آقا ممنون
فقط وقتي ميخواهي تو گوگل سرچ كني اصلا كيبوردو نمياره !!!
آقا ممنون
فقط وقتي ميخواهي تو گوگل سرچ كني اصلا كيبوردو نمياره !!!
یه سر اینجا بزن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیکار با سرچ دارین ؟
راستی دوستان من اینو نصب کردم و یک مدتی استفاده کردم
یک مشکل اساسی داشتم
در گوگل سرچ کیبورد را نمیاورد
در بقیه موتورها نیز همین مشکلو داشت
حتی در فرومهای معمولی نمیتونستم شناسه کاربری را وارد کنم و کیبورد باز نمیشد
ممکنه این اشکال فقط مال من باشه یعنی شماها نداشته باشین
آخر سر گوشیمو دادم یکی از دوستان با باکس فلش زد
و خیالم برای همیشه راحت گردید
گل محمدي جان اين فلش كه ميگي يعني چي؟
كلا فارسي ميشه و چقدر خرج داره؟
فلش كه ميزنه زبان فارسي كلا به گوشي اضافه ميشه. هم ميتوني منوها رو فارسي كني و هم هر جا كه لازم داشتي فارسي تايپ كني.
خرجشم 3 تا 5 تومن بيشتر نيست. خيلي از اين برنامه هاي كيبرد بهتره!
دوستان یه پوسته خیلی باحال اومده که تایپ با هاش فوق الهده راحته و بر خلاف پوسته قبلی هم حالت افقی و هم حالت عمودی رو پشتی بانی می کنه.
اگه قبلا برنامه رو نصب کردین این فایل ضمیمه رو دانلود کنین و مراحل 8 تا 24 رو که تو اولین پست گفته بودم تکرار کنین.
یعنی فایل هایی که دانلود کردین رو با فایل های قبلی جایگزین کنین.
لینک دانلود پوسته جدید :
برای دانلود تو صفحه باز شده کمی صبر کنین بعد به پایین صفحه برین و گزینه Save file to your PC: click here رو کلیک کنین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم تصویر کیبورد جدید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته باید بگم کلا این کیبورد ها توی اینترنت کار نمیکنه و فقط برای نوشتن اس ام اس کار برد داره.
Last edited by alpino; 03-01-2011 at 10:57.
سلام .اين كيبورد راحته ولي يه مشكل اساسي داره.وقتي رو حالت فارسي هست براي نوشتن حرف س بايد روحرف ش مكث كرد ولي رو اين نرم افزار هيچ اتفاقي نميفته يعني حرف س تايپ نميشه!!! رو باقي حروف هم همينطوره.حالا اين مشكل راه حل داره؟؟؟؟
دوست عزیز بهتره پوسته ی جدید که تو پست 25# گذاشتم رو نصب کنی.تو این پوسته حروف س و ش کلید جداگانه دارند.اما کلا برای کلید هایی که دوتا حرف روشون هست برای تایپ حرف پاینی درحین مکث رو کلید باید انگشت رو به سمت پایین بکشی.
Last edited by alpino; 28-02-2011 at 13:28.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فايل مورد نظرتان صحيح نمی باشد
حالا باید چیکار کنم ؟
سلام.به لینک دانلود اسکین که می رم میگه فایل موجود نیست..............
لطفا اصلاحش کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)