تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 25 از 25

نام تاپيک: سوپرکاپ 2010 اروپا / اینتر 0 - اتلتیکو مادرید 2

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

به لطف روئسای فدراسیون ایتالیا اینتر چند سال پشت سر هم جام های سری آ رو ردیف کرد
    نتیجه اش چی شد؟ تیم ملی ایتالیا مدافع عنوان قهرمانی توی 2010 از پس زلاندنو و اسلواکی نتونست بر بیاد و از گروهش صعود نکرد
    خوبی قدرتمند بودن میلان و یووه این بود که در کنارش تیم ملی ایتالیا هم قوی بود
    اما اینتر:
    سزار-مایکون-لوسیو(برزیلی)میلیتو-زانتی(کاپیتان تیمتون هم که غیر بومیه!)-کامبیاسو(آرژانتینی)اسنایدر (هلندی)و الی ماشاالله بازیکن خارجی طراز اول دیگه ...
    خوب معلومه قهرمان کشور ایتالیا اینجور تیمی باشه باید هم شماره 10 تیم ملیش نصیب دی ناتاله(اسمش رو درست نوشتنم؟)میشه
    خب با این تیم منتخب جهان کدوم تیم توی سری آ میتونه رقابت کنه؟
    خدایی خنده دار حرف میزنی!! اینا چه ربطی به هم دارن!! اینتر یه تیمیه بین المللیه که معنی اسم باشگاه هم بین المللی هستش... شما برو لیست بازیکنان باشگاه تو 10 سال اخیر رو نگاه کن... چند تا ایتالیایی میبینی؟! والا من آخرین ملی پوشه ایتالیایی که یادمه ماتراتزیه که از عوامل قهرمانی سال 2006 بود... تو جام جهانی 2010 هم که اصلا ملی پوش ایتالیایی از اینتر نبود!
    بعد تو سری آ به جز اینتر 19 تا تیمه دیگه داره که پر از بازیکن ایتالیایی هستش... مثلا چه گلی به سره تیم ملیشون زدن؟! بازیکنای تیمای شما تو تیم ملیشون کم کاری می کنن، چه دخلی به اینتر داره؟!
    ضمنا خوبه قبول دارید نمیتونید با ما رقابت کنید!
    ضمنا دل انگیز! میشه بگی دی ناتاله چه ربطی به اینتر داره؟!!!!
    اما در مورد آلگری:پیشنهاد میکنم اطلاعات خودتون رو اپدیت کنید و بهترین سرمربی فصل قبل سری آ رو بیشتر
    بشناسید
    برادر ایتالیا دو تا جایزه سالانه در زمینه مربیانش داره...
    اولیش جایزه مربی سال سری آ هستش که فصل قبل به مورینیو رسید.
    دومیش جایزیه نیمکت طلایی هستش که به بهترین مربیه ایتالیایی سری آ داده میشه که الان دو ساله جناب آلگری میگیرنشون به خاطر نهم و شونزدهم کردن کالیاری تو لیگ!!

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من نمیدونم این میلیتو چی داره؟.حتی تو آرژانتین هم فیکس بازی نمیکرد
    1- میلیتو به قولی مرد بازیهای بزرگه و در پنالتی باکس یکی از بهترینهاست ، نمونش هم گلهایی که به بارسا و بایرن زد اما بسیار حیف که دیر مطرح شد ( حدودا 30 سالشه )

2- وقتی زانتی و کامبیاسو پس از قهرمانی سه گانه با تیمشون و عملکرد درخشانشون به تیم ملی آرژانتین دعوت نمی شن مطمئنا نیمکت نشینی ( یا حتی سکو نشینی میلیتو ) به هیچ وجه جای تعجب نداره .

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

از اینتر خیلی بدم میاد.با اون میلیتو پینوکیوشون!خیلی حال کردم باخت.من نمیدونم این میلیتو چی داره؟.حتی تو آرژانتین هم فیکس بازی نمیکرد
    اگه اخبارو چک میکردی همین میلیتو شد بهترین بازیکن و بهترین مهاجم لیگ قهرمانان

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

خدایی خنده دار حرف میزنی!! اینا چه ربطی به هم دارن!! اینتر یه تیمیه بین المللیه که معنی اسم باشگاه هم بین المللی هستش... شما برو لیست بازیکنان باشگاه تو 10 سال اخیر رو نگاه کن... چند تا ایتالیایی میبینی؟! والا من آخرین ملی پوشه ایتالیایی که یادمه ماتراتزیه که از عوامل قهرمانی سال 2006 بود... تو جام جهانی 2010 هم که اصلا ملی پوش ایتالیایی از اینتر نبود!
    بعد تو سری آ به جز اینتر 19 تا تیمه دیگه داره که پر از بازیکن ایتالیایی هستش... مثلا چه گلی به سره تیم ملیشون زدن؟! بازیکنای تیمای شما تو تیم ملیشون کم کاری می کنن، چه دخلی به اینتر داره؟!
    ضمنا خوبه قبول دارید نمیتونید با ما رقابت کنید!
    ضمنا دل انگیز! میشه بگی دی ناتاله چه ربطی به اینتر داره؟!!!!

برادر ایتالیا دو تا جایزه سالانه در زمینه مربیانش داره...
    اولیش جایزه مربی سال سری آ هستش که فصل قبل به مورینیو رسید.
    دومیش جایزیه نیمکت طلایی هستش که به بهترین مربیه ایتالیایی سری آ داده میشه که الان دو ساله جناب آلگری میگیرنشون به خاطر نهم و شونزدهم کردن کالیاری تو لیگ!!
    منظور سر هویت باشگاه و طرز تفکر مدیران دو باشگاه بود
    اینتر:خیلی خرج میکنه پس نتیجه مگیره+محبوب دل رئیس فدارسیونه
    میلان:یک سوم اینتر خرج میکنه پس نباید زیاد ازش توقع داشته باشیم
    ================================================== ==
    در مورد دی ناتاله منظورم این بود که تیم قهرمان شما حتی نتونسته در این چند سال اخیر یه بازیکن
    درجه اول به تیم ملی معرفی کنه تا جایی که شماره 10 به بازیکنی از اودینزه برسه
    ================================================== ===
    اما در مرود آلگری ....
    بنابر دانش و تجربه بیشتر نسبت به لئوناردو مطمئنا بهتر نتیجه خواهد گرفت
    ==================================================
    راستی بنیتس مورینیو نیست
    این دیشب ثابت شد

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

راستی بنیتس مورینیو نیست
    این دیشب ثابت شد
    همین مورینیو هم فکر کنم سال 2003 سوپر کاپ رو از دست داد...
    بعد به یه بازی که نیست... من از بنیتس خوشم نمیاد (چون تو لیورپول بودش) ولی به نتیجه گرفتنش امیدوارم...

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •