تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 17 اولاول 123456713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 168

نام تاپيک: Kane & Lynch 2: Dog Days - نسخه PC

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

فایل های کرکی که دارم: kl2.exe و stam_api.dll

کسی میتونه راهنمایی کنه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان من مشکل نصب دارم میشه کمک کنید؟ من وقتی 3 تا دی وی دی را نصب می کنم که در واقع فایل های setub در دی وی دی ها به صورت زیپ شده هستند. وقتی به پوشه نصب میرم یک setup برای steam و یک steam backup برای نصب بازی داره و یک پوشه کرک. استیم را که نصب می کنم اجرا نمیشه ارور میده. بازی را که نصب می کنم هم وقتی کرک بازی را روی پوشه میریزم وقتی روی بازی کلیک می کنم سیستمم ریست میشه!!!! مطمئنم مشکلم از سیستمم نیست چون بازی های خفن تر از اینو راحت بازی کردم. میشه راهنمایی کنید؟ مرسی

فایل های کرکی که دارم: kl2.exe و stam_api.dll

آخر فروم باز Davood_titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ...::: هـمــــدان :::....

پيش فرض

نمیشه یه کاری کرد اون قسمت هایی که شطرنجی میشه  به حالت  طبیعی برگرده 

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آموزش استخراج فایل های صوتی "Kane & Lynch 2" در تایپیک "آموزش استخراج Music و Sound از بازیها" قرار گرفت.

5. 7 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه morrigan_neit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    somewhere in the earth

پيش فرض

دوستان من مشکل نصب دارم میشه کمک کنید؟ من وقتی 3 تا دی وی دی را نصب می کنم که در واقع فایل های setub در دی وی دی ها به صورت زیپ شده هستند. وقتی به پوشه نصب میرم یک setup برای steam و یک steam backup برای نصب بازی داره و یک پوشه کرک. استیم را که نصب می کنم اجرا نمیشه ارور میده. بازی را که نصب می کنم هم وقتی کرک بازی را روی پوشه میریزم وقتی روی بازی کلیک می کنم سیستمم ریست میشه!!!! مطمئنم مشکلم از سیستمم نیست چون بازی های خفن تر از اینو راحت بازی کردم. میشه راهنمایی کنید؟ مرسی

باید steam backup رو کلیک کنی تا باز شه

بعد اونجا یه درایو رو انتخاب کن خودش یه فولدر به نام kane and lynch میسازه بازی نصب میشه

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

مشکل از کرک بازی بود . کرک دیگه ای نصب کردم مشکل حل شد. گرافیک بازی خیلی جالب نیست ولی در کل بازی مفرحی است. به عنوان یک پیش غذا قبل از مافیا 2 چیز خوبیه!!

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دارم نصبش می کنم فقط امیدوارم کرکش مشکل نداشته یاشه که مثل اینکه داره!

ای بابا این چرا سان_س_ور شده!
    این که نشد..مگه اونطرفم بازیها رو سان_س_ور می کنن؟حالا خویه گرافیکشم همچین با جزئیات نشون نمیده اومدن(شطرنجی کردن اعضای بدن رو)
    در مورد گرافیک هم فقط میشه گفت یاد قارچخور افتادم!سبک بازی جالبه
    Last edited by B.3.S.T; 24-08-2010 at 14:42.

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

واقعا نا امید شدم از بازی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه JING3LKHAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

بازی گرافیکش در حد خوب ولی گیم پلی در حد بنز .....
    دوستان گمونم چون بازی از طریق فیلمبرداری که دوربین هندیکم HD داره فیلمبرداری میشه تصویر گاهی شطرنجی میشه
    در ضمن گیم سانسور اره!!!!

این یک نقد تند و خشن وبی طرفانه هستش که نوشتم و امیدوارم به مذاقتون خوش بیاد و از بزرگان جمع فی المجلس عذر می خوام و اعلام دارم که من بنده حقیر قصد پیش دستی ندارم
    کینچ ولینچ مردان مرده هماننده نامش یکبازی مرده بود از بافتهای مرده گرافیک وطراحی آن گرفته تا گیم پلی ناسازگارو بی روحش کین ولینچ روزهای سگی اون روی سگی بازیبازو درمیاره گیمر بعد از کلی سگ دو کردند و مثل سگ عرق ریختن بازی روبه اتمام میرسونه قسمت دوم جلو سگ اگه بزاریش بهش کم محلی میکنه

بازی از نظرگرافیکی مطعلق به عصر بوقه و از بد هم بدتره داستان بازی نیز بلکل اعصاب و روان نمیزاره و وقتی کین و لینچ از شانگهای خارج میشند که پشت سرشون پرشده ازاجساد عزیزان ودشمنانشان که بطرز ناشی گرایانه ای توسط قلم نویسنده کشته شد اند

بازی در قسمت اول بوی خیانت خباثت و سنگ دلی رو میداد ودر قسمت دوم جزء ریتم مهلک کشتار رنگ بندی خاصی نداره امااگه بجای بازی کردن بیشتر بسراغ داستان در خارج از حاشیه بازی برید شاید زیبایی آن را درک کنید زیر افتضاح سال 2010شمارو ازداستان زده میکنه ازنظر صداگزاری بازی همانند سری اول خوب کار شده و گویندگان از جمله صداپیشه سم فیشر مردتاریکی که چهره ی بشاش اش از اوبچه مثبت سبک اکشن ساخته بود حالا ازجملات رقیق و زشت درتکلمش زیاد یافت میشه و پسر عموش اقای مامور47با آن چهره خونسردش نیز از این امر مستثنا نیست صدای اسلحه ها ومحیط مثل هر بازی دیگه در این سبک دچاز افت و خیزهایی هستند گیم پلی بازی جزء شلیک و باران گلولی چیز دیگه ای نداره کاورگیری تنها نکته مثبت ونبود حمله با قنداغ ازظعیفترین وبحث برانگیزترین باگهای بازی بحساب می آید وسیله دفاعی ای که رکن اصلی هر سبک شوتر3شخص است وبدون آن زندگی محال است

کیفیت بافتها از مردگی بیرون نیامده اند و گرافیک بازی غیر قابل بازی ‏sniper chost wariorاز کمپانی سودپرست سیتی اینتراکشن حتی بهتر از بازی کمپانی بزرگ و نامی ای او اینتر اکشن است

‏IO Interactiveاز آن دست کمپانی های هست که بیشتر معروفیتش را مدیون نگاه سینمایی وکارگردانی سینماتیکش دربازیهایش هست هست تابه حال شده دربازی اقای مزدور احساس حضور درجو آن را داشته باشید هرچند سری هیتمن از نظر مخفی کاری عالی بود اما دراکشن ضعیف در آمد بگونه ای که شما احساس می کردید بین شخصیتهای اصلی وفرعی یک وجعه تمایز وجود دارد و آن اسلحه هست چیزی که درکین و لینچ مشهود بود و همان ملودرام تأثیر برانگیز صحنه های سینمایی ازقبل تأیین شده که در درون بازی قرار دارد شاید بارگناه خرید بازی رابر دوشتان کم کند
    ‏IO Interactiveتمام زوایای یک بازی خوب با پتانسیل بالا رادر بازی هایش بصورت کم وکاست به کار میبرد، داستان، روند بازی ،صدا، نوع برخورد بازیخور با کاراکتر، چیزهایی که درکین و لینچ دچار فقر بود و پیشهاد ما این است که این کمپانی دست از سرکچل سبک اکشن بردارد وبسراغ هنر خود هیتمن برود و تمام فکر وذکر خود رابروی آن معطوف کند زیرا این لقمه ها گنده تر از دهن تیمارستان IO Interactiveاست و بیماران روانی آن بهتره تمام سعیشان راکنند تا قسمت پنجم مأمور47را به فنا ندهند
    شما برو ماریو برادرز بازی کن بعد بیا نقد کن.اگه شما با یه گیم مشکل داری دلیل نمیشه اینطوری نقدش کنی و بد بگی.هر کسی به یه سبکی وگرافیکی علاقه منده یکی به گرافیک مثل کرایسی بدون گیم پلی خوب یکی به کین و لینچ با گراف بد و گیم پلی خوب.
    البته بسیاری از موارد دیگه هم در زیبایی بازی تاثیر دارند ولی به کل یکی از این بازی خوشش اومده و یکی نه ...شما حق ندارین به این صورت نقدش کنین.در مجموع شما حق اهانت ندارین

داره خودمونی میشه mobin_eshghe pro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوسان من بازيو نصب كردم،استيم هم همينطور.كرك رو هم كه شامل يه فايل به اسم steam_api.dll كپي كردم.DX و باقي چيزا رو هم نصبيدم ولي وقتي بازي رو باز ميكنم هيچي باز نميشه و فقط يه فايل به اسم kl2.exe.3112.STEAMSTART كه 3 كيلوبايت به محل نصب بازي اضافه مي شه.چي كار كنم؟!
    اگه ممكنه راهنمايي كنيد...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •