دمتون گرم بابا یکی هم برام بسازید تا نوکریتونو کنم ...
amir_mardetarikh
iranianpokede
iraniannashi
ممنون میشم ککمکم کنید
دمتون گرم بابا یکی هم برام بسازید تا نوکریتونو کنم ...
amir_mardetarikh
iranianpokede
iraniannashi
ممنون میشم ککمکم کنید
دوست عزیز ایمل زیر در دسترس نبود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما این 2 تای دیگه رو براتون ساختم . بهتون ایمیل زدم:
موفق باشید
---------- Post added at 12:46 AM ---------- Previous post was at 12:42 AM ----------
دوست عزیز یک ایمیل برای ریکاوری پسورد بدید و مشخص کنید دقیقا ایمیل هاتون چی باشه.من درخدمتم
دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستتون درد نکنه
دوستان عزیز ایشون درست میگن ساختن جیمیل روش خاصی نداره
اگه از کامپیوترتون تا به حال جیمیل درست نکرده باشید به احتمال زیاد میشه یه جیمیل درست کرد
ولی اگه قبلا یه جیمیل درست کرده باشید یا باید ویندوز عوض کنید یا باید برید کافینت یا به یه اشنا تو خارج از وطن عزیزمون اطلاع بدید تا رمز به شماره ایشون در خارج از کشور ارسال بشه و این فرد رمز رو به شما بده . من همین 3 روز پیش ویندوز عوض کردم تا قبل از اون نمی شد جیمیل درست کرد ولی بعد از ویندوز عوض کردن تونستم یه جیمیل بسازم
ولی من یه نظر دیگه دارم اونم اینکه با dial up نمیشه جیمیل ساخت البته این فقط یه فرضیس چون adsl دارم دسترسی به dial up ندارم که گفتمو امتحان کنم
امید وارم موفق باشید
دوستان ممنون میشم واسه منم یکی درست کنین سرعتم خیلی کمه ارور میده
hamid باشه حالا پسونداش هر چی دوس دارین اضافه کنین
فقط فوری میخوام
ممنون
دوستان این بحث بیخود رو لطفاً ادامه ندید
جیمیل هیچ محدودیتی برای ثبت نام ایرانی ها نداره. بعید هم هست در آینده همچین محدودیتی قرار بده
موقع انتخاب، کشور رو ایران انتخاب کنید تا بدون هیچ دردرسری اکانتتون رو بسازه. وقتی بهش اطلاعات کشور دیگه ای رو بدید یا اینکه با ip یک کشور دیگه ثبت نام کنید طبق روال ثبت نام اون کشور باهاتون برخورد میکنه و ممکنه یک سری اطلاعات رو بخواد که ما در ایران بهش دسترسی نداریم!
در ضمن جیمیل محدودیت چند اکانتی هم نداره. یعنی میتونید با یک کامپیوتر بی نهایت ایمیل بسازید! حتی خود جیمیل این امکان رو فراهم کرده که به صورت همزمان با چند تا اکانت جیمیل لوگین کنید و بعد بتونید میل باکس هر اکانت رو با انتخاب از لیستش باز کنید!
ممنون
خیلی وقته که دیگه درست شده ولی قبلا یه همچین چیزی بوده که دوستان مشکل داشته باشن و بیخود نبوده ولی الآن دیگه درست شده.
قبلا محدودیتی وجود داشت که در اینجا دوستانی که درخواست دادن براشون انجام شد.اما الان دیگه محدودیتی نداره و نیاز نیست اینجا درخواست بدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)