سلام
من با تجربه موافقم ولی با یه چیز دیگه هم موافقم که شاید نشه یه مورد تجربه ای رو برای دیگری هم تجویز کرد.یه خاطره می گم:
یه خانمی یه قرص خواب آور می خورد که اصلاً خمی به ابروش نمی یومد. یعنی انگار نه انگار که ایشون این قرص رو می خوره. دوستش یه مشکل مشابهی براش پیش اومده بود و همین قرصی رو که می خورد بهش پیشنهاد داد. این، قرص رو خورد و تا دور روز مثل منگها بود. سرکار هم می رفت، دیگه خودتون بخونید تا آخرش چی شد!!!!
بدن خانم اولی با بدن خانم دومی فرق می کرد. برای اولی، اون قرص مثل آب خوردن بود ولی برای دومی....بدن با بدن فرق می کنه.
حالا این بحث داروهای شیمیایی هست، شاید برای داروهای گیاهی هم همین صدق کنه ولی با درجات متفاوت. چون راز این گیاهان آگاهی نداریم، نمی تونیم دقیقاً مواردی که ممکنه پیش بیاد رو بگیم. مثلاً داروهای گیاهی هم اینگونه نیست که یک نسخه برای همه باشه. ممکنه چند تا نسخه رو یک نفر باید امتحان بکنه تا ببینه کدومیک اثر می گذاره.
تا حالا هر چی گفتم، بند به یه خاطره کردم یعنی چیزی رو که دیدم یا حس کردم و چیزی رو که ندونم، مطلبش رو می گذارم و همینگونه سوال می کنم: حالا به نظر شما حساسیت و اكاليپتوس چقدر می تونن به هم مرتبط باشن؟