نظر من در مورد رده بندی آنتی ویروسها با بررسی همه جوانب:
1- ESET NOD 32 Antivirus & Smart Security
2- KasperSky
3- Norton
4- BitDefender
5- AVG
5- Avast 5
6- Avira
7- McAfee
انتخاب رو به عهده خودتون میذارم -8
شاد باشید
نظر من در مورد رده بندی آنتی ویروسها با بررسی همه جوانب:
1- ESET NOD 32 Antivirus & Smart Security
2- KasperSky
3- Norton
4- BitDefender
5- AVG
5- Avast 5
6- Avira
7- McAfee
انتخاب رو به عهده خودتون میذارم -8
شاد باشید
اونطور كه مشخص هست مثل اينكه Avast از همه كمتر هست
ولي خب Eset Smart Security كه واقعا هم قدرتمنده خيلي حجم آپديتهاش كم هست و دردسر كرك و ايجور چيزها هم نداره.
اصلا اين رده بندي تونو قبول ندارم.
شما اومدي AVAST رو گذاشتي پايين تر از AVG
واقعا خنده داره . AVG ويژگي Anti Rootkit رو نداره . ولي AVAST داره. اونوقت شما اومدي AVAST رو بردي پايين تر !
الان تكنولوژي هايي توي Avast هستش كه تو خيلي از آنتي ويروسها نيستش. مثل Persistent Cache كه باعث ميشه سرعت اسكن بسيار بالا بره.
يا Boot Time Scan كه باعث ميشه بدترين ويروسهايي كه به ويندوز چسبيدن به راحتي پاك بشن.( اين دو ويژگي رو كسپر داره ولي كسپر پوليه و Avast مجانيه )
پشتيباني كامل از پردازنده هاي چند هسته اي مثل Core i7 فعلا در Avast وجود داره.
كمترين آپديت ها مال Avast هستش.توي يك ماه تقريبا 1 مگابايت آپديت ميده !
بسيار سبكه ، اينترفيس زيبايي داره. قدرت ويروس يابيش هميشه در بين 5 آنتي ويروس برتر بوده.
راستي آنتي ويروس Avast تنها آنتي ويروس موجود در Google Pack هستش ، يعني اينكه حتي گوگل هم Avast رو داره به شما پيشنهاد ميده.
Eset Smart Security در تست هاي امنيتي Matousec يك افتضاح به تمام عيار بود.
فقط تونست 4 درصد از حمله هاي Proactive رو دفع كنه.
كلا Eset Smart Security به عنوان يه نخاله تو سيستمه. همين الان پاكش كني سنگين تري.
Last edited by outpost; 09-08-2010 at 13:33.
سلام
حدود یک سال کاسپرسکی داشتم و فوق العاده بود
یه مدتی پاندا و یه مدت کوتاهی هم از پی سی سیلین استفاده کردم
نورتون رو هم آزمایش کردم
همه اینا عالی بودن .
ولی الان از نود ESET استفاده میکنم . فکر نکنم دیگه نود رو عوض کنم و باهاش خیلی راحت ترم . آپدیتش از همه بالایی ها خیلی خیلی کمتره . پیشنهاد میکنم آزمایش کنی .
سلام.
من که گفتم اون رده بندی فقط و فقط نظر شخصی بنده بود.
من فکر نمی کنم رایگان بودن یا پولی بودن یک آنتی ویروس جزو بدی ها یا مزیت های اون (حداقل واسه ما ایرانی ها) حساب بشه.
واسه ماکه فرق نمیکنه. ما که آنتی ویروس رو نمی خریم.
ولی با این وجود که NOD 32 و آنتی ویروس KasperSky پولی هستند بازهم بالاترین آمار کاربر در دنیارو دارند.
شاد باشید![]()
نه دوسته من، آواست اونجوری هم که شما میگید نیست. درسته یه سری امکانات جالب داره ولی در کل آنتی ویروسه ضعیفیه هنوز در مقابل آنتی ویروسهای معروف همچون کسپر، نود32، نورتون، آویرا
نتایج تستهای معروف رو مشاهده بفرمایید
MRG research group Jan 2010
Av-Comparatives.org
![]()
برای من رایگان بودن نرم افزار خیلی مهمه. چون میخام کم کم یا نرم افزارهامو بخرم یا از نسخه های رایگان استفاده کنم.
اما در مورد avast که میگین رایگانه ایا موسسه ی خیریه هست مگه؟ پس منبع درامدش چیه؟
اخر سر کسی نگفت کدوم انتی ویروس از فایلهایی که پاک میکنه بک اپ میگیره؟
من که الآن adsl دارم از کاسپر راضیم
تا حالا این آنتی ویروس ها رو به امتحان کردم(خیلی های دیگرو هم امتحان کردم اما موقتی بوده)
kasper nod bitdefender panda
به نظرم کاسپر از همه بهتره.ناد هم خوبه اما به نظرم به اندازه ی کاسپر محافظت نمی کنه.
به نظرم اگه adsl دارین و خیلی پای اینترنتین کاسپر رو انتخاب کنید
اگه با دیال آپ وصل میشین همون ناد بهتره
اما به نظرم bitdefender آشغال بود.با دیال آپ که وصل میشدم سرعت رو شدیدا کاهش می داد و آپدیت ها ی حجیمی هم داشت.اما در کل کاسپر
نسخه های پولی هم داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)