خوب منم یه سیستم ارائه بدم اشکالی نداره که؟
شاید برعکس بسیاری از کسائی که در زمینه سخت افزار حرفه ایند من فقط تو زمینه سخت افزار بازی نظر میدم
به نظر من باید ببینیم ما از یه سیستم بازی چی میخوایم؟در همین تاپیک هی بحث شد که فلان cpu یا فلان cpu در حالی که تفاوت اونا تو بازیا به نظر من خیلی کمتر از یه مانیتور یا Speaker هست
خوب واسه همین من خیلی تو این زمینه بحث نمیکنم بریم سر اصل مطلب
1- کارت گرافیک : مسلما مهمترین قطعه در این زمینه . با تمام احترامی که برای ATI قائلم ولی مثل پدرخوانده باید پیشنهادی بدم که نیمشه ردش کرد اونم GTX 480 OC SLI
دوستان هرچی بگردن از این قوی تر پیدا نمیشه . در ضمن برعکس کارت های ATI در زمینه SLI این کارت FPS های عجیبی رقم زده
اینم یه نمونش :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2- مانیتور : با یک گرافیک قوی حتما یه مانیتور قوی با Res بالا و زمان پاسخگویی پائین و شفافیت تصویر لازمه نظر من هم مثل یکی دیگه از دوستان مانیتور MS238HAsus که واقعا عالیه البته مدل سامسونگ XL2370 هم خوبه ولی تو ایران شنیدم پیدا نمیشه!
3-Speaker : خوب بر عکس بسیاری عقیده من اینه که HeadSet قوی خیلی بهتر از بعضی Speaker های تو بازاره که الکی قیمت بالایی دارن
من شدیدا در این مورد HeadSet که خودم خریدم رو پیشنهاد میکنم:
Creative Sound Blaster Arena Soround که باید از نمایندگی Creative (فوکا سیستم) تو بازار ایران بخرید
قابلیت های این HeadSet شاید ندونید. 1 قدرت سراند بسیار بالا 2 عدم نفوذ صدا از بیرون (مخصوصا صدای کیس و اینها) 3- استفاده از تکنولوژی Silencer که در بازیهای FPS Multiplyer فوق العاده مهمه مثل BFBC2 و همچنین حالت ارگئونومیک عالی4- میکروفون عالی برای Voice Chat تو بازی 5-قدرت قابل قبول برای گوش دادن موسیقی
4-Mouse & Keybord : این وسایل رو بهتره برید تو سایت Logitech و هرجی دوست دارید انتخاب کنید به نظر من G9 گزینه خوبیه. در کل لاجیتک در این زمینه کاملا ضمانت شدس و بهتر از اون نمیتونید پیدا کنید
5-CPU : یه CPU لازم دارید که بتونه با گرافیکتون همراه باشه به نظر من Core i7 930 خوبه و Core i5 750 هردو عالیند (از AMD انتخاب نکردم چون مصرفشون بالاست )
6 - Ram : فقط ddr3 باشه و 6 یا 8 GIG که به بقیه قطعات بخوره تایمینگ خیلی مهم نیس
بقیه قطعات رو هم دوستان حرفه ای ترن (مدل رم + مادربورد + هارد + پاور>700 + کیس + رایتر + ... ) چون باور کنید اینها هیچکدوم لذت بازی رو آنچنان تغییر نمیدن و باید به حد کفایت باشن
این قیمت حدودی :
VGA = 1300,000
Monitor = 350,000
HeadSet = 100,000
Mouse & Keybord = 200,000
CPU = 250,000
چون همرو رو به بالا گرد کردم اینا رو هم میشه 2 میلیون 500 تومن هم واسه رم و مین و هارد و رایتر و پاور و کیس
اگر هم بودجه کم اومد یه موس کافیه کیبرد خیلی مهم نیس میشه 600 تومن واسه مین و هارد و رایتر و پاور و کیس
این جور سیستم بستن به درد گیم میخوره نه سیستمی که بخواین باهاش تو 3DMARK مسابقه بدید