الان این برد که 1366 هست مشه دوتا core i7 920 انداخت روش؟
البته میدونم بی ربطه به موضوع ولی ممنون میشم یه توضیح کوچولو بدید
الان این برد که 1366 هست مشه دوتا core i7 920 انداخت روش؟
البته میدونم بی ربطه به موضوع ولی ممنون میشم یه توضیح کوچولو بدید
دوستان برای سرور اگر از رمهای بافر دار و ECC register استفاده کنید فکز میکنم که بهتره! من محل کارم یک کلاستر با 6 تا سرور داریم که دارن محاسبات بسیار سنگین انجام میدن! رمهای بافر دار دارن و هر سرور از دوتا CPU Xeon E5536 استفاده میکنه. رمهای فرکانس بالا چندان نیازتون نمی شه! ببینید که حجم پردازشی شما چقدره و چقدر محاسبات نیازتون میشه! اونوقت تصمیم بهتری میتونین بگیرین. هارد بالا بردارین و خوب کیس مناسب سرور میخواهین. سرورهای opteron AMD خوش قیمت هستن و راحت میتونید بخرید هر چند که زئون های اینتل بهتر و البته یکم گرونتر هست. الان زئون های سری I7 با 6 هسته توی بازار موجوده! من خودم تا آخر هفته بعد یکی میخوام بخرم، با دوتا زئون سری 7000 و 16 گیگا رم پیش فاکتور 3.500000 بهم دادن.
استفاده از 3هارد برای استفاده از Raid5 برای سرعت بالا و امنیت بالای اطلاعات شماست پس مقدار هزینه ی خوبی برای هارد باید در نظر بگیرین چون یکی از عناصر اصلی سیستم شما خواهد بود و داشتن 3هارد (به هر سایزی) برای شما بهترین خواهد بود.
من سفارش 4 تا هارد 2 تریابایت 64 مگ بافر رو دادم (WESTERN)
ای بابا
برای سرور که مادربرد باید یکی از Supermacro یا HP یا Intel باشه !!
این مادربردهای گیگابایت که دوستان معرفی میکنن اصلا برای سرور مناسب نیست !
در ضمن پاور سرور هم خیلی مهمه ، بنظرم پاورو Crosair یا Antec بردارین (هر چند که من خودم از طرفداران گرین هستم)![]()
تاكيد مي كنم مواظب باش هاردها از انواع WESTERN DIGITAL GREEN نباشنمن سفارش 4 تا هارد 2 تریابایت 64 مگ بافر رو دادم (WESTERN)
وسترن بلک داشت و گرین و اون یکی چی بود؟ همون 10/000 دوره .. (رنگها رو دقیق یادم نمیاد شاید هم بلک حرفه اییه بوده)
گرین گفته بودن فرقی با بلک نداره فقط مصرفش کمتره..
از این سیتسم میشه به عنوان سیستم خونگی استفاده کرد و باهاش گیم هم انجام داد. بجای پی سی core i7 ازش استفاده کرد؟ (اگه کارت گرافیکش عوض شه) یه عکسی دیدم بابایی بود یه سرور رو کرده بود کامپیوتر خونگیش
احسان جون جریان وسترن گرین چیه ؟ کاراییش بده ؟ توصیه نمیکنید ؟
اين سري بدليل مصرف پاييني كه داره فقط براي امور خيلي سبك كاربرد داره و براي مصارف متوسط و حرفه اي اصلا توصيه نميشه چون باعث افت شديد سرعت سيستم ميشهاحسان جون جریان وسترن گرین چیه ؟ کاراییش بده ؟ توصیه نمیکنید ؟
راستي ماجراي اين امضات چيه؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)