خوب طبیعتاً دوربین Vivaz از هم نسل حرفه ای خودش قویتره و Pro به واسطه ی صفحه ی کلید کاملش میتونه انتخاب خوبی برای اس ام اس بازها باشه. البته نمیشه از کیفیت صدای برترش نسبت به Vivaz گذشت.
خوب طبیعتاً دوربین Vivaz از هم نسل حرفه ای خودش قویتره و Pro به واسطه ی صفحه ی کلید کاملش میتونه انتخاب خوبی برای اس ام اس بازها باشه. البته نمیشه از کیفیت صدای برترش نسبت به Vivaz گذشت.
من ديروز ويواز پرو گرفتم،به نظرم از ويواز بهتره ،
منم يه صفحه كليده كاملو به 3 مگاپيكسل اختلافه دوربين ترجيح ميدم
اگه درباره ي ويواز و ويواز پرو سوال داري بهتره بياي اينجا،به نظرم بهتر جواب ميگيري
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
5 مگاپیکسل و 8 مگاپیکسل هیچ فرقی ندارن. کیفیت همون کیفیته فقط اندازه عکس تو 8 مگاپیکسلی بیشتره و میشه اونو تو سایز بزرگتری چاپ کرد.
اگه اینجور باشه پس وقتی ما کیفیت دوربین ویوازپرو و ویواز رو مقایسه می کنیم ومی بینیم که ویواز بهتره چشم های ما مشکل دارند دیگه
حداقل اینه که تفاوتشون کم باشه نه حرف شما که اصلا هم اینطورنیست
کیفیت عکس فقط به رزولوشن (مگا پیکسل) ربط نداره. به خیلی چیزای مهم تر دیگه ربط داره .. مثلا نوع لنز. اندازه سنسور و... عکس گوشی 5 مگاپیکسلی دیدم خیلی از k810 سه مگاپیکسلی بدتر بوده
مگا پیکسل بالا فقط برای چاپ عکس تو سایز بالا مناسبه. میتونید تو تاپیک عکاسی هم بپرسید.
پس حتما سونی اریکسون دوربین بی کیفیت تری واسه ویواز پرو گذاشته
منم خودم می دونم مثال بارزش5310 نوکیا که از وی جی ای هم بدرتره ویادبلیو995
قبلا این موضوع روهم خودم سال پیش برای خرید دوربین جست وجو می کردم
درکل می تونی این رو خودت ببینی تو جی اس ام ارنا من که نظرم عکسه تو این دوتا گوشی
آخه مشکل اینجاست که جفتتون درست میگید ولی بیخود دارید بحث میکنید.
منم خودم طالب ویواز پرو هستم مطمین که کیبرد به کارم میاد......تو ببین دوربین یا کیبرد به کارت میاد![]()
به نظر من هر دوشو بیخیال شو...
فقط سامسونگ i8910 بگیر بعدش ببین گوشی یعنی چی!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)