انفورس چيپست ضعيفي داره
البته شركت خيلي خيلي گمنامي هم هست
هر چي در گشتم چيزي از ليست پردازنده هاي قابل ساپورت نديدم
دوست عزیز عکسی که از جعبش گذاشتم زده که cpu منو امثاله منو ساپورت میکنه - حالا من چیکار کنم رفیق ؟ راهی نداره ؟
انفورس چيپست ضعيفي داره
البته شركت خيلي خيلي گمنامي هم هست
هر چي در گشتم چيزي از ليست پردازنده هاي قابل ساپورت نديدم
دوست عزیز عکسی که از جعبش گذاشتم زده که cpu منو امثاله منو ساپورت میکنه - حالا من چیکار کنم رفیق ؟ راهی نداره ؟
شما تا 3.2 پردازنده را اور كرديندوست عزیز عکسی که از جعبش گذاشتم زده که cpu منو امثاله منو ساپورت میکنه - حالا من چیکار کنم رفیق ؟ راهی نداره ؟
اگر تست را گرفتين و پردازنده در اين فركانس پايدار هست و دماش هم زير 75 درجه هست( زير تست) پس فعلا با همين بسازيد چون به نظر من پلتفرم شما ارزش ارتقاي جزيي را نداره
اين سيستم با اين ميزان اوركلاك حدود 1-2 سال شما را ساپورت مي كنه و بعدش ميشه به فكر يك ارتقاي كلي بود
دوست عزیز 3.35 گیگاهرتز که میزارم تو بازی تصاویر رنگی رنگی میشه و تصویر زرد میشه ... واسه چیه ؟ در ضمن گفتم که با این اور داشتم تست میگرفتم وسط کار یه صفحه ابی اومد و ری استارت شد - اما رو 2.87 هیچ مشکلی نداشت - بزارم اونجا بمونه خوبه ؟ دما هم حالا که فن جلو کیس زدم نهایتا 61 رسید - اینم بگم که نمیخوام حتی یه روز از عمر سیستمم کم شه -
راستی...
منظورتون از اینکه ارزش ارتقا جزءی نداره - اشغال بودن cpu هست یا مادر بوردم ؟
پردازنده پايدار نيستدوست عزیز 3.35 گیگاهرتز که میزارم تو بازی تصاویر رنگی رنگی میشه و تصویر زرد میشه ... واسه چیه ؟
شما بايد به VCORE ولتاژ بدي تا پايدار بشه مثلا چيزي حدود 1.28 خوب هست
اين هم به علت ناپايداري هست كه ممكن هست از ندادن VCORE يا به احتمال بيشتر بالا رفتن فركانس رمها هستدر ضمن گفتم که با این اور داشتم تست میگرفتم وسط کار یه صفحه ابی اومد و ری استارت ش
شما سعي كن رمها را زير 800 نگه داري تا محدوديت ايجاد نكنه
با اين دما خوبه و مشكلي پيش نمياد.البته تا 75 درجه هنوز خيلي جا دارهاما رو 2.87 هیچ مشکلی نداشت - بزارم اونجا بمونه خوبه ؟ دما هم حالا که فن جلو کیس زدم نهایتا 61 رسید - اینم بگم که نمیخوام حتی یه روز از عمر سیستمم کم شه -
البته از لفظ آشغال استفاده نمي كنم چون همين برند را ايران نمي تونه توليد كنه ولي مي تونم اينطور بگم كه مادربرد شما كيفيت مناسبي نداره ولي پردازنده مشكلي نداره و هنوز خوبهمنظورتون از اینکه ارزش ارتقا جزءی نداره - اشغال بودن cpu هست یا مادر بوردم ؟
vcore یا جایی که بتونم ولتاژ بدم کجاست ؟ شما تو عکسایی که گذاشتم چیزی دیدی ؟ راستی 2.87 بزارم یه کوچولو هم عمر قطعم کم نمیشه ؟راستی دما باعث کاهش عمر قطعات میشه یا زور زدن بیشتر از حد استاندارد ؟
در ضمن واقعا ازت ممنونم دوست عزیز بابت راهنماهیات - خیلی حال دادی - امیدوارم تو زندگی هرچی خواستی یهش برسی...
VCORE بصورت پايه براي پردازنده شما حدود 1.22 هست كه شما بايد بذاريدش روي 1.27vcore یا جایی که بتونم ولتاژ بدم کجاست ؟ شما تو عکسایی که گذاشتم چیزی دیدی ؟ راستی 2.87 بزارم یه کوچولو هم عمر قطعم کم نمیشه ؟راستی دما باعث کاهش عمر قطعات میشه یا زور زدن بیشتر از حد استاندارد ؟
اين ولتاژ را بايد يا در قسمت STANDARD BIOS FEATURES پيدا كنيد.
البته ممكن هست كه نام اين گزينه CPU VOLTAGE هم باشه
راستي يك چيزي يادم آمد
مادربرد قبلي من هم باياسش ساخت مگاترندز بود و تنظيمات رم هم در قسمت STANDARD BIOS FEATURES بود
اگر ممكن هست از اين قسمت و زير مجموعه هاش هم چند تا شات بذار
تو این قسمت هسچ گزینه ای نیست . فقط 2 تا گزینه هست اونم برا تنظیم ساعت وتاریخ سیستم ...!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)