سخت افزاره شو نداره اما می شه انلاین دید
xperia x10
Motorola MILESTONE XT720
سخت افزاره شو نداره اما می شه انلاین دید
مايلي بگير پشيمون نميشي ولي x10 ديگه با خودته
Motorola MILESTONE XT720
LCD 16 میلیون رنگ
Multi-touch
نبود مالتی تاج برای اسمارت فونی در این سطح ضعف سنگینی محسوب میشه
اکثر ویژگی های اندورید 2 به بعد بر پایه مالتی تاچ پایه ریزی شده..
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Xenon flash
720p Video recording
پرادازشگر شرکتTexas Instruments که مجهز به POWERVR SGX هسته قدرتمند گرافیکی مجزا از پردازنده هستش
از نظر نرم افزاری که هم همه چیز مشخص هستش..
Last edited by Apachi; 15-08-2010 at 12:55.
اقا x10 خیلی بهتره. درسته که آپدیتش دیرتر میاد ولی وقتی بیاد کل بقیه رو میخابونه.
و اتفاقا مسئله سخت افزاری فوق العاده مهم هست. چرا که برنامه هایی که برای آندروید 2.3 و بعدش 3 قراره ارائه بشه نیاز به کشش بیشتری داره و اون وقت هست که کاربران موتو با مشکل مواجه میشن.
اگه CPU موتو بالاتر بود من قبول داشتم ولی درحال حاضر X10 بهتره
اصل سونی اریکسون مال کجاست؟
از کجا میتونم اصلش رو بخرم؟
من تا حالا سونی اریکسون تقلبی ندیدم (البته اون مدل کپی چینی ها که جدا چون خیلی تابلو هست)
با خیال راحت برو بخر
من که با همه بچه ها موافقم مایلی خیلی بهتره ولی دیگه اینکه نمی شه به زور شما رو راضی کرد مایلی خوبه.....شما می خوای ایکس 10 رو بگیر ولی به اندازه باحالی مایلی راضیت نمی کنه......من اگه پول داشتم مالی رو روشاخ بود می گرفتم......
دیگه خود دانی.....
..............
البته موتو آمریکایی هستو تو ساختش شکی نیست....
Last edited by RaS0oL.M; 15-08-2010 at 15:01.
دوست خوب مشکل دقیقآ سر سخت افزار هست میدونید چقدر بحث Multi-Touch Pinch-To-Zoom تو اندروید بود که از نسخه 2.2 به بعد هست میبخشد چطوری گوشی که مالتی تاچ نداره میخواد 2.2 را ساپورت کنه اگه هم ساپورت کنه مود شده هست و کلی از نرمافزار ها را شامل نمیشه نسخه بالاتر از 2.1 و شاید 2.2 را که فکرشم نکنید فعلآ حرفش اینه که Q4 تازه 2.1 بگیره
CPU هم که Snapdragon تو Applications در بهترین شرایط 2-3 ثانیه سریعتر هست و تو مالتی مدیا و گیم هم که صد رد صد ضعیف تر هستش چون هسته گرافیکی مجزا نداره....
دوستان سونی اریکسونی توهین نشه ها ولی خدایی موتورلا اینجا دیگه بهتره هم نرم افزاری هم سخت افزاری در ضمن همه میدونن آندوروید تو صفحه نمایش با کیفیت زیباییهای خودش رو بهتر نشون میده
100% موتورلا پیشنهاد میشه!
---------- Post added at 04:38 PM ---------- Previous post was at 04:37 PM ----------
تعصبی نباشید!
شاد باشید![]()
بابا Multi-Touch که اصلا کاری به سخت افزار نداره. الان x10 مولتی نیست واین بخاطر نسخه اندرویدشه که آپدیت که بشه مولتی تاچ که چه عرض کنم فول تاچ میشه! بخاطر کیفیت تصویرش هم که یک پله بالاتر هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)