تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 47

نام تاپيک: صنایع یا it?

آخر فروم باز pedramch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥ اهواز ♥♥♥ وبـســایت: www.pedramch.com

پيش فرض

خیلی تشکر میکنم از سخنان ارزشمند جناب آقای draculla_killer دوست عزیزم!
    اما دوست عزیز ، کاربر محترم BIDA
    خدارو شکر اکثریت هم که از برنامه نویسی فراری هستید و اونو در شان خودتون نمی دونید و کار بچه های نرم افزار می دونید.
    این حرفت خیلی بهم فشار اورد...
    اگه دوست داری راجع به آی تی بیشتر بدونی میتونی باهام تماس بگیری تا کاملا برات توضیح بدم...
    و خواهشی که ازتون دارم اینه که بدون داشتن اطلاعات کافی اقدام به مشاوره برای داوطلبان بدبخت(!) نفمایید!
    از سخنانتون کاملا مشخصه که کوچکترین اطلاعی درباره آی تی ندارید
    اما اجازه بدید دو نکته رو خدمتتون عرض کنم:
    1-سخنی که گفتیید هضمش خیلی سخته!
    چون شما علاوه بر عدم داشتن دانش کافی در زمینه آی تی ، د زمینه برنامه نویسی و اصول آن هم اطلاعی ندارید!
    همیشه 70% هزینه کل پروژه مربوط به طراحی تئوری میشه که شامل الگوریتم و .... است.
    این بخش دقیقا مربوط به مهندسان آی تی میشه و هیچ کسی نمیتونه توی اون دخالت کنه...
    30% باقی مانده مربوط میشه به عملیات اجرایی از قبیل برنامه نویسی که مهندسین نرم افزار یا پای تی و یا حتی افرادی که تحصیلات غیر آکادمیک دارن هم میتونن اونو انجام بدن...
    اطلاعات بیشتر در :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2-آی تی اولین علم جهان بشری بوده و به هیچ وجه رشته ی جدیدی نیست!
    اگر توی این موضوع شک داشتید بفرمایید تا براتون بیشتر توضیح بدم

ممنون/

---------- Post added at 09:23 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------

خیلی تشکر میکنم از سخنان ارزشمند جناب آقای draculla_killer دوست عزیزم!
    اما دوست عزیز ، کاربر محترم BIDA
    خدارو شکر اکثریت هم که از برنامه نