تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 55

نام تاپيک: تجربه خرید لپ تاپ

داره خودمونی میشه babakwind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Dark side of City

پيش فرض

dell 6410
    Intel® Core™ i7-620M (2.66GHz, 4M cache) (with Turbo Boost Technology)
    Genuine Windows® 7 Ultimate 32-Bit
    14.1" WXGA+ Anti-Glare LED Display (1440x900)
    7200 RPM SATA Hard Drive up to 500GB1
    NVIDIA® NVS 3100M 512MB gDDR3
    همین کارت گرافیکش کل دستگاه و میخوره

کاملا مشخصه!
    درسته سری Quadro حرفه ایه . ولی این مدل خیلی ضعیفه! جون من یه مدل نزدیکاش بگین!
    فقط msi یه مدل داره که میگن گرم میکنه
    Last edited by babakwind; 12-08-2010 at 17:04.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Dark side of City

پيش فرض

گرافیک Quadro NVS بهترین و قوی ترین گرافیک هست چجوری ATI که برای سری های معمولیش هست میخواید باهاش مقایسه کنید؟
    درضمن Radeon کلاس معمولی ati هست پس با Quadro قابل مقایسه نیستند
    برای بازی هم توشیبا سری X هست که مخصوص بازیه
    دل یه سری زده فقط واسه بازیه
    کارته گرافیگو که روشن شدید!
    شرکته Alienware که زیر نظره Dell هست کلا لپتاپ گیم میده. ولی یه نکاه به قیمتاشم بفرمایید.توی کانفیگه مشابه کمه کم 500$ گرونتره. در حالی که کارایی هر دو یکسانه!
    گرافیکه سری X شرکته ،Toshiba . GeForce® GTS 360M هست. که بازم کم میاره!
    چرا نمی خواید قبول کنید که الان ASUS داره عالی کار میکنه؟!

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Dark side of City

پيش فرض

شما واقع بین باشید که asus رو انقدر بزرگ کردید ! و برندهایی چون دل و hp و apple رو فراموش کردید..
    بنده به شخصه هیچ موقع منطق رو فراموش نمیکنم و اینطور نیستم بگم چون سونی اسمش سونیه و پول بیشتر میگیره بهترینه اما هیج موقع هم نمیام بگم asus بهترینه و بزرگان رو بزارم کنار
    اگر فاکتورهایی که مد نظر شماست در نظر بگیریم در برندهایی چون دل هم هم دقیقا شرایط لازم و حتی بهتر رو هم پیدا میکنیم .. فاکتورهایی چون قیمت متعادل متناسب با کارایی دستگاه...
    منظورتون از کیفیت نمیدونم دقیقا چه .. ولی اگه به خاطر قیمت و کارایی میگید asus بهترینه دل هم دقما هم سخت جونه و هم قیمتاش به صرفست و از همه مهمتر معتبر ! مشکل ظاهر دل هست که بعضیها مثل شما نمیپسندند و به هر دلیلی سعی میکنند ایرادات مختلفی ازش بگیرند .. دو مدل از اینسپایرون ضعفهایی داشت و دیگه بهانه ای شد که شدیدا بکوبند رو سر دل

از دل که بگذریم hp .. apple ... sony هر کدوم غولهایی هستند .. asus جابگاش کجاست ... قبول که دلیل نمیشه بگیم asus بده اما نیایم بگم بهترین کیفیت رو asus داره .. بهتره بگیم asus ّبرای افرادی که میخوان صرفه جو باشند و پول زیاد خرج نکنند جزو گزینه های خوبه
    منظور از کیفیت اینه که : مثله سری F vaio نیاز نداره که نگرانه گرم شدنش بود. همین سری سختجون دل رو یکی از دوستام داشت. lattitude .گرفته بود 2میلیون. جلوی چشمه های خودم گرافیکش سوخت!. منظور از کیفیت اینه که نسبت به پولی که داده میشه بهترین کارکردو داشته باشه! البته این مدل ماله 2 سال پیش بود. ولی قبول کن دیگه طرفه دل نمیره!
    در ضمن ما داریم در مورد خود ASUS حرف می زنیم. میگیم که اشکالش کمه. اگه شما میگی مشکل داره بفرما! بگو اشکالاته لپتاپاش چیه؟

4. این کاربر از babakwind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز erno69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بابلسر

پيش فرض

باید قبول کرد که ایسوس داره عالی کار میکنه! قیمتاش هم نسبت به کانفیگش عالیه! این دیگه بحث نداره دوستان...

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

کارته گرافیگو که روشن شدید!
    شرکته Alienware که زیر نظره Dell هست کلا لپتاپ گیم میده. ولی یه نکاه به قیمتاشم بفرمایید.توی کانفیگه مشابه کمه کم 500$ گرونتره. در حالی که کارایی هر دو یکسانه!
    گرافیکه سری X شرکته ،Toshiba . GeForce® GTS 360M هست. که بازم کم میاره!
    چرا نمی خواید قبول کنید که الان ASUS داره عالی کار میکنه؟!
    ببین عزیز به شخصه با لپتاپهای ایسور هیچ مشکلی ندارم اما گرمای بیش از حد رو نباید از نظر دور داشته باشی ..مخصوصا وقتی باهاشون گیم بازی میکنی دماشون میره رو 80 جوری که آدم فکر میکنه داره میترکه هر لحظه(رابطه بازدهی پردازنده با گرما مستقیم و خیلی مهمه ) بعضیها دلیلش رو پردازنده های core i7 میدونند اما اصلا منطقی نیست .. چرا core i7 های سونی و دل اینطور نیستند ؟ اگه تجربه کاری داشته باشی با این برندها متوجه میشی چی میگم.. نمیگم برندهای دیگه داغ نمیکنند اما مشتریان ایسوز بارها شده در این مورد شکایت داشتند که نیاز به بررسی داره .. کسی نگفت ایسوز بده گفتیم منطقی باشید و انقدر زیاد از حد اغراق نکنید سر یه برند .. هر لپتاپی ویژگیهایی داره که قیمت بالا روش میره .. مثلا در مورد دل دیگه خودتون هم میدونید اتفاقا یکی از با انصاف ترین برندها در قیمت محسوب میشه که این برند هم گاها ایرادات زیادی داره

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بابلسر

پيش فرض

حتما قبول دارید که سری f سونی هم داغ میکنه...؟
    دمای n61jq با اجرای بازی های سنگینی مثل splinter cell به ۸۰ میرسه دوست گرامی در صورتی که سونی اصلا در حد اجرای این بازی نیست! اگه اجرا هم کنه مطمئن باش دماش بیشتره...!

8. این کاربر از erno69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Dark side of City

پيش فرض

ببین عزیز به شخصه با لپتاپهای ایسور هیچ مشکلی ندارم اما گرمای بیش از حد رو نباید از نظر دور داشته باشی ..مخصوصا وقتی باهاشون گیم بازی میکنی دماشون میره رو 80 جوری که آدم فکر میکنه داره میترکه هر لحظه(رابطه بازدهی پردازنده با گرما مستقیم و خیلی مهمه ) بعضیها دلیلش رو پردازنده های core i7 میدونند اما اصلا منطقی نیست .. چرا core i7 های سونی و دل اینطور نیستند ؟ اگه تجربه کاری داشته باشی با این برندها متوجه میشی چی میگم.. نمیگم برندهای دیگه داغ نمیکنند اما مشتریان ایسوز بارها شده در این مورد شکایت داشتند که نیاز به بررسی داره .. کسی نگفت ایسوز بده گفتیم منطقی باشید و انقدر زیاد از حد اغراق نکنید سر یه برند .. هر لپتاپی ویژگیهایی داره که قیمت بالا روش میره .. مثلا در مورد دل دیگه خودتون هم میدونید اتفاقا یکی از با انصاف ترین برندها در قیمت محسوب میشه که این برند هم گاها ایرادات زیادی داره
    مگه باید چقدر باشه؟
    به قول دوستمون اون که اصلا اجرا نمی کنه! این CPU به راحتی تا 100 درجه رو ساپورت میکنه. بیشتر باید نگارانه مادربرد بود بود تا CPU در ثانی توی لپتاپ دل چقدر میشه؟

10. این کاربر از babakwind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

حتما قبول دارید که سری f سونی هم داغ میکنه...؟
    دمای n61jq با اجرای بازی های سنگینی مثل splinter cell به ۸۰ میرسه دوست گرامی در صورتی که سونی اصلا در حد اجرای این بازی نیست! اگه اجرا هم کنه مطمئن باش دماش بیشتره...!
    آخه دوست عزیز یعنی چی سونی در حد این بازی نیست ؟
    من الان لپتاپم دل n5010 هستش با گرافیک 5470 و کانفیگ i3 با بالاترین تنظیمات بازی کردمش ..
    حالا سونی که شما میگید دقیقا کدوم مدل از سری f ?
    سری f داغ میکنه بر منکرش لعنت .. مگه من گفتم داغ نمیکنه ؟ ولی مشکل اینجاست که Asus تقریبا در همه مدلهاش داره بیش از حد داغ میکنه (باید محتما قبلا لپتاپی از برندی دیگر قبلا داشته باشید تا بتونید مقایسه کنید ) .. حالا این تجربه مشتریان هستش .. نه حرف خودم .. کلا این یه ایراد هست که با کول پد تا حدودی رفع میشه نه اینکه اینو گفته باشم تا بگم مثلا asus بده منظورم از گفتن این نکته این بود که هر برندی ایراداتی داره و اینطور نیست که بی ایراد باشه .. هر قیمتی هم هم بی دلیل نیست .. کیفیت ال سیدیهای سونی و گارانتی 3 سالشون باعث میشه قیمت سونی بالاتر باشه از اونور کیفیت ال سیدی های کدوم برند مثلا به سونی میرسه
    این بحث رو ادامه ندیم بهتره ... فقط تروخدا انقدر متعصبانه نگیم asus بهترین برنده .. برندهای دیگم لپتاپهایی با قیمت مناسب دارند (مخصوصا اگه ظاهر براتون خیلی مهم نباشه )

---------- Post added at 02:37 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------

مگه باید چقدر باشه؟
    به قول دوستمون اون که اصلا اجرا نمی کنه! این CPU به راحتی تا 100 درجه رو ساپورت میکنه. بیشتر باید نگارانه مادربرد بود بود تا CPU در ثانی توی لپتاپ دل چقدر میشه؟
    عزیز باور کن من لپتاپم اصلا داغ نمیکنه تو بازی واسه خودم n5010 دل هستش ..
    3500 دل هم همین دیروز تو مغازه داشتم تست میکردم اونم اصلا مشکلی نداشت
    در ضمن کارایی پردازنده به خاطر گرما پایین تر از حد معمول میاد و عمر لپتاپ رو به شدت کاهش میده .. نکنه میخوای انکارش کنی ؟ ... 100 درجه میشه نقطه جوش .. شما میفهمی داری چی میگی؟ ساپورت کردن مگه مهمه مهم کارایی سیستمه ..
    آقا Asus بهترین برند دنیا .. خوبه
    با هیچ برندی کار نکردید یه راست رفتید سراغ ایسوز هی میگید بهترینه .. بابا حداقل یه لپتاپ از هر برندی رو تست کنید بعد بیای با قطعیت نظر بدید

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Dark side of City

پيش فرض

آخه دوست عزیز یعنی چی سونی در حد این بازی نیست ؟
    من الان لپتاپم دل n5010 هستش با گرافیک 5470 و کانفیگ i3 با بالاترین تنظیمات بازی کردمش ..
    حالا سونی که شما میگید دقیقا کدوم مدل از سری f ?
    سری f داغ میکنه بر منکرش لعنت .. مگه من گفتم داغ نمیکنه ؟ ولی مشکل اینجاست که Asus تقریبا در همه مدلهاش داره بیش از حد داغ میکنه (باید محتما قبلا لپتاپی از برندی دیگر قبلا داشته باشید تا بتونید مقایسه کنید ) .. حالا این تجربه مشتریان هستش .. نه حرف خودم .. کلا این یه ایراد هست که با کول پد تا حدودی رفع میشه نه اینکه اینو گفته باشم تا بگم مثلا asus بده منظورم از گفتن این نکته این بود که هر برندی ایراداتی داره و اینطور نیست که بی ایراد باشه .. هر قیمتی هم هم بی دلیل نیست .. کیفیت ال سیدیهای سونی و گارانتی 3 سالشون باعث میشه قیمت سونی بالاتر باشه از اونور کیفیت ال سیدی های کدوم برند مثلا به سونی میرسه
    این بحث رو ادامه ندیم بهتره ... فقط تروخدا انقدر متعصبانه نگیم asus بهترین برنده .. برندهای دیگم لپتاپهایی با قیمت مناسب دارند (مخصوصا اگه ظاهر براتون خیلی مهم نباشه )

---------- Post added at 02:37 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------

عزیز باور کن من لپتاپم اصلا داغ نمیکنه تو بازی واسه خودم n5010 دل هستش ..
    3500 دل هم همین دیروز تو مغازه داشتم تست میکردم اونم اصلا مشکلی نداشت
    در ضمن کارایی پردازنده به خاطر گرما پایین تر از حد معمول میاد و عمر لپتاپ رو به شدت کاهش میده .. نکنه میخوای انکارش کنی ؟ ... 100 درجه میشه نقطه جوش .. شما میفهمی داری چی میگی؟ ساپورت کردن مگه مهمه مهم کارایی سیستمه ..
    آقا Asus بهترین برند دنیا .. خوبه
    با هیچ برندی کار نکردید یه راست رفتید سراغ ایسوز هی میگید بهترینه .. بابا حداقل یه لپتاپ از هر برندی رو تست کنید بعد بیای با قطعیت نظر بدید
    من موندم شما چه جوری میدونید که با هیچ برندی کار نکردیم! همین طوری می فرمایید core i3 خیلی بهتر از corei7
    ASUS کار میده!
    در مورد Hyper-Threading Technology چی می دونید؟
    زمانی که یه بازی از تکنولوژی بالا استفاده نکنه دقیقا اتفاقاتی که میفرمایید پیش میاد یعنی corei3 بهتر عمل میکنه و مهمتر از همه corei7 رو داغون میکنه. چون فقط از 1.6 GHz قدرته cpu استفاده میکنه.
    شما اولین نفری هستش که میگی مشکله داغ کردن داره.
    من با سری های Gو Kو N کار کردم. توی اینا شاید G51 تنها لپتاپی بود که به نظرم دماش غیرعادیه. تازه 2 تا از دوستام که اینو گرفتن میگن مثله ساعت کار میکنه.
    این قضیه گرم کردن دیگه نوبر بود! من توی فرومه ASUS میزارم ببینم من خیلی خوش شانس بودم که ندیدم؟!
    در مورد LCD هم به صورته کلی کاملا باهاتون موافقم
    در مورده مقایسه هم میگم بهتره از هر شرکت مدل هایی با کانفیگه مشابه بررسی بشه. مثلا Dell با I7 چطوریه؟
    Last edited by babakwind; 12-08-2010 at 18:46.

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بابلسر

پيش فرض

منم ترجیح میدم دیگه بحث نکنیم!!! بالاخره هر برندی و حتی هر مدلی مزایا و معایب خودش رو داره.حالا یکی مزایاش بیشتره یکی هم معایبش! قصد ما هم این بود که این رو مشخص کنیم...البته بازم میگم ایسوس نسبت به کانفیگ مناسب ترین قیمت رو داره...

14. 2 کاربر از erno69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •