سلام به دوست عزیز و بقیه دوستان عزیز قدیمی .
به احتمال زیاد منظور دوست عزیزم Mehrdad092000 از دوستان شیرازی بنده هستم .
اول از همه بگم که این دو مدل یعنی سری گیمینگ ایسوز و سری F سونی اصلا قابل مقایسه نیستند .
سونی خودشم بکشه نمیتونه نوت بوکی مثل G51 و یا G73 بزنه .
تقریبا همه دوستان قدیمی می دونند که من چه اوضاعی برای خریدن نوت بوک در این انجمن داشتم و به شدت هم روی سونی تعصب داشتم ولی الان کاملا نظرم عوض شده .
من G51JX-A1 رو از شیراز با قیمت 1900 البته بدون گارانتی ولی با کیف و موس فابریک خریدم .
کانفیگش هم در اینترنت موجود هست .
گارانتی مهم نیست چون نمایندگی های ایسوز در ایران مجبورند که گارانتی رو قبول کنند چون گارانتی ایسوز جهانی هست .
کارت گرافیک سونی 330 هست که اصلا قابل مقایسه حتی با 360 مدل 51 نیست چه برسه به 5870 مدل 71 .
تبریز بعید می دونم که g73 گیر بیارید چون یکی از دوستان تبریز بود و گیرش نیومد .
ولی شیراز من همین الآن اگر که فروش نرفته باشه با سی پی یو 720 و 8 گیگ رم سراغ دارم ولی باز شده هست و میگه 2200 بدون گارانتی .
تهران هم گیرتون نمی یاد چون من خودم گیرم نیومد .
ویستا سری 51 رو ولی سه بعدی وارد کرده و میگه 2350 ولی سری های سه بعدی رو نخرید اصلا چون رزولوشن صفحه نمایشش 1360در 768 هست .
ولی معمولی ها 1920 در 1080 هست .
البته من ماله خودم رو چک کردم در حدود 1950 در 1150 هست .
من از نوت بوکم کاملا راضی هستم و تا حالا تمام بازی ها رو به جز کرایسس که کلا مشکل اساسی داره در حالت اولترا با رزولوشن 1920 در 1080 رون اجرا میکنم .
فقط تنا مشکل G51 گرم شدنش هست که میگن طبیعی هست ولی کارت گرافیک من توی Dirt 2 در حالت اولترا تا 100 هم رفت ولی مثلا در استارکارفت 2 تا 90 میره .
دمای سی پی یو از 75 بالاتر نمیره .
بدنه هم تا 45 درجه ولی فقط سمت چپ میره ولی سمت راست همیشه خنک هست .
گول کیبورد بکلایت سونی و قشنگیش رو هم نخورید که G73 خیلی قشنگ تر و شیک تر از سونی هست از نظر من .
در ضمن مشکل گرما هم نداره چون دو تا فن داره .
کیفیت صفحه نمایش سری F سونی هم به گرد پای G51 و G73 نمیرسه .
وقعا کیفیت صفحه نمایش عالیه .
یه پیشنهاد اساسی هم دارم .
اگر که نمی خواین کلاس بزارید و حداکثر فشاری که به نوت بوک وارد می کنید فیلم نگاه کردن و آهنگ گوش کردن نیست اصلا سراغ سونی نرید .
سونی واسه بازی کردن و کار های سخت نیست .
یکی از آشنا های ما با این که من بهش گفتم نخر F113 رو خرید و الان با این که فقط باهاش آهنگ گوش میکنه فنش نابود شده و به شدت صدا میده .
فکر کنم همه چیز رو گفتم .
ولی شما که پولت میرسه به خاطر یه سی پی یو گول نخور و تن به خرید سونی نده .
من الان 720 دارم ولی هنوز نتونستم بیشتر از 60 درصدش رو پر کنم .
تقریبا میشه 15 تا بازی رو بدون هیچ اشکالی همزمان اجرا کرد .
در ضمن ایسوز یه نرم افزار داره که بهش میگن پاور فور گیر .
این نرم افزار میتونه سی پی یو رو تا 3 گیگاهرتز اور کلاک کنه که میشه همون 740 سونی .
سوالی بود در خدمتم .
موفق باشید .