر سه جز بهترین های سه برند هستند.مثلا بین ال جی2262 و 22500 سام و MS236H اسوس/
به شخصه اگر بودجه تا 280 باشه ASUS MS236 رو به خاطر امکانات خوبش ترجیح میدم.
و به طور کلی انتخاب بین این سه بیشتر سلیقه ای هست.چون کیفیت تصویر و زاویه دید هر سه تا واقعا خوبه.
حاجی اینقدر اینجا بحث میکنی اخرش میری بازار میکن نیست مجبور میشی اونی رو که فروشنده داره بخری.![]()
;,v;,vانه نبود داداشم
ديدمندانه بود
آخه من گفتم سامسونگ هاي ساخت سام سرويس.نه كل سامسونگ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)