تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 103 اولاول 12345671353 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 1028

نام تاپيک: معرفی دانگل سیم کارت / EDGE مودم / برای استفاده از سرویس EDGE و GPRS ایرانسل و همراه اول

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

من واقعا متاسفم برای دوستان که معنی تکنولوژی رو نمیدونن!!! ساخت قیچی هم یک تکنولوژی بود در زمان خودش. باید ملت می اومدن مسخره میکردن؟؟؟

شاید برای خیلی ها این دستگاه مسخره باشه. واسه کسانی که از نت پر سرعت استفاده میکنن .از adsl یا وایرلس و وایمکس به راحتی استفاده میکنن.
    شاید اصلا براشون مهم نباشه پدر جان ماهی چقدر بده واسه اینترنتشون مهم اینه که اونا الان اینترنت سرعت بالا دارن.
    من به شخصی آدم مستقلی هستم برای همین نسبت به درامدم سعی میکنم کمترین هزینه ها رو داشته باشم.

در آخر اینکه..
    شما همه میدونین تکنولوژِ اینترنت پر سرعت با توجه به توسعه ای که داره در ایران هنوز جا نیفتاده. فقط بعد از راه اندازی اینترنت ای دی اس ال مخابرات خیلی ها که مشکل مالی داشتن به این سرویس رسیدن.
    حالا این مهمه که
    کمترین هزینه با بیشترین استفاده.

وقتی میتونی ماهی 10 تومن بدی و بیست و چهار ساعته 35 رسیو داشته باشی چرا این کارو نکنی؟
    در ضمن این روش پرتابل هم هست. شما میتونی با لپتاپت و این دنگل مثل وایمکس( البته نه به شکلی که الان در ایرانه) هرجا میری از نت پر سرعت استفاده کنی!!!

وقتی دوستمون میاد تحقیق میکنه و بحثی میکنه همه جبهه میگیرن که منم میدونستم این چرته. خوب اگه میدونستی اطلاع رسانی میکردی.

مثل تاپیک اینترنت مبایل با edge و این حرفا...

درضمن دوستان. اگه امکانات به قدر کافی و با هزینه ی معقول بود من و کینگ و دوستان دیگه به فکر این روشهای شاید قدیمی نمی افتادیم!
    Last edited by Milad4171; 14-08-2010 at 20:03.

2. 3 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

پینگ اگه زیاد باشه چی میشه؟ کجاها به مشکل میخوریم؟ لطفا یکی توضیح بده (1 میلی ثانیه مگه با 500 فر قی داره آخه این عددا خیلی کوچیکن)

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

پینگ اگه زیاد باشه چی میشه؟ کجاها به مشکل میخوریم؟ لطفا یکی توضیح بده (1 میلی ثانیه مگه با 500 فر قی داره آخه این عددا خیلی کوچیکن)
    صفحات دیرتر باز میشه و دانلود از سرورهای عادی ممکنه با کندی مواجه شه.اگه بازی آنلاین کنی بازخوردها دیرتر بهت میرسه و بیشتر ضرر میکنی
    ولی اگه از utorrent استفاده کنی تأثیرش کمتره

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

شما تلفن میزنی اگر 1 ثانیه تاخیر داشته باشی چی میشه هیچی از صحبتهای همدیگه متوجه نمیشید درسته؟
    پس پینگ شما بالا باشه :
    1- بازی آنلاین نمی تونید بکنید چون به پینگ خیلی حساسه.
    2- مکالمه اینترنتی نمی تونید درست داشته باشید چه Voice چت چه مکالمه تلفن اینترنتی با skype و ....... به .
    3-صفحات رو با تاخیر باز میکنید به دلیل اینکه به دلیل اینکه ارسال درخواست و دریافت پاسخ از سرور با تاخیر انجام میشه.
    برای اینکه بهتر مشخص بشه اختلاف 499 میلی ثانیه چقدر تاثیر دازه:
    شما اگر تو خط 3 با سرعت 100 Kmh داشتی رانندگی میکردی و تو آینه دیدی یک ماشین حدود 40 متری شما داره با سرعت 250 Kmh به شما نزدیک میشه اگر ظرف کمتر از 499 میلی ثانیه کشیدی کنار سالم میمونی در غیر اینصورت سپر جلو و عقب شما یکی میشه.

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

خوب این بالا بودن پینگ یه چیز معمول هست در این سیسیتم. ولی خوب هرچقدر شما به دکل مربوطه نزدیکتر باشین هم رسیوتون بیشتره هم پینگ پایین تره.
    بعضی ها دوست دارن بوسه بدن و یک سرویس یک مگ هدیه بگیرن. فعلا که ایران وضعیتش مثل کشورهای دیگه نیست.
    کشور های دیگه سرویسی که شما دارین 10 تومن میدین رایگانه با سرعتی بالاتر البته و این دیال آپ هست که هزینه بره...
    دیال آپ واقعی با سرعت رسیو واقعی!!!!
    اگه دوستان شکایتی دارن ، مسخره هست، چرته ؛ بدرد نخوره. من همینجا اعلام میکنم که پذیرای این پیشنهاد هستم:
    اینترنت با سرعت حداقل رسیو 35. با پینگ حداکثر 800. بودن قطعی و کم شدن سرعت به صورت شدید و با هزینه ی فقط 10 هزار تومان بابت شارژ
    خوب....من منتظرم....دوستان هم حتما منتظر میمونن.....میشه یک سرویس تو این مایه ها رو بهمون پیشنهاد کنی عزیز؟؟؟
    شما که میگی من چرت میگم دوستان چرت میگن...اصلا همه چرت میگن شما راست میگی.....شما اگه پشنهادی داری رو کن!!!
    اگه دستت تو جیب خودت نیست لطفا نظرات اینطوری نده....خیلیها که به نت پر سرعت دست پیدا نکردن مثل خیلی های دیگه مشکلات مالی دارن و خرج هایی مهمتر از اینترنت و ماهی 70 تومن هزینه اش رو دارن!!!!
    ...
    راستی.کینگ جان.البته جاش شاید اینجا نباشه هااا. یک مودم TP-link دیدم نمیدونم همون D-link هست یا نه. جای مخصوص ورود سیم کارت داشت.. حالا نمیدونم آپشنال بود یا وصل بود. پسر خالم واسه اینترنت وایرلسش این مودم رو تهیه کرده بود که مثل مودمهای دیگه بود فقط اینو هم داشت. در اولین فرصت میرم میبینم تو تاپیکش اعلام میکنم!

7. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز oghyanoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

ok.

ولی‌ فکر کنم با توجه به اینکه خیلی‌‌ها تازه دارن متوجه میشن edgeٔ‌‌ چیه و کاربردش چیه، این محصول باید روز به روز ارزونتر شه. وقتی‌ تو چین ۳۰تومنه چرا اینجا ۸۰ هست!!!
    به نظرت تا مهر انواع مختلف از اینmodem edge نمیاد به بازار تهران؟

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

کینگ جان خرید این دانگل ( همونی که تو رایان صبا زده ) توصیه می شه ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

ok.

ولی‌ فکر کنم با توجه به اینکه خیلی‌‌ها تازه دارن متوجه میشن edgeٔ‌‌ چیه و کاربردش چیه، این محصول باید روز به روز ارزونتر شه. وقتی‌ تو چین ۳۰تومنه چرا اینجا ۸۰ هست!!!
    به نظرت تا مهر انواع مختلف از اینmodem edge نمیاد به بازار تهران؟
    نه بابا تا ایران اباد بشه و...

---------- Post added at 05:58 PM ---------- Previous post was at 05:55 PM ----------

کینگ جان خرید این دانگل ( همونی که تو رایان صبا زده ) توصیه می شه ؟
    سلام
    من بودم از همون فروشنده که معرفی کردم میگرفتم به 2 دلیل
    1- اولا مبحث تجارت الکترونیک در ایران فقط به یه سایت بنده و معلوم نیست همین رایان صبا دفترش کجاست حال اینکه شما میتونین حضوری برین از خود طرف بخرین
    2- قیمت رایان صبا بیشتر از اینی هست که من معرفی کردم
    3- گارانتی هم باور نکن
    4- همه این جنسها مثل همند پس چه از رایان صبا بگیری چه از این کسی که من دیدم. جفتشون یکیه میخواین بیشتر بپردازین از رایان صبا تهیه کنید ولی گارانتی جفتشون بعدا یکیه.

11. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

گزارشات رسیدگی شد.

دوستان عزیز من در بین پست ها مواردی در رابطه با اینکه چرا باید این سرویس استفاده شده و پس رفت و.... دیدم
    محض اطلاع دوستان
    ما الان داریم تو ایران زندگی می کنیم نه اروپا یا امریکا یا ژاپن یا کره یا کشور های پیشرفته اسیایی و...... که معنی اینترنت پر سرعت رو با سرعت بیشتر از 512 میدونن ......
    اینجا ایران است کشوری که محدودیت سرعت 128 باسه کاربران حقیقی و خانگی تعیین شده ....کشوری که خدمات نهایی اینترنت بخاطر انحصار دولتی و واسطه های زیاد گران است....کشوری که هنوز در بعضی شهر ها حتی با دایل اپ هم نمی شه همین انجمن p30 رو باز کرد....
    ما داریم با شرایط موجود کشور سرویس هایی که بهتر است و مشکلی باسه استفاده توسط کاربران ندارد رو داریم معرفی می کنیم و تلاش در رشد استفاده از اینترنت در مناطقی که پوشش مناسبی ندارن هست.

همچنین کمک به کاربران تازه کاری که اولین باره وارد محیط اینترنت می شن و هیچ اشنایی ندارن و نشون دادن مسیر درست و معرفی اینترنت از دیدگاه های درست است و ( تا جلوی سو استفاده کننده ها از نا اگاهی مردم گرفته شه ) ....ایران کشور پیشرفته نیست که از مهدکودک بچه هارو با اینترنت در همه شهر ها و روستا ها اشنا کنن و در مقاطع ابتدایی هم بیان و کلاس های اموزشی پیشفرض در پشت سیستم های واقعی ( نه در دبیرستان و پشت کتبی که به شدت اطلاعاتش قدیمی هست ) استفاده کنه.....

مورد اخر
    خیلی ها هستن در بعضی موارد اطلاعات کافی دارن و در بعضی موارد ندارن ( نمونه رسمی اش خودم) و دارن با خوندن اطلاعاتی که دیگران در اختیار همه می زارن اطلاعات خودشون رو افزایش میدن.....تعجب کردن نداره که بعضی موارد که باسه بعضی ها روتین هست رو بخاطر اینکه تا به حال باهاش سر کار نداشتیم ندونیم و بپرسیم ....

امیدوارم دوباره شاهد چنین مواردی نباشم.......
    Last edited by zed2; 15-08-2010 at 19:51.

13. 8 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

6

سلام

خوب تا امروز فکر کنم همتون با سرویسهای رویایی ایرانسل در تاپیک مربوطه اشنا شدید
    امروز قصد دارم به نگرانی های شما ( سوختن باطری موبایل و خاموشی LCD , انفجار باطری و..) پایان بدم

حدود سه روز پیش این سرویس رو به یکی از دوستان پیشنهاد کردم و ایشون لطف کردند یک دستگاه از این مودمها رو تهیه کردند و به شهرستان محل اقامتشون بردند
    و در طول زمانی که در اینجا بودند بنده این دستگاه رو در دفترم امتحان کردم و نتیجه رو میخوام خدمتتون عرض کنم
    متاسفانه به لطف دوربین قشنگ موبایلم نتوسنتم چندتا عکس بگیرم با عرض شرمندگی . ولی به دوستم گفتم در اولین فرصت چند عکس از این مودم در منزلش تهیه کنه و برای ما ارسال کنه )

خوب این دستگاه ساخت چین هست بردهای داخلی این دستگاه شامل 3 قطعه اصلی هست انتن و چیپست اصلی و مخحلفات همراه که نیارزی به گفتن نداره و در این مورد 2 نوع برند هم اسم مشابه به نام زیسا هستند
    که متاسفانه قطعات داخل بازار از انواع تقلبی اشباع شده و خوشبختانه توسط یه سایت گمنام توسنتم این مورد اصلی رو پیدا کنم که به قمت خوبی هم میداد حدود 77 تومن قیمت این دستگاه برای ما تموم شد و جالبه بدونین که نیازی به نصب درایور نداره ولی متاسفانه به علت عدم پوشش EDGE توسط ویندوزهای 64 بیتی این دستگاه به هیچ عنوان با این نوع ویندوزها سازگار نیستند ولی از لحاظ کیفیت و کمیت بسیار مقاومت بالایی دارند و از موبایل بهتر کار میکنند.
    من با استفاده از یک سرویس نامحدود در ساعت 4 بعد از ظهر این سرویس رو تست کردم و حدود 15 کیلو دانلود داشتم و تا 30 هم بصورت نامتناوب در حرکت بود

متاسفانه امکان تست در منزل رو نداشتم . منطقه سکونت ما بسیار خوش انتن هست ولی نشد که تستش کنم و با این وجود باز هم از نظر دانلود خیالم راحت بود چون واقعا عالی کار میکرد
    داغ میکنه ولی نگرانی چندانی نداره بهتر هست قبل از این که قطعه صدمه ببینه قبل از هرچیز مقدار استفاده خودتون رو مشخص کنید.
    من برای دو سه ساعت با این قطعه مشکلی نداشتم.
    کما اینکه اگر اورلود کنه از گارانتی هم خارج میشه پس بهتره خوب ازش استفاده کنید که گارانتی هم الکی گیر نده ( خودتون میدونین که گارانتی در ایران به چه مفهومی هست ؟ )
    گارانتیش هم تقریبا معتبر هست فعلا برای ما که مشکلی پیش نیومده ببریم جگارانتی و برخوردشون رو ببینیم ولی در کل چیز جالبیه .
    روی لپتاپ هم سوار میشه چون که پورت USB داره و از این لحظا بسیار حایز اهمیت هست .

از لحاظ معماری هم بسیار کوچیک و جمع و جور هستش و انتن خارجی هم نداره و خوب این یه حسن هستش مثل یک فلش مموری میتونید جابجاش کنید
    درایورش بصورت یک نرم افزار فریم ویر داخل خود دستگاه جاسازی شده که احتمالا برای چند وقت دیگه اپدیتش هم میاد و میتونید با اپدیت کردن این قطعه از کارایی بیشتری برخوردار بشید
    فقط در سایت فروشگاه نوشته شده 3G که این قابلیت رو من تست نکردم چون همچین چیزی در ایران نیومده .

این مدل به نظرم دستگاه مطلوبی اومده و به شما هم پیشنهاد میکنم اگر خواستید این قطعه رو بگیرید

برای اطمینان از سالم بودن قطعه هم میتونید از همین فروشگاه اینترنتی که من خرید کردم بخرید
    امکان حضوری هم داره که من بصورت حضوری خرید کردم .
    میتونید هم یه مقدار پول اضافه بدید و درب منزل بیگرید./
    اینم لینک فروشگاهشه که متاسفانه اینترفیس درست حسابی نداره
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم مشخصات این قطعه طبق سایت سازنده.

Mobile Office You can send or receive Email anytime and anywhere, call a conference call in order to keep in touch with cooperation partners; or you may browse the website to get the latest information.
    Walking Financing You may receive the latest information of securities trading. Also you can connect to online bank and Securities Company, making online dealings.
    Online Life You are able to chat with friends online; receive the live news or entertainment programs; or book air tickets, hotel or go shopping online.

Features
    Support EDGE network with wireless internet function;
    High speed up to 460.8kbps;
    Weight: approx 40g
    Dimensions: 86 x 34 x 12mm
    Standard USB interface;
    Card and computer separate
    Support voice and data, SMS;
    Support SIM card increment service and ---/VPDN
    Support System : Vista/Windows 98/Me/2000/XP/MAC
    Adopting NXP5209 chip;
    NO NEED CD DRIVER

Specifications

Basic Function
    Voice Communication;
    Supports calling, caller ID and echo inhibition;
    Wireless Connecting To Internet;
    SMS;
    Supports SMS center address setting, sending and receiving, message writing, reading, saving and sending in group;
    Phonebook Management;
    Supports telephone number reading, writing and adding.
    Technical Specifications
    Multi Signal Channels: The highest transmission speed of EDGE can reach to 460.8Kbps which equals to 3G speed in the internet;
    Multi Frequency Bands: EDGE used Tri-bands: GSM 900/1800/1900Mhz, which may provide better space and depth covering to make resources in better usage.
    Easy Operation, Plentiful Function
    Fast Installation: Any kind of PC or attached applicable software group may help you in fast installing, configuring or managing this card;
    System Support: The design and application software of the product easily supports ordinary systems like Windows2000/XP/VISTA (Chinese and English), meeting the needs of different users;
    Support Hot-plugging: You may install or uninstall the network card without resetting the system.

اینم لینک سایت سازنده
    کد:

بنده به هیچ عنوان فروشنده نیستم لطف کنید در این مورد با من تماس نگیرید

سلام
    KING_DESIGNER عزیز فکر کنم رفقااز اینجا بخرند مطمئن تره هم اینترفیس جالبی داره هم توضیحات اضافه لا اقل اون چیزی راکه میخان بخرن ببینن و بخرن راستی یه سوال ایا این سرویس نامحدود ایرانسل ادامه خواهد داشت

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •