HTC WildFire خیلی انتخابه خوبیه ها ! سیستم عامل اندروید 2.1 و تاچ خازنی با قیمت 380
دیگه دور ویندوز موبایل و سیمبین رو خط بکش ...(میدونی که قراره تا چند وقت دیگه win7 بیاد ...)
همین اندرویدش یه دنیا رو می ارزه...
HTC WildFire خیلی انتخابه خوبیه ها ! سیستم عامل اندروید 2.1 و تاچ خازنی با قیمت 380
دیگه دور ویندوز موبایل و سیمبین رو خط بکش ...(میدونی که قراره تا چند وقت دیگه win7 بیاد ...)
همین اندرویدش یه دنیا رو می ارزه...
Last edited by sinasalar2007; 15-08-2010 at 16:10.
آقا یه کم تحقیقات کردم به نظرم ویو خیلی گوشیه خوبیه سیستم عاملشم با توجه به شباهت زیادش به آندروید معلومه که خیلی جایه پیشرفت داره تازه شنیدم که سامسونگ هم به شدت داره پشتیبانی میکنه از لحاظ سخت افزاری هم خیلی پتانسیل بالایی داره! نظره شما چیه؟ قیمتش چنده؟ یکم از مشکلاتش بگید برام!
قیمتش410تومنه گوشی بسیار خوبیه
تنها مشکلش سیستم عاملشه که اون هم به مرور زمان درست می شه
HTC Wildfire چطور گوشی ای هست ؟
نسبت به آندرویید ها و اچ تی سی ای دیگه ؟
بهترین اندروید تو این محدوده قیمت ها هستش با امکانات عالی
مشکلات سیستم عامل ویو سامسونگ همین فراگیر نبودنش هست . چون این سیستم عامل تازه وارد بازار شده و به نظر من با وجود اندروید ممکنه که این سیستم عامل هم به سرنوشت maemo شرکت نوکیا دچار بشه
جای شما بودم ریسک نمی کردم و اندروید نقد رو ول نمی کردم نسیه ی bada رو بچسبم !
ولی اون جوری که تحقیقات من میگه سامسونگ به شدت حامی این سیستم عامله! تازه بعضی از بچه های هکر تونستن آندروید رو رویه ویو نصب کنن البته من فقط اینو شنیدم!
Last edited by ali_saeedi; 15-08-2010 at 23:55.
[/COLOR]قیمت با گارانتی رو گفتین یا بدون گارانتی چون 1 بنده خدایی گفت بدون گارانتی 395 و با گارانتی مایکروتل 445 اصلا می ارزه 50 تومن صرف گارانتی کنم؟ چون خیلی ها میگن هیچ کاری برات نمیکنن و فقط حرفه!
سلام به کاربران و استفاده کنندگان از s8500 wave توصیه میکنم برای راهنمایی بیشتر افرادی که میخواهند این گوشی رو بخرند و همچنین افرادی که قصد خرید این گوشی رو دارند توصیه میکنم به تاپیک زیر سر بزنند:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
به نظر من Wave آينده خوبي داره ولي بشرطيکه برنامههاي "رايگان" براش زياد بشه.
نظر دوستان چيه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)