تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 31

نام تاپيک: بهترین قرص برای حساسیت فصلی چیه ؟

آخر فروم باز قله بلند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

عزيزم شما هم مث بيشتر پزشكاي اينجا رو خونده هاتون بيشتر تاكييد ميكنين در صورتي كه تجربه خيلي قوي تره...دنبالش باش
    سلام
    من با تجربه موافقم ولی با یه چیز دیگه هم موافقم که شاید نشه یه مورد تجربه ای رو برای دیگری هم تجویز کرد.یه خاطره می گم:
    یه خانمی یه قرص خواب آور می خورد که اصلاً خمی به ابروش نمی یومد. یعنی انگار نه انگار که ایشون این قرص رو می خوره. دوستش یه مشکل مشابهی براش پیش اومده بود و همین قرصی رو که می خورد بهش پیشنهاد داد. این، قرص رو خورد و تا دور روز مثل منگها بود. سرکار هم می رفت، دیگه خودتون بخونید تا آخرش چی شد!!!!
    بدن خانم اولی با بدن خانم دومی فرق می کرد. برای اولی، اون قرص مثل آب خوردن بود ولی برای دومی....بدن با بدن فرق می کنه.
    حالا این بحث داروهای شیمیایی هست، شاید برای داروهای گیاهی هم همین صدق کنه ولی با درجات متفاوت. چون راز این گیاهان آگاهی نداریم، نمی تونیم دقیقاً مواردی که ممکنه پیش بیاد رو بگیم. مثلاً داروهای گیاهی هم اینگونه نیست که یک نسخه برای همه باشه. ممکنه چند تا نسخه رو یک نفر باید امتحان بکنه تا ببینه کدومیک اثر می گذاره.
    تا حالا هر چی گفتم، بند به یه خاطره کردم یعنی چیزی رو که دیدم یا حس کردم و چیزی رو که ندونم، مطلبش رو می گذارم و همینگونه سوال می کنم: حالا به نظر شما حساسیت و اكاليپتوس چقدر می تونن به هم مرتبط باشن؟

2. این کاربر از قله بلند بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه oranoos2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

[QUOTE=قله بلند;5275686]سلام
    من با تجربه موافقم ولی با یه چیز دیگه هم موافقم که شاید نشه یه مورد تجربه ای رو برای دیگری هم تجویز کرد.یه خاطره می گم:

دوست عزیز اینجا هرکی هر چی می گه براساس تجربیات است هیچکس نظر و راه درمان صددرصد را ارائه نمی دهد اگر هرکس هم نظری بدهد صرفا جهت آگاهی است و درنهایت این نکته را یادآوری می کنند که با پزشک مشورت کن و خودسرانه کاری را انجام ندهند و در باره این موضوع هم صدق می کند

آخر فروم باز قله بلند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

[QUOTE=oranoos2007;5275768]
    سلام
    دوست عزیز اینجا هرکی هر چی می گه براساس تجربیات است هیچکس نظر و راه درمان صددرصد را ارائه نمی دهد اگر هرکس هم نظری بدهد صرفا جهت آگاهی است و درنهایت این نکته را یادآوری می کنند که با پزشک مشورت کن و خودسرانه کاری را انجام ندهند و در باره این موضوع هم صدق می کند
    من که چیزی نگفتم و مثل شما نطرم رو دادم.

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان عزیز پزشکی یک علم آکادمیک دقیق می باشد و تجربی نیست

داره خودمونی میشه Neda007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

منم حساسيت فصلي دارم. اوايل فقط تابستونا بود ولي الان فقط زمستونا راحتم. ولي يه 3 سالي ميشه كه اسپري بيني كرومولين مصرف مي كنم هيچ عارضه اي هم نداره .مامان و خواهر و چند تا از دوستامم هم اين مشكل رو داشتن اونا هم از اين اسپري استفاده مي كنن.

7. این کاربر از Neda007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

سلام

من حساسیت دارم ولی نه فصلی بلکه سالی هست!!

روز یا شب پاییز یا بهار یا تابستون و زمستون نداره و هر موقع که بگید رگه عطسم میگیره و دماغم در حده پارااولمپیک کیپ میشه!!

حتی نصف شب که خوابم یهو عطسم میگیره و تا صبح خوابم نمیبره!

همه جور دارویی هم مصرف کردم ولی به نظرم این درد درمون نداره و بهترین راه حلش همون قرص های لروتادین و سیتریزین هست!

البته من توی یه سایت خارجی خوندم که طب سوزنی هم اثر بخشی جادویی روی حساسیت میتونه داشته باشه ولی تا حالا قسمت نشده انجامش بدم!!

حالا نظره دوستان درباره طب سوزنی چیه؟

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام

من حساسیت دارم ولی نه فصلی بلکه سالی هست!!

روز یا شب پاییز یا بهار یا تابستون و زمستون نداره و هر موقع که بگید رگه عطسم میگیره و دماغم در حده پارااولمپیک کیپ میشه!!

حتی نصف شب که خوابم یهو عطسم میگیره و تا صبح خوابم نمیبره!

همه جور دارویی هم مصرف کردم ولی به نظرم این درد درمون نداره و بهترین راه حلش همون قرص های لروتادین و سیتریزین هست!

البته من توی یه سایت خارجی خوندم که طب سوزنی هم اثر بخشی جادویی روی حساسیت میتونه داشته باشه ولی تا حالا قسمت نشده انجامش بدم!!

حالا نظره دوستان درباره طب سوزنی چیه؟
    شما سعی کنید ببنید می تونید عامل حساسیت را پیدا کنید ؟
    درمان اصلی حساسیت دوری از عامل حساسیت زا می باشد .

10. این کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

سلام دوستان من کلینیک آلرژی تهران میروم و آدرس تهران طالقانی بین فلسطین و چهار راه فلسطین هست .
    ۱۲ سال پیش رفتم و تست آلرژی دادم ۴۸ ماه آلرژی زا آلرژن بهتون دو بازو و ساعت تزریق میشه و هر کدام قرمز بشه به اون ماده آارژی دارید .
    و روز اول گفتند ۳ الی ۴ سال زمان بر هست و بعد ۳ سال بهبودی کامل حاصل شد و سال چهارم تثبیت کرد .
    و من مشکلم مشکل خشکی گلو ۲۴ ساعته خارش سوزش مشکل تنفس گلو ووو خلط پشت حلق آبریزش ووو و ۱۰ ماه اهواز هر متخصص رفتم فایده نداشت ...و بعد ۴ سال واکسن زدن ۵ سال کاملأ خوب شدم بدون رعایت پرهیز غذایی ووو و پارسال بعد پنج سال باز خفیف تر شروع شد همون موقع هم گفتند باید شهر و کارت رو تغییر بدهی چون ژن تو بدنت هست شرایطشو داری بمونی شاید برگرده و اهوازم و اینجا آلودگی و خاک هست و خودم شاغل شرکت فولادم بدتر ..
    و الان خشکی خارش سوزش و خلط پشت حلق دلرم و گاهی التهاب و تنفس ...
    و با مصرف دارو ها و واکسن ها مشکل معده هم پیدا کردم شدید و از بس نخوردم ۱۷ کیلو کم کرده ام و از دیروز از بس اسپری بینی مصرف کردم از بینی خون میاد و حلق شده پره مویرگ های برجسته و یکی چند روز پیش پاره شد و الان نمیدونم چه کنم و ممنوعم کردند مصرف آمپول کورتون و اسپری بینی ..
    و فقط سیتریزین و مونته لوکاست و تلفست ۱۲۰ میخورم ....
    رژیم هم گرفتم نمیدونم چه کنم ....

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

در ضمن نه بیمه تکمیلی و نه تأمین اجتماعی هیچ هزینه ای حتی آزمایشات کلینیک رو متقبل نمیشود ...
    بیمه آسیا تکمیلی ...
    آلرژیت کم باشه هر سه ماه هزینه تنها واکسن میشه ۳۴۰ هزار طبق قیمت سال ۹۵ نیمه اول
    اگر آلرژیت زیاد باشه هزینه سه ماهه ۶۸۰ هزار تومان
    تست تنفس ۹۰ هزار طبق سال ۹۴ ....
    همه چیز آزاد و شامل هیچ بیمه ای نیست ...
    و هر سه روز واکسن و فاصله هر دوره بیشتر میشود و من الان دوره سوم هستم ماه نهم فاصله هر ۷ روز دو واکسن در دو بازو ..

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

دوستان لطفأ یک دستگاه تصفیه هوای خوب بهم معرفی کنید زیر یک میلیون ... با تشکر ..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •