تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 42

نام تاپيک: vaio f127hg يا asus g73؟

در آغاز فعالیت JUVE_HFZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

خبر جدیدی هم که من بدست آوردم :
    امروز صبح که زنگ زدم به ایران رهجو تو تهران گفت که f127hg/bi رو تا آخر همین هفته میارن با 3 سال گارانتی و کیف رایگان شرکت سونی .
    پس خیالتم از بابت گرانتیش راحت باشه و لی خدا میدونه که چقدر می خوان روش بکشن .
    چون این مدل از سونی در سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    معرفی شده و جزو وایو های آسیاست تحت گارانتی ایران رهجو قرار می گیره .
    از طرفی مطمئن باشید که هیچ تفاوتی ما بین سونی آسیا و آمریکا نیست زیرا که این مدل به سفارش آمریکا و کانادا تولید شده .
    حالا باید متوجه مزیت های خیلی خوب f127 به g73 شده باشین و این که اگه g73 در موقع نامعلومی که وارد ایران بشه و تحت گارانتی شرکت ها قرار می گیره قیمتش دیگه واقعا سرسام آور می شه که به نظر با توجه به برتری هایی که ما از f127 برشمردیم واقعا f127 بهتر و به صرفه تره .
    من نیز که قصد خرید دارم با توجه به توضیحاتی که دادم قصد دارم f127 بخرم .

2. 2 کاربر از JUVE_HFZ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

بچه ها راستی f127 نور پس زمینه کیبرد داره دیگه ؟

داره خودمونی میشه babakwind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Dark side of City

پيش فرض

اگه بتونی customize شده G73 رو بگیری که دیگه بی رقیبه

5. 2 کاربر از babakwind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز erno69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بابلسر

پيش فرض

آخه این دوستمون اهل گیم نیست...لزومی نداره همچین هزینه ای کنه و G73 بگیره...هم وزنش زیاده هم سنگینه...G73 به درد یه گیمر حرفه ای میخوره

7. 2 کاربر از erno69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

بچه ها نظرتون در مورد f12xhx چیه . cpu : corei7-840 & ram : 8 . اصلا تو ایران گیر میاد اگه میاد تا کی و با چه قیمتی ؟
    اگه بخواهیم f127 رو با گارانتی ایران رهجو در حدود 2.200 و2.100 یا شایدم کمتر بخریم به نطر شما می ارزه کمی صبر کرد و کمی هم پول روش گذاشت و g73 ویا f12xhx خرید که خدا میدونه کی می خواد بیاد و با گارانتی چه قیمتی خواهد گرفت ؟ ( اصلا کدومشون با توجه به قیمت و کاراییشون بهترن ؟ )
    بچه ها منم یه وسواس و شک زیادی در مورد خرید این 3 مورد ( g73 / f127/f12xhx ) دارم و نمیخوام مدلی رو که میخرم بعدا بگم کاش اون یکی رو می خریدم .
    لطفا کمکم کنید بهترین تصمیم رو بگیرم و بتونم بهترین و مناسب ترین مورد رو بخرم .

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

بچه ها یه خبر دارم در حد فاجعه :
    میدونید ایران رهجو قیمت f127 رو چند داده >>> دو میلیون و پانصد و بیست هزار تومان ... درست شنیدید .
    در حالی که سرزمین رایانه تو اهواز همینو >>> دو میلیون و پنجاه هزار تومان
    به نظر شما f127 ایران رهجو با f127 سرزمین رایانه چه فرقی داره به غیر از گارانتی که ایران رهجو فقط دو سال بیشتر داره در حالی که سرزمین رایانه در همان یک سال بیمه ایران را در مورد بدنه و... دارد . ببینم شما جای دیگه رو سراغ دارید که بتونم با قیمت مثل سرزمین رایانه f127 رو بگیرم .

