تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 31

نام تاپيک: خرید تا کیس و مانیتور 2/5 ملیون

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

خیلی جالبه شما با 2تا بنچمارک یه همچین نتیجه ای گرفتین؟!!!!

تازه خوبه در مورد رندر و پردازش کارهای photoshop و 3D Max و امثال آنها بنچمارک نذاشتین وگرنه نمی دونم می خواستین چه نتایجی بگیرین (البته همینطوری هم نتیجتون کم عجیب نبود!!!)
    2 تا بنچمارک نیست بفرما بقیشم ببین وقتی یه cpu 180 تومنی میتونه تا حد زیادی با یه cpu i7 975 رقابت کنه ( بازم میگم توی بازی توی رندر که Intel حرفی برای گفتن باقی نمیذاره ... ایشون هم میخواد سیستم برای بازی ببنده چرا پول اضافه برای رندر و این حرفها بده؟؟؟

به هیچ عنوان در بیشتر بنچمارک ها intel بهتر بوده در ضمن در بنچمارکی که قرار دادید انتی فعال نبوده
    بنچمارک ها واضح است من برتری اینتل رو متوجه نمیشم.
    در ضمنAA 8 هست پایین بنچمارک ها نوشته.

این هم بقیه بنچمارک ها :

همون طور که میبینید اینتل بدون AA بیشتر فریم میده ولی با فعال کردن AA ...

با توجه به کارکرد 6 هسته ای AMD اون هم پیشنهاد بدی نیست ...

برنده : Phenom II X6 1090T

965 در Dirt 2 به طور قابل ملاحظه ای بالاتر است.

به نفع I7 920

دوباره به نفع I7 920

برای من فرقی نمیکنه دوستمون چی ببنده فقط میخوام (هممون میخوایم) بهترین سیستم رو جمع کنه در ضمن در این تست ها کارت 5850 بوده احتمال داره با افزایش قدرت کارت فریم های مدل های اینتل کمی بالاتر بروند ...

2. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sma6871's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اینترنت و اهواز

پيش فرض

2 تا بنچمارک نیست بفرما بقیشم ببین وقتی یه cpu 180 تومنی میتونه تا حد زیادی با یه cpu i7 975 رقابت کنه ( بازم میگم توی بازی توی رندر که Intel حرفی برای گفتن باقی نمیذاره ... ایشون هم میخواد سیستم برای بازی ببنده چرا پول اضافه برای رندر و این حرفها بده؟؟؟

این هم بقیه بنچمارک ها :

به نفع I7 920

دوباره به نفع I7 920

برای من فرقی نمیکنه دوستمون چی ببنده فقط میخوام (هممون میخوایم) بهترین سیستم رو جمع کنه در ضمن در این تست ها کارت 5850 بوده احتمال داره با افزایش قدرت کارت فریم های مدل های اینتل کمی بالاتر بروند ...
    تفاوت پردازنده خیلی زیاد در بازی ها مشخص نمیشه و اصل تفاوت و کارایی CPU رو باید در آزمایشهای خودش دید

این مقایسه بیشتر برای گرافیک انجام میشه نه برای CPU ولی خودتون قضاوت کنید برای سیستم با این بودجه یه پردازنده ی قویتر مناسب تر نیست؟؟؟

در حالی که با یه گرافیک خیلی قدرتمند هم باز با کمبود بودجه مواجه نمیشیم

پس شاید حرف شما در اینجا درست باشه ولی به نظر من با این کار یکم سیستم ناهمگن میشه ولی باز هم قابل قبوله

4. این کاربر از sma6871 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

سلام.

تفاوت پردازنده خیلی زیاد در بازی ها مشخص نمیشه و اصل تفاوت و کارایی CPU رو باید در آزمایشهای خودش دید

این مقایسه بیشتر برای گرافیک انجام میشه نه برای CPU ولی خودتون قضاوت کنید برای سیستم با این بودجه یه پردازنده ی قویتر مناسب تر نیست؟؟؟

در حالی که با یه گرافیک خیلی قدرتمند هم باز با کمبود بودجه مواجه نمیشیم

پس شاید حرف شما در اینجا درست باشه ولی به نظر من با این کار یکم سیستم ناهمگن میشه ولی باز هم قابل قبوله
    حرف شما درسته ... البته از قیمت بسیار پایین AMD هم نباید گذشت
    و صد البته کسی که پول زیاد داره (برخلاف من ) باید به سراغ پردازنده های اینتل بره ...
    موفق باشید.

آخر فروم باز sasan816's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

4

این هم بقیه بنچمارک ها :

به نفع I7 920

دوباره به نفع I7 920

جالب بود ولی بنچمارکهایی وجود داره که اینو رد میکنه

همینطور که مشاهده میکنید 1090 حتی از 750 اینتل هم دربازی ضعیفتر عمل کرده
    حرف شما درسته ... البته از قیمت بسیار پایین AMD هم نباید گذشت
    و صد البته کسی که پول زیاد داره (برخلاف من ) باید به سراغ پردازنده های اینتل بره ...
    موفق باشید.
    وقتی 750 با قیمتی کمتر دربازی بهتر عمل کرده دلیلی برای خرید 1090 وجود نداره
    Last edited by sasan816; 20-08-2010 at 13:10.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

i5 750 = 200
    i7 980x = 1400

میبینید که در cpu های اینتل با یک میلیون و دویست هزار تومان بیشتر کارایی 3 درصد هم افزایش نداشته ...
    1090t یه cpu 6 هستهای هست و کارایی اون تا وقتی که گیم ها با 6 هسته سازگار شوند چندان بیشتر از 4 هسته ای نیست .

آخر فروم باز sasan816's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

میبینید که در cpu های اینتل با یک میلیون و دویست هزار تومان بیشتر کارایی 3 درصد هم افزایش نداشته ...
    دلیلش اینه که بیشتر بازی ها روی 2 هسته اجرا میشوند قدرت واقعی در بازی های 4 هسته ای معلوم میشه
    1090t یه cpu 6 هستهای هست و کارایی اون تا وقتی که گیم ها با 6 هسته سازگار شوند چندان بیشتر از 4 هسته ای نیست
    باز هم اینتل بهتره چون گیم ها دارند به سمت استفاده از هسته ی مجازی میروند

---------- Post added at 05:28 PM ---------- Previous post was at 05:28 PM ----------

باز 2 هسته بالاتر میره یعنی 8

اگه نباشه جاش خالی می مونه Download Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مسکن

پيش فرض

خوب منم یه سیستم ارائه بدم اشکالی نداره که؟
    شاید برعکس بسیاری از کسائی که در زمینه سخت افزار حرفه ایند من فقط تو زمینه سخت افزار بازی نظر میدم

به نظر من باید ببینیم ما از یه سیستم بازی چی میخوایم؟در همین تاپیک هی بحث شد که فلان cpu یا فلان cpu در حالی که تفاوت اونا تو بازیا به نظر من خیلی کمتر از یه مانیتور یا Speaker هست

خوب واسه همین من خیلی تو این زمینه بحث نمیکنم بریم سر اصل مطلب

1- کارت گرافیک : مسلما مهمترین قطعه در این زمینه . با تمام احترامی که برای ATI قائلم ولی مثل پدرخوانده باید پیشنهادی بدم که نیمشه ردش کرد اونم GTX 480 OC SLI
    دوستان هرچی بگردن از این قوی تر پیدا نمیشه . در ضمن برعکس کارت های ATI در زمینه SLI این کارت FPS های عجیبی رقم زده
    اینم یه نمونش :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2- مانیتور : با یک گرافیک قوی حتما یه مانیتور قوی با Res بالا و زمان پاسخگویی پائین و شفافیت تصویر لازمه نظر من هم مثل یکی دیگه از دوستان مانیتور MS238HAsus که واقعا عالیه البته مدل سامسونگ XL2370 هم خوبه ولی تو ایران شنیدم پیدا نمیشه!

3-Speaker : خوب بر عکس بسیاری عقیده من اینه که HeadSet قوی خیلی بهتر از بعضی Speaker های تو بازاره که الکی قیمت بالایی دارن
    من شدیدا در این مورد HeadSet که خودم خریدم رو پیشنهاد میکنم:
    Creative Sound Blaster Arena Soround که باید از نمایندگی Creative (فوکا سیستم) تو بازار ایران بخرید
    قابلیت های این HeadSet شاید ندونید. 1 قدرت سراند بسیار بالا 2 عدم نفوذ صدا از بیرون (مخصوصا صدای کیس و اینها) 3- استفاده از تکنولوژی Silencer که در بازیهای FPS Multiplyer فوق العاده مهمه مثل BFBC2 و همچنین حالت ارگئونومیک عالی4- میکروفون عالی برای Voice Chat تو بازی 5-قدرت قابل قبول برای گوش دادن موسیقی

4-Mouse & Keybord : این وسایل رو بهتره برید تو سایت Logitech و هرجی دوست دارید انتخاب کنید به نظر من G9 گزینه خوبیه. در کل لاجیتک در این زمینه کاملا ضمانت شدس و بهتر از اون نمیتونید پیدا کنید

5-CPU : یه CPU لازم دارید که بتونه با گرافیکتون همراه باشه به نظر من Core i7 930 خوبه و Core i5 750 هردو عالیند (از AMD انتخاب نکردم چون مصرفشون بالاست )

6 - Ram : فقط ddr3 باشه و 6 یا 8 GIG که به بقیه قطعات بخوره تایمینگ خیلی مهم نیس

بقیه قطعات رو هم دوستان حرفه ای ترن (مدل رم + مادربورد + هارد + پاور>700 + کیس + رایتر + ... ) چون باور کنید اینها هیچکدوم لذت بازی رو آنچنان تغییر نمیدن و باید به حد کفایت باشن

این قیمت حدودی :
    VGA = 1300,000
    Monitor = 350,000
    HeadSet = 100,000
    Mouse & Keybord = 200,000
    CPU = 250,000
    چون همرو رو به بالا گرد کردم اینا رو هم میشه 2 میلیون 500 تومن هم واسه رم و مین و هارد و رایتر و پاور و کیس
    اگر هم بودجه کم اومد یه موس کافیه کیبرد خیلی مهم نیس میشه 600 تومن واسه مین و هارد و رایتر و پاور و کیس

این جور سیستم بستن به درد گیم میخوره نه سیستمی که بخواین باهاش تو 3DMARK مسابقه بدید

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان هرچی بگردن از این قوی تر پیدا نمیشه
    5970 کراس فایر در ایران تقریبا هم قیمت با GTX480 SLI هست{یکم بیشتر}

قدرت 5970 کراس فایر بسیار بیشتر از GTX480 SLI هست{تقریبا با همون قیمت}

پس در این رده قیمت خرید دو عدد 5970 بسیار منطقی تر هست+{قدرت بسیار بالاتر در مقایسه با GTX480 SLI}

11. این کاربر از HardWare Professor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Download Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مسکن

پيش فرض

من اخه تو بنچ ها کراس 5970 رو ندیدم و الا اگه بهتره و قیمتشم خیلی بیشتر نیست چرا که نه ولی مصرفشم باید ببینیم و همچنین SCALE اش رو هم ببینید مطمئن بشید که میتونه فاصله منطقی از 480 داشته باشه بعلاوه تفاوت مصرف و دمای کیس

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

gtx 480 غیر از دمای فوق العاده بالا + نویز بسیار + 10 درصد قدرت نسبت به 5870 چیز دیگه ای نداره کلا کارت های 400 Nvidia اصلا توصیه نمیشن...
    بهترین کارت برای دوستمون 2 تا 5870 هست ... 2 تا 5970 خرج الکیه و اونقدر که باید فریم زیادی نمیده ...

خودم افرادی رو دیدم که حتی با 2 تا 470 از گرمای اون شاکین چه برس به 480 ...

14. 2 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •