این اصلیه چنده؟کجا گیر میاد؟
این اصلیه چنده؟کجا گیر میاد؟
قیمتشو نمیدونم.
صوتی تصویری ها دارن دیگه
یک نمونش رو تلویزیون های تری دی هست.
آره خیلی خوبه چشم رو هم اذیت نمیکنه
یک مدلش رو من دیدم 150قیمتش بود!!
منم بی عقلی کردم - 1 کی از این اشغالارو گرفتم 5000 به همراه 4 تا فیلم درپیته 3 بعدی و یه برنامه که هر بازیرو 3 بعدی میکنه ... (البته باعث افت فریم میشه )
واقعا اشغاله ... سر ادم میترکه ... اما در کل واسه تجربه کردن بدک نبود واسه منی که نمیدونستم 3 بعدی چجوریه ... !!!
سلام.من از این عینک تلقی ها استفاده نکردم ولی با عینک ال ای دی سه بعدی بهش نگاه کردم خیلی عالی بود.سردرد هم نداشت.بعد هم اینکه تو دسته ش یه چیزی شبیه رم موبایل داشت که فکر میکنم تصویر رو پردازش میکرد.قیمتش هم 200 تومنه.
صنعت آناگلایف واسه چند دهه پیشه ! من خودم بچه بودم یادمه از این دوربین عکاسی اسباب بازیا که دو تا لنز قرمز آبی داشت که از تو اونا که نگاه میکردی ، یه سرس عکسای پیش فرض رو 3بعدی میکرد! یادتون هست! یه چیز تو مایه های شهر فرنگ!![]()
ولی تکنولوژیه پولاریزه جدیده!
آناگلایف رو با هر نوع مانیتور یا تلویزیونی که رنگی نشون بده و یه عینک تلقی میشه دید!
ولی پولاریزه هم مانیتوره مخصوص میخواد هم عینک مخصوص ! ولی یکی از مزیت هاش اینه که وقتی همه برای مثال تو خونه دارن فیلم آواتار رو که 3D هست ، میبینن ، هرکی عینک داره 3D میبینه و هر کی نداره تصویر رو ساده و بدون رنگ اضافی میبینه!
خود عینک های پلاریزه خودش دو نوعه یکی معمولی ها که یک طرف عدسی شون نور رو افقی و یه طرف رو عمودی نشون میده
یکی هم که خود انویدیا زده خدای سه بعدی بازیه ولی قیمتش هم نجومی فکر کنم بالای 500 بزنه
اگر میخواید عینک آناگلیف بخرید از این کاغذی ها نخرید آخه با همون تلغه هستش
از این طبی هاشو بگیرید
کار عینک پولارایدز
کار عینک آناگلیف
اینم روشش برای درست کردن فیلم یا عکس
اینم عکسی از پلاریزه اگه عینکشو دارید بزنبد بعد ببینید
اینم نمونه ای از قرمز آبی
اینم یکی دیگه
اگه به دنبل دانلود تصاویر 3D Stereogram هستید یکی از منابع خوبش سایت:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر
درسته با این تلقی ها حال نمیده.انشالله ارزونتر بشه بتونیم همه بگیریم...
ببخشید این طبی هایی که میگین فرقشون با تلقی ها چیه؟قیمتشون چی تفاوت داره؟ و از کجا باید گیر آورد و از کجا باید فهمید که طبیه؟
قیمت Nvidia 3D Vision Glasses بین 200-300$ هست. البته تو ایران نمیدونم باشه یا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)