تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 65

نام تاپيک: هشدار! کاهش شدید ظرفیت، در انتخاب رشته دقت کنید

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

رتبه 10 هزار کشوری بد هم نیست ولی تو سهمیه بسیج و ساندیس فکر نکنم بشه چیزی قبول شد!

این حرف شما یعنی ورود به دانشگاه = کج فهم شدن!
    در ضمن برای امثال شما معلمومه بهتره مردم بیسواد بمونن ، اینجوری چند سالی بیشتر ساندیس مفتی میخوری!
    اصلا اصل موضوع همینه ... دوستان ما در مسئولیت های مهم دولتی از قشر باسواد میترسن برای همینم حاضرن به هر کاری دست بزنن و این وسط ملت و آینده کشور هیچ اهمیتی نداره!
    ولی ...:
    الملک یبقی مع الکفر و لایبقی مع الظلم (حکومت با کفر باقی می ماند ؛ ولی با ظلم هرگز)
    آره دیگه یعنی چه دلیلی داره که میخوان مردم بیسواد بمونن؟ الان همه کشورها دارن مردم رو به زور میفرستن مدرسه اینجا به زور پول میخوان نفرستن مدرسه. خدای نکرده اینجا مهد تمدن هاست, جایی هست که تمام علوم کنونی کشورهای غربی و شرقی از اون نشأت گرفته. اون وقت کار به کجا رسیده که مردم بزرگسال برای رفتن به مدرسه واحدی 8000 تومان برای کتابهای دبیرستان باید بدن (محض اطلاع: حسابان 4 واحد, فیزیک 3 فکر کنم 4 واحدو...).

2. 4 کاربر از online_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dracula_killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بابلسر،تهران،دماوند

پيش فرض

برادر ونزوئلا هم که تقریبا وضعیت مشابهی از لحاظ سیاسی با ما داره ریه طرحی اجرا می کنه و اونم اینکه تمام بچه های کار و خیایابونی رو با کتک می فرسته به مدرسه به طور رایگان و روی تحصیلاتشون کار می کنه!!!!

4. 4 کاربر از dracula_killer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    همین دور و ورا

پيش فرض

ما که توان آموزشیه دانشگاه هامون رو می دونیم .....می دونیم که دانشگاهای ما کجای رنکینگ جهانی هستند ... اونوقت ظرفیت اضافه کردن چه معنی ای داره ؟!!
    ما وقتی داریم عاقبت این همه فارق التحصیل رو می بینیم ... اشباع شدن کاذب موقعیت های شغلی رو می بینیم !!... افزایش سطح توقع این فارق التحصیلان رو هم می بینیم ...! باز می گید با این شرایط .... با این شرایطی که ما هنوز به اون توان آموزشی نرسیدیم که اگه 4 تا دانشجو می گیریم 4 تا مهندس درست درمون بدیم به جامعه ... باز شما می گید 20000 باید قبول شه ؟؟
    قبول شه که چی؟ که زورکی بشه یه مهندسی که هیچی بلد نیست و به خودش بگه مهندسو سطح توقعش از خودش بره بالا و نتونه تو این مملکت کار کنه ؟؟
    بابا مگه اضافه کردن ظرفت کاری داره ؟؟!!
    تو هر کلاس 25 نفری یه دونه صندلی اضافه کنن 4 درصد ظرفیت کل دانشگاه ها افزایش پیدا می کنه !!!

من نمی گم که مردم بی سواد بمونن و از این حرفا ... ولی می گم تا وقتی ما نتونستیم دانشگاه هامون رو درست کنیم ظرفیت اضافه کردن فاجعه است !!!

6. 4 کاربر از 'dampayi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ninjai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ● ! NiHon ☼

پيش فرض

با همه ی بحث های بالا موافقم ولی برای جلوگیری از هیتلر شدن خواهشا سیاسیش نکنین تا ما تا انتهای انتخاب رشته بتونیم از اینجا استفاده کنیم .
    ممنون

8. این کاربر از Ninjai بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز dracula_killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بابلسر،تهران،دماوند

پيش فرض

چشم
    ولی این طور که من حساب کردم حداقل 200 نفر از ظرفیت دانشگاه های تهران کم شده
    خدا به داد شهر های دیگه برسه

داره خودمونی میشه BossX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اوین!

پيش فرض

ما که توان آموزشیه دانشگاه هامون رو می دونیم .....می دونیم که دانشگاهای ما کجای رنکینگ جهانی هستند ... اونوقت ظرفیت اضافه کردن چه معنی ای داره ؟!!
    ما وقتی داریم عاقبت این همه فارق التحصیل رو می بینیم ... اشباع شدن کاذب موقعیت های شغلی رو می بینیم !!... افزایش سطح توقع این فارق التحصیلان رو هم می بینیم ...! باز می گید با این شرایط .... با این شرایطی که ما هنوز به اون توان آموزشی نرسیدیم که اگه 4 تا دانشجو می گیریم 4 تا مهندس درست درمون بدیم به جامعه ... باز شما می گید 20000 باید قبول شه ؟؟
    قبول شه که چی؟ که زورکی بشه یه مهندسی که هیچی بلد نیست و به خودش بگه مهندسو سطح توقعش از خودش بره بالا و نتونه تو این مملکت کار کنه ؟؟
    تو هر کلاس 25 نفری یه دونه صندلی اضافه کنن 4 درصد ظرفیت کل دانشگاه ها افزایش پیدا می کنه !!!

من نمی گم که مردم بی سواد بمونن و از این حرفا ... ولی می گم تا وقتی ما نتونستیم دانشگاه هامون رو درست کنیم ظرفیت اضافه کردن فاجعه است !!!
    دمپایی جان اگه دلیل کم کردن ظرفیت این بود پس چرا از اول اینقدر ظرفیت دادن که الان بخوان کم کنن! یعنی اون موقع آبگوشتی اضافه کردن !؟
    بعد اگه به دلیل اینکه شما میگی باشه ، چطور حاضرن ظرفیت های پیام نور و غیرانتفاعی رو زیاد کنن ولی میان از امیرکبیر کم میکنن!
    یعنی اون مهندسی که تو غیرانتفاعی درس میخونه مهندسی کاربلدی هست که آینده اش 100% تضمینه و براش کار ریخته؟!

11. 4 کاربر از BossX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

یکی از دوستان به نکته جالبی اشاره کرد. دانشگاهی مثل شریف کاهش ظرفیت نداشته که هیچ مثلا تو برق 5 نفرم افزایش داره امسال ولی از دانشگاهی مثل پلی تکنیک و تهران کم کردن.
    این چه جوری قابل توجیهه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hrh_fourtyseven's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوست عزیز اونی که 20000 یا حتی 50000 می شه الزاما یه آدم خنگ و درس نخون نیست.
    زور کار این جاست که آدم می خواد به عنوان مثال بره حسابداری اون وقت باید تو کنکور شیمی و فیزیک و دینی و به خصوص عربی امتحان بده!مسئله این جاست دوست عزیز. من همین الان مثال تو ذهنم دارم کسی که دامپزشکی آزاد هم به زور قبول شد ولی رشته شو دوست داشت درس خوند باورتون نمی شه همین امسال واسه فوق شهیدبهشتی تهران قبول شد!

خدا پدر شاه رو بیامرزه که حداقل این چند تا دانشگا دولتی رو ساخت وگرنه الان ....(البته اشتباه نشه من از اونم خوشم نمیادا)
    اشکالی نداره که تا می تونید بچه پس بندازین تو این خراب شده درس نخون و بی کار بشن طوری نیست که همه باید 10 تا بچه داشته باشن! من 1 میلیون بشون می دم انشالا به فضل الهی و به کوری چشم دشمن تا وقتی 18 سالشون بشه سکه ی 500 هزار تومنی و اسکناس 10 میلیون تومنی هم چاپ شده .با 1 میلیون می تونن 2 تا ساندیس چینی بخرن با دوستشون بخورن(البته اگه بسیجی باشن سهمیه ی ساندیس هم بشون تعلق می گیره که مجموعا می شه 5 تا)...

.
    .
    Last edited by hrh_fourtyseven; 09-08-2010 at 18:17.

14. 7 کاربر از hrh_fourtyseven بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

یه نگاهی به دفترچه انتخاب رشته سال 88 انداختم. یه مقایسه مختصر داشته باشیم با سال 89:

دانشگاه تهران

مهندسی برق سال 88 : 100 نفر سال 89 : 80 نفر
    مهندسی مکانیک سال 88: 80 نفر سال 89 : 64 نفر
    رشته های مهندسی عمران-شیمی هم از 80 به 64 رسیدند.
    بقیه رشته ها هم همگی کاهش پیدا کردند بین 4 تا 16 نفر.

امیرکبیر

مهندسی برق سال 88 : 128 نفر سال 89 : 80 نفر
    مهندسی مکانیک سال 88 : 65 نفر سال 89 : 60 نفر
    مهندسی عمران از 60 به 50 - مهندسی شیمی از 70 به 60 - مکانیک ساخت و تولید از 35 به 30 - هوافضا از 50 به 40 کاهش پیدا کرده اند.
    بقیه هم همه کم شدن.

شریف - علم و صنعت و شهید بهشتی کاهش نداشتن تو چند رشته هم افزایش داشتن.

16. این کاربر از behdana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    همین دور و ورا

پيش فرض

دمپایی جان اگه دلیل کم کردن ظرفیت این بود پس چرا از اول اینقدر ظرفیت دادن که الان بخوان کم کنن! یعنی اون موقع آبگوشتی اضافه کردن !؟
    بعد اگه به دلیل اینکه شما میگی باشه ، چطور حاضرن ظرفیت های پیام نور و غیرانتفاعی رو زیاد کنن ولی میان از امیرکبیر کم میکنن!
    یعنی اون مهندسی که تو غیرانتفاعی درس میخونه مهندسی کاربلدی هست که آینده اش 100% تضمینه و براش کار ریخته؟!
    نه نه نه !! اشتباه نکنید
    من منظورم این نبود که دلیل کاهش ظرفیت اینه
    من خودم به شخصه کلا با این موضوع مخالفم ....
    به نظر من کلا افزایش ظرفیت با شرایط کنونی خیانت بزرگی به نسل جوونه !!!

دوست عزیز اونی که 20000 یا حتی 50000 می شه الزاما یه آدم خنگ و درس نخون نیست.
    بله الزاما آدم خنگی نیست ...
    ولی قطعا آدم درس نخونیه .... همین آدم تو دانشگاه هم نمی خونه ...

تحصیلات تکمیلی تا وقتی کشور توان پذیرش اونو نداره باید مخصوص قشر خاصی باشه ... (این نظر منه !! هیچ ربطی هم به سیاست و این حرفها نداره !!!)

خدا پدر شاه رو بیامرزه که حداقل این چند تا دانشگا دولتی رو ساخت وگرنه الان ....(البته اشتباه نشه من از اونم خوشم نمیادا)
    اشکالی نداره که تا می تونید بچه پس بندازین تو این خراب شده درس نخون و بی کار بشن طوری نیست که همه باید 10 تا بچه داشته باشن! من 1 میلیون بشون می دم انشالا به فضل الهی و به کوری چشم دشمن تا وقتی 18 سالشون بشه سکه ی 500 هزار تومنی و اسکناس 10 میلیون تومنی هم چاپ شده .با 1 میلیون می تونن 2 تا ساندیس چینی بخرن با دوستشون بخورن(البته اگه بسیجی باشن سهمیه ی ساندیس هم بشون تعلق می گیره که مجموعا می شه 5 تا)...

موفق و سر بلند باشید

18. 2 کاربر از 'dampayi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •