1 - ممنوع بودن اسفاده از ماهواره
2 - پارازیت انداخت رو کانالهای محبوب مردم (مثل فارسی وان)
3 - نبود سریال بهتری
4 - نگاه نکنیم چکار بکینم
5 - از راز بقا یا اخبار بهتره
1 - ممنوع بودن اسفاده از ماهواره
2 - پارازیت انداخت رو کانالهای محبوب مردم (مثل فارسی وان)
3 - نبود سریال بهتری
4 - نگاه نکنیم چکار بکینم
5 - از راز بقا یا اخبار بهتره
كاملا موافقم اما خدايي فاصله ها از راز بقا بهتره ؟؟؟
من كه راز بقا رو ترجيح ميدم ( جدي ميگم)
نبود تفریح سالم!!!قناعت مردم به حداقلها!!عدم توجه مردم به اینکه مخاطب چه چیز هستند(چه برنامه ای و فرستاده شده برای چه دلیلی)!!بی خیالی ملت!!بنده شخصا نشستن پای اخبار شبکه های ماهواره ای رو به دیدن بهترین فیلم هالیوود با دوبله و سانسور از صدا و سیما ترجیح میدم!حداقل دانش و بینش سیاسی و اجتماعیم نسبت به اتفاقاتی که در اطرافم میفته بیشتر میشه!
بدترين سريال هاي دنيا رو كره اي ها و ايراني ها مي سازن
اون از جانگ بوگو و جومونگ اينم از فاصله ها و دلنوازان و...
البته من كه نمي بينم برادرم كه مي بينه ميگه زشته![]()
آدم بي كار كه تو اين مملكت هيچ تفريحي نداره معلومه ميشينه سريال مزخرف مي بينه
الان ما چه تفريحي داريم؟ فقط بايد حتما يه ماشين زير پامون باشه و اينطرف و اونطرف بريم مثل آدم هاي رواني! بعد ميان سهميه بندي بنزين هم مي كنند! نصف مردم دارن همينطوري الكي داخل خيابون با ماشين هاشون اينور اونور مي رن و...!!!
فاحشه ها { فاصله ها } برو كشكتو بساب
حيف كه مدال افتخار { اخطار } هاي دريافتي ام زياد شده { 2 صفحه}!!! و گرنه يه فهش درست و حسابي همينجا به ضرغا... مي دادم![]()
Last edited by Aref_2008; 11-08-2010 at 21:24.
این دلیل که صدا و سیما برنامه خاص دیگه ای نداره رو کاملا قبول دارم. امروز به دلیل بیماری و بیکاری جلوی تلویزیون افتاده بودم . از ظهر تا الان که شب هست +80% برنامه های شبکه های 1 و 2 فقط مربوط به آمریکا و مشکلات و بحران هایی هست که مردم این کشور دارن مثل بیکاری و بیماری و اقتصادی و جوانان مسکن و بازرگانی و ...! کلا یه زیرنویس انگلیسی بزنن می تونن تو آمریکا هم پخش کنن. جالبتر این که یه برنامه ای بعد اخبار شبکه 1 بود که کاملا درمورد تخریب شخصیتی اوباما بود و مجری برنامه ادعا می کرد موضوعات این برنامه رو طبق درخواست بینندگان انتخاب می کنیم!
خیلی عجیبه عجییییییییییییب
خدایا شکرت !!!
تموم شد !!!
درود !
ضمن تبريك به مناسبت اتمام اين سريال . بنده به نمايندگي از واحد صدا و سيما شخصيت منتخب توسط ملت عزيز اعلام ميكنم .
100درصد مخاطب ( متاسفانه همگي درگير وقار و نجابت ايشون بودند !)
99درصد رضايتمندي ( اون 1 درصد اقليت مذهبي بودند زياد سر در نياوردند متاسفانه ! )
با اجازه
![]()
قسمت آخر ترکوند در حدی که کلی اخطار کاربرای این فروم گرفتن و تاپیک این سریال بسته شد !!!!؟
صحنه آخر دیگه فراتر از حد صدا و سیمای ایران بود . بدآموزی داشت . اگر چنین اتفاقی برای زنی تو ایران بیفته به راحتی آب خوردن با لو دادن جا و مکان و اون افراد همشون اعدام میشن.
البته اینجور اتفاق ها زیاد میفته و خیلی ها هم مثلا بخاطر آبروشون شکایت نمی کنن.
اگه بدونه مجازات این صحنه ها پخش شه که از فردا ملت با هر دختر و زنی این کار رو می کنن و میگن تقصیر خودشه !
Last edited by mhv_kntu; 11-08-2010 at 23:51.
میدونی مشکل
کجاست ؟
به خاطر یک سری ملاحظات صحنه اخر رو درست نشون ندادن
حقیقت تلخه ، ولی یا بیانش نکنید یا درست بیانش کنید ،
حقیقت اینه که باید جنازه بیتا رو از ماشین مینداختن بیرون نه زیر پل بلکه جای درستش!!!!
-----------------------
من این فیلم رو مساوی فاجعه انسانی میدونم، با این دیدی که داد به دختر ها
خیلی عقاید ما ایرانی ها توی این زمینه درست بود که این سریال زد همونشم به سه نقطه داد،
باز هم به این عقیده معروف رسیدیم که دختری که با پسر ها دوست میشه "خرابه "
معلومه دیگه مردم وقتی عقاید غلطشونو از تی وی می بینن کلی کیفور میشن که چه درست فکر می کرده،
لابد ضد حقوق بشر بود !
ولی تا همین حد هم که خیلی از حقایق جامعه رو گفت خوب بود .
Last edited by tandos; 12-08-2010 at 00:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)