فایل های کرکی که دارم: kl2.exe و stam_api.dll
کسی میتونه راهنمایی کنه؟
کسی میتونه راهنمایی کنه؟
دوستان من مشکل نصب دارم میشه کمک کنید؟ من وقتی 3 تا دی وی دی را نصب می کنم که در واقع فایل های setub در دی وی دی ها به صورت زیپ شده هستند. وقتی به پوشه نصب میرم یک setup برای steam و یک steam backup برای نصب بازی داره و یک پوشه کرک. استیم را که نصب می کنم اجرا نمیشه ارور میده. بازی را که نصب می کنم هم وقتی کرک بازی را روی پوشه میریزم وقتی روی بازی کلیک می کنم سیستمم ریست میشه!!!! مطمئنم مشکلم از سیستمم نیست چون بازی های خفن تر از اینو راحت بازی کردم. میشه راهنمایی کنید؟ مرسی
نمیشه یه کاری کرد اون قسمت هایی که شطرنجی میشه به حالت طبیعی برگرده![]()
آموزش استخراج فایل های صوتی "Kane & Lynch 2" در تایپیک "آموزش استخراج Music و Sound از بازیها" قرار گرفت.
باید steam backup رو کلیک کنی تا باز شه
بعد اونجا یه درایو رو انتخاب کن خودش یه فولدر به نام kane and lynch میسازه بازی نصب میشه
مشکل از کرک بازی بود . کرک دیگه ای نصب کردم مشکل حل شد. گرافیک بازی خیلی جالب نیست ولی در کل بازی مفرحی است. به عنوان یک پیش غذا قبل از مافیا 2 چیز خوبیه!!
دارم نصبش می کنم فقط امیدوارم کرکش مشکل نداشته یاشه که مثل اینکه داره!
ای بابا این چرا سان_س_ور شده!
این که نشد..مگه اونطرفم بازیها رو سان_س_ور می کنن؟حالا خویه گرافیکشم همچین با جزئیات نشون نمیده اومدن(شطرنجی کردن اعضای بدن رو)
در مورد گرافیک هم فقط میشه گفت یاد قارچخور افتادم!سبک بازی جالبه
Last edited by B.3.S.T; 24-08-2010 at 14:42.
واقعا نا امید شدم از بازی.
بازی گرافیکش در حد خوب ولی گیم پلی در حد بنز .....
دوستان گمونم چون بازی از طریق فیلمبرداری که دوربین هندیکم HD داره فیلمبرداری میشه تصویر گاهی شطرنجی میشه
در ضمن گیم سانسور اره!!!!
شما برو ماریو برادرز بازی کن بعد بیا نقد کن.اگه شما با یه گیم مشکل داری دلیل نمیشه اینطوری نقدش کنی و بد بگی.هر کسی به یه سبکی وگرافیکی علاقه منده یکی به گرافیک مثل کرایسی بدون گیم پلی خوب یکی به کین و لینچ با گراف بد و گیم پلی خوب.
البته بسیاری از موارد دیگه هم در زیبایی بازی تاثیر دارند ولی به کل یکی از این بازی خوشش اومده و یکی نه ...شما حق ندارین به این صورت نقدش کنین.در مجموع شما حق اهانت ندارین
دوسان من بازيو نصب كردم،استيم هم همينطور.كرك رو هم كه شامل يه فايل به اسم steam_api.dll كپي كردم.DX و باقي چيزا رو هم نصبيدم ولي وقتي بازي رو باز ميكنم هيچي باز نميشه و فقط يه فايل به اسم kl2.exe.3112.STEAMSTART كه 3 كيلوبايت به محل نصب بازي اضافه مي شه.چي كار كنم؟!
اگه ممكنه راهنمايي كنيد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)