10. 2 کاربر از JUVE_HFZ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام .
    من می خوام f127 hg بخرم و هرچه گشتم تو شهر خودمون ( قم ) پیدا نکردم و گویی تهرانم گیر نمیاد و من می خواهم از سرزمین رایانه تو اهواز بخرم و می خواستم بدونم اطلاعی در مورد این شرکت داری و تحقیقی در موردشون کردی .
    چرا f127 رو ارزونتر از همه جا میفروشن و ایران رهجو که این مدلو 2.5 میلیون میده فرقش با اینی که سرزمین رایانه میده چیه و این که این دو تا یکیند ( توی اطلاعات سایتشون که یکی اند ) .
    حتما هم در مورد f12 kfx و f12 gfx تحقیق کردی که آمریکاییند و میخواستم فرقشونو با هم بدونم و فرق این دو با f127 و این ویژگی های f127 که میدونید واقعا ارزش خریدشو ایجاد میکنه ؟
    و سوال آخر این که مدل جدیدی از سری f12 مثل f12 xhx و سایر برند ها تو همین رنج قیمت تو راه هست که ارزش صبر کردن داشته باشه ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    شما که قصد خرید f127 دارید میخواهید از کجا بخرید ؟ منم می خواهم این لپ تاپو بخرم اونم از سرزمین رایانه تو اهواز که قیمتشم دو میلیونو پنجاه هزار تومان می شه در حالی که نه تو تهران و نه تو شهرمون ( قم ) این مدل گیر نمیاد و فقط فقط ایران رهجو این مدلو میاره و دو میلیونو پانصدو نود هزار تومان میفروشه که قیمتی سرسام آوریه . نمیدونم با این قیمتی که تو اهواز میفروشن و با این اختلاف قیمتش با ایران رهجو ممکنه جنسش مرجوعی باشه یا این که قیمت اینا مناسبه و این ایران رهجو که خیلی گرون میده .کلا می خواستم بدونم که شما اطلاع دقیقی از این شرکت دارین ونوع لپ تاپایی که ارائه میدن .

---------- Post added at 04:15 PM ---------- Previous post was at 04:15 PM ----------

چون فکر میکنم f127 اینا با f127 اصلی یه فرقایی داره که انقدر از ایران رهجو ارزون تر میده (که میگفتن براشون به عنوان یه مدل سفارشی محسوب می شه) و یا این که من حسابی اشتباه میکنم .
    تو سایت : کد:
    www.sarzamin.ir
    تو اطلاعات f127 اطلاعاتش دقیقا درسته ولی تو لیست قیمتشون ویندوزشون 7 home نوشته ولی تو اطلاعات خود سایت در مورد f127 درسته و win 7 ultimate هستش . من که صبح تو سایتشون بودم ناگهان چشمم به رمشون خورد که شده بود 6 . سریع زنگ زدم بهشون و با خود صالحی ( با درخواست خودم ) صحبت کردم وکفت که منم متوجه این اشتباه سایت شدم و گفتم که درستش کنن و گفت که ویندوزشم 7 ultimate هست و گفت که خیالت از بابت همه اینا راحت باشه و با خیال راحت خریدتو بکن و چند دقیقه بعد تو سایتشونم درست کرد چون یه لحضه دچار شک شده بودم .

---------- Post added at 04:16 PM ---------- Previous post was at 04:15 PM ----------

حالا با همه این اوصاف نظر شما چیه ؟ از شهر خودمون f112 gfx رو بخرم یا اینکه برم اهواز ومدل دلخواهمو بخرم و فقط حسن تو شهر خودمون خریدن اینه که هر وقت کاری داشتم دمه دستمه . تازه سرزمین رایانه گفت که در ضمن گارانتی 1 سال و بعد از اون هر وقت لپ تاپتون به مشکل خورد که نمی خوره در صورت استفاده مناسب با پست سفارشی بفرستین و رفت و برگشتش به هزینه ما .
    منم در مورد این شرکت خیلی تحقیق کردم و شنیدم که خیلی کارشونم درسته و تو امارات نمایدگی دارن و تو ایرانم به طور گشترده پخش می کنن و علت ارزونتر بودن اجناسشونم اینه که خودشون پخش کننده اند و 1 سال گارانتی و بیمه ایران میکننو از طرفی برخورد کارکنانشم انصافا خیلی خوب .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

این دو تا لپتاپ اصلا قابل مقایسه با هم نیستن
    منظورم اینه که هر کدوم یجور امکانات داره
    ولی اگه من باشم چون گیم برام مهمه g73 مگیرفتم
    اما این قیمت نمی صرفه
    g51 هم مدل خوبیه
    بچه ها گفتن تو شیراز 1600 هم بوده البته بدون گارانتی
    سلام به دوست عزیز و بقیه دوستان عزیز قدیمی .
    به احتمال زیاد منظور دوست عزیزم Mehrdad092000 از دوستان شیرازی بنده هستم .
    اول از همه بگم که این دو مدل یعنی سری گیمینگ ایسوز و سری F سونی اصلا قابل مقایسه نیستند .
    سونی خودشم بکشه نمیتونه نوت بوکی مثل G51 و یا G73 بزنه .
    تقریبا همه دوستان قدیمی می دونند که من چه اوضاعی برای خریدن نوت بوک در این انجمن داشتم و به شدت هم روی سونی تعصب داشتم ولی الان کاملا نظرم عوض شده .
    من G51JX-A1 رو از شیراز با قیمت 1900 البته بدون گارانتی ولی با کیف و موس فابریک خریدم .
    کانفیگش هم در اینترنت موجود هست .
    گارانتی مهم نیست چون نمایندگی های ایسوز در ایران مجبورند که گارانتی رو قبول کنند چون گارانتی ایسوز جهانی هست .
    کارت گرافیک سونی 330 هست که اصلا قابل مقایسه حتی با 360 مدل 51 نیست چه برسه به 5870 مدل 71 .
    تبریز بعید می دونم که g73 گیر بیارید چون یکی از دوستان تبریز بود و گیرش نیومد .
    ولی شیراز من همین الآن اگر که فروش نرفته باشه با سی پی یو 720 و 8 گیگ رم سراغ دارم ولی باز شده هست و میگه 2200 بدون گارانتی .
    تهران هم گیرتون نمی یاد چون من خودم گیرم نیومد .
    ویستا سری 51 رو ولی سه بعدی وارد کرده و میگه 2350 ولی سری های سه بعدی رو نخرید اصلا چون رزولوشن صفحه نمایشش 1360در 768 هست .
    ولی معمولی ها 1920 در 1080 هست .
    البته من ماله خودم رو چک کردم در حدود 1950 در 1150 هست .
    من از نوت بوکم کاملا راضی هستم و تا حالا تمام بازی ها رو به جز کرایسس که کلا مشکل اساسی داره در حالت اولترا با رزولوشن 1920 در 1080 رون اجرا میکنم .
    فقط تنا مشکل G51 گرم شدنش هست که میگن طبیعی هست ولی کارت گرافیک من توی Dirt 2 در حالت اولترا تا 100 هم رفت ولی مثلا در استارکارفت 2 تا 90 میره .
    دمای سی پی یو از 75 بالاتر نمیره .
    بدنه هم تا 45 درجه ولی فقط سمت چپ میره ولی سمت راست همیشه خنک هست .
    گول کیبورد بکلایت سونی و قشنگیش رو هم نخورید که G73 خیلی قشنگ تر و شیک تر از سونی هست از نظر من .
    در ضمن مشکل گرما هم نداره چون دو تا فن داره .
    کیفیت صفحه نمایش سری F سونی هم به گرد پای G51 و G73 نمیرسه .
    وقعا کیفیت صفحه نمایش عالیه .
    یه پیشنهاد اساسی هم دارم .
    اگر که نمی خواین کلاس بزارید و حداکثر فشاری که به نوت بوک وارد می کنید فیلم نگاه کردن و آهنگ گوش کردن نیست اصلا سراغ سونی نرید .
    سونی واسه بازی کردن و کار های سخت نیست .
    یکی از آشنا های ما با این که من بهش گفتم نخر F113 رو خرید و الان با این که فقط باهاش آهنگ گوش میکنه فنش نابود شده و به شدت صدا میده .
    فکر کنم همه چیز رو گفتم .
    ولی شما که پولت میرسه به خاطر یه سی پی یو گول نخور و تن به خرید سونی نده .
    من الان 720 دارم ولی هنوز نتونستم بیشتر از 60 درصدش رو پر کنم .
    تقریبا میشه 15 تا بازی رو بدون هیچ اشکالی همزمان اجرا کرد .
    در ضمن ایسوز یه نرم افزار داره که بهش میگن پاور فور گیر .
    این نرم افزار میتونه سی پی یو رو تا 3 گیگاهرتز اور کلاک کنه که میشه همون 740 سونی .
    سوالی بود در خدمتم .
    موفق باشید .

14. 5 کاربر از x-lichking بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام به دوست عزیز و بقیه دوستان عزیز قدیمی .
    به احتمال زیاد منظور دوست عزیزم Mehrdad092000 از دوستان شیرازی بنده هستم .
    اول از همه بگم که این دو مدل یعنی سری گیمینگ ایسوز و سری F سونی اصلا قابل مقایسه نیستند .
    سونی خودشم بکشه نمیتونه نوت بوکی مثل G51 و یا G73 بزنه .
    تقریبا همه دوستان قدیمی می دونند که من چه اوضاعی برای خریدن نوت بوک در این انجمن داشتم و به شدت هم روی سونی تعصب داشتم ولی الان کاملا نظرم عوض شده .
    من G51JX-A1 رو از شیراز با قیمت 1900 البته بدون گارانتی ولی با کیف و موس فابریک خریدم .
    کانفیگش هم در اینترنت موجود هست .
    گارانتی مهم نیست چون نمایندگی های ایسوز در ایران مجبورند که گارانتی رو قبول کنند چون گارانتی ایسوز جهانی هست .
    کارت گرافیک سونی 330 هست که اصلا قابل مقایسه حتی با 360 مدل 51 نیست چه برسه به 5870 مدل 71 .
    تبریز بعید می دونم که g73 گیر بیارید چون یکی از دوستان تبریز بود و گیرش نیومد .
    ولی شیراز من همین الآن اگر که فروش نرفته باشه با سی پی یو 720 و 8 گیگ رم سراغ دارم ولی باز شده هست و میگه 2200 بدون گارانتی .
    تهران هم گیرتون نمی یاد چون من خودم گیرم نیومد .
    ویستا سری 51 رو ولی سه بعدی وارد کرده و میگه 2350 ولی سری های سه بعدی رو نخرید اصلا چون رزولوشن صفحه نمایشش 1360در 768 هست .
    ولی معمولی ها 1920 در 1080 هست .
    البته من ماله خودم رو چک کردم در حدود 1950 در 1150 هست .
    من از نوت بوکم کاملا راضی هستم و تا حالا تمام بازی ها رو به جز کرایسس که کلا مشکل اساسی داره در حالت اولترا با رزولوشن 1920 در 1080 رون اجرا میکنم .
    فقط تنا مشکل G51 گرم شدنش هست که میگن طبیعی هست ولی کارت گرافیک من توی Dirt 2 در حالت اولترا تا 100 هم رفت ولی مثلا در استارکارفت 2 تا 90 میره .
    دمای سی پی یو از 75 بالاتر نمیره .
    بدنه هم تا 45 درجه ولی فقط سمت چپ میره ولی سمت راست همیشه خنک هست .
    گول کیبورد بکلایت سونی و قشنگیش رو هم نخورید که G73 خیلی قشنگ تر و شیک تر از سونی هست از نظر من .
    در ضمن مشکل گرما هم نداره چون دو تا فن داره .
    کیفیت صفحه نمایش سری F سونی هم به گرد پای G51 و G73 نمیرسه .
    وقعا کیفیت صفحه نمایش عالیه .
    یه پیشنهاد اساسی هم دارم .
    اگر که نمی خواین کلاس بزارید و حداکثر فشاری که به نوت بوک وارد می کنید فیلم نگاه کردن و آهنگ گوش کردن نیست اصلا سراغ سونی نرید .
    سونی واسه بازی کردن و کار های سخت نیست .
    یکی از آشنا های ما با این که من بهش گفتم نخر F113 رو خرید و الان با این که فقط باهاش آهنگ گوش میکنه فنش نابود شده و به شدت صدا میده .
    فکر کنم همه چیز رو گفتم .
    ولی شما که پولت میرسه به خاطر یه سی پی یو گول نخور و تن به خرید سونی نده .
    من الان 720 دارم ولی هنوز نتونستم بیشتر از 60 درصدش رو پر کنم .
    تقریبا میشه 15 تا بازی رو بدون هیچ اشکالی همزمان اجرا کرد .
    در ضمن ایسوز یه نرم افزار داره که بهش میگن پاور فور گیر .
    این نرم افزار میتونه سی پی یو رو تا 3 گیگاهرتز اور کلاک کنه که میشه همون 740 سونی .
    سوالی بود در خدمتم .
    موفق باشید .
    سلام خوبی چطوری
    نیستیا
    کدوم g51 گرفتی؟
    gts360 یا gtx260
    3d ها هم خوبن تو نوبه خودشون
    اما فقط فوا نیستن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •