تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما كدام نسخه از اين سري بهترين بود؟

راي دهنده
73. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • BioShock

19 26.03%
  • BioShock 2

1 1.37%
  • BioShock: Infinite

53 72.60%
صفحه 3 از 62 اولاول 12345671353 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 620

نام تاپيک: BioShock: Infinite

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

11 10 دقیقه پر هیجان از گیم پلی بازی بایوشاک : بی پایان

بعد از کلی قایم موشک بازی بالاخره دقایقی پیش ویدیویی زیبا از گیم پلی بازی منتشر شد. توضیحی در موردش نمی دم چون لینک مستقیم دانلود این ویدیو آماده اس. فقط دانلود کنید و بعد از دیدن نظر بدید.

دانلود با حجم 75 مگ
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

منبع : یورو گیمر

2. 8 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

این دموی دیدنی واقعا فوق العاده بود واقعا جمله ای که برازنده Bioshok Infinite باشد پیدا نمیشود که نمیشود.باز هم یک شاهکار دیگه که از قبل هم بهتر و بزرگتر و هیجانی تر هست.از تمامی بازی هایی که تا الان منتشر شده شاید این بازی متفاوت ترین باشه از هر نظر مثل جنبه هنری فوقالعاده فوقالعاده زیبا که بازم جمله ای که بشه توصیف کرد موجود نمیباشد.

اول همه چیز اروم هست ولی با یک انفجار این ارامش تمام میشود و تبدیل به کابوس میشود!!!هیجانی خارقالعاده که بیننده رو با این که خودش بازی نمیکنه ولی شدیدا تحت تاثیر قرار میده چون یک نوع اوری های خاص داره.کن لوین باز هم موفق شد و موفق هم خواهد شد.

این بایوشاک واقعا ادم رو متحول میکنه و حالا میبینید که زیبایی هایی که تو رپچر بود این جا هم هست و حتی بسیار زیبا تر از اون هست. تو این 10 دقیقه نزدیک 7 دقیقه فقط هیجان خالص بود که هر کسی رو با هر سلیقه ای جذب میکنه و...واقعا زیبا بود.

شاهکاری با نام Bioshok Infinite که متفاوت تر و هیجانی تر و زیباتر و دلنشین تر و ... ادامه ادامه دارد این تر ها که زبان از گفتنش عاجز است.باید دید تا به زیبایی های این بازی پی برد.

4. 3 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دمو را همین الان دیدم بی نظیر بود بی نظیر بی نظیر
    عجب گیم پلی بود لعنتی بازی اونجور که فکر میکردم حس بایوشاک بازی کردم را به بازیباز میده شهر فوق العاده بود طراحی و جلوه های هنری و گرافیکی در نهایت زیبایی
    من زبانم بند اومده من بایوشاک را میپرستم و از اینکه بازی از رپچر خارج شده بود ناراحت بودم ولی با دیدن این دمو همه چیز را فراموش کردم حالا میشه به حرفهای کن لیواین مبنی بر اینکه این کارش از بایوشاک یک هم فراتر هست ایمان آورد زنده باد کن لیواین عزیزتر از جان!

6. 3 کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

الان وقت کردم دمو رو دان کردم
    اولش اصلا فکر نمیکردم بازی bioshock باشه
    چون واقعا دگر گون شده

سبک و اتمسفر بازی که کلا عوض شده
    گرافیک بازی واقعا عالیه
    محیط های نسبتا وسیع با تخریب های عالی و نور پردازی های فوق العاده
    gameplay بازی هم تو این دمو 10 دقیقه ای فوق العاده هیجانی و fun بود

فکر کنم داستان قوی هم داشته باشه

انتظار برای عرضه رو سخت تر کرد این دمو

8. 4 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pcali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

اصلا باورم نمیشه که یک بایوشاک دیگه تو راه باشه فقط خدا کنه روش درست
    کار کنن تا بازی بهم نریزه راستی داستان قراره ادامه پیدا کنه یا نه چون که قبلا
    bigdaddy مرده بود واقعا با اون پایان به یاد موندنی همیشه در ذهن من میمونه شماره قبلی
    خیلی روی احساسات گیمر تاثیر میگذاشت سرنوشت تمام دختر ها واقعا غم انگیز دیالوگها هم
    که دیگه خیلی زیبا حال و هوای بازی رو روایت کردن. در ضمن با تشکر از همه دوستانی که زحمت زدن اطلاعات
    رو در اینجا کشیدن.
    Last edited by pcali; 26-09-2010 at 09:09.

10. 3 کاربر از pcali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

اصلا باورم نمیشه که یک بایوشاک دیگه تو راه باشه فقط خدا کنه روش درست
    کار کنن تا بازی بهم نریزه راستی داستان قراره ادامه پیدا کنه یا نه چون که قبلا
    bigdaddy مرده بود واقعا با اون پایان به یاد موندنی همیشه در ذهن من میمونه شماره قبلی
    خیلی روی احساسات گیمر تاثیر میگذاشت سرنوشت تمام دختر ها واقعا غم انگیز دیالوگها هم
    که دیگه خیلی زیبا حال و هوای بازی رو روایت کردن. در ضمن با تشکر از همه دوستانی که زحمت زدن اطلاعات
    رو در اینجا کشیدن.

کلا مثه اینکه کین لوین خودش خیلی مایل نبوده اسم این IP جدید رو BIOSHOCK بذاره ولی مثه اینکه به خاطر اصرار ناشر مجبور شده اینکارو بکنه و گرنه آنچنان قرابتی با bioshock نداره بازی(از لحاظ فرم)

کلا این شماره داره به سیا--ستهای آمریکا با دیده انتقاد نگاه می کنه و کلا فرم جالبی داره ...گیم پلیش هم باحاله.

فقط از الان تا 2 سال دیگه...خیلیه..نه؟

12. این کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Javad-ht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من تریلرش رو دیدم!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    واقعا فوق العادست!
    گرافیک و گیم پلی عالی!
    فقط حیف 2 سال دیگه میاد!

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

کلا مثه اینکه کین لوین خودش خیلی مایل نبوده اسم این IP جدید رو BIOSHOCK بذاره
    اصلا فکر نمیکنم اینطور باشه با وجود گیم پلی بازی معلوم بوده که از اول لیواین میخواسته اسمش را بایوشاک بگذاره

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

اصلا فکر نمیکنم اینطور باشه با وجود گیم پلی بازی معلوم بوده که از اول لیواین میخواسته اسمش را بایوشاک بگذاره

نه دوست من اینطوریه .....از اون اولش لیواین گفته بود میخواهیم یه IP جدید متفاوت از بایوشاک بسازیم(لینکشو پیدا می کنم میذارم) ولی کم کم به خاطر نام بایوشاک مجبور به اضافه کردن نام بایوشاک به بازی شدن...... .

بالطبع چون سازنده هر دو بازی یکسان انتظار شباهتهایی میره ولی دلیل نمیره چون شبیه همن حتما اسم ip همون بمونه....... .

16. این کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

به خاطر این این صحبتها را انجام دادم که بازی بد جور المانهاش شبیه بایوشاک بوده چون اگه قرار بود بدون نام بایوشاک بوده باشه بازی انگ نمیدونم تقلید و ......شاید میزدن
    کن لیواین ممکن برای دلایل دیگه ای میگفته IP جدید می خواهیم بسازیم شاید برای دور کردن افکار عمومی از بازی خودش چون سر بازی بایوشاک 1 هم اون اوایل ساخت بازی میگفت که بازی قرار تو یک جزیره با حضور نازی ها و موجودات جهش یافته حشره ای سر کار خواهید داشت و بعدها که بازی منتشر شد وقتی که گفتن پس اون حرفها چی بود که میگفتید لیواین پاسخ دادش که اون موقع من یک چیزی باید میگفتم تا ملت بی خیال شن و ...........به خاطر این دارم میگم
    حالا هم هر چی مهم اینه که لیواین داره با قدرت تمام به ساخته خودش ادامه میده و من لحظه شماری میکنم واسه تجربه کردنش!
    با سپاس از شما

18. این کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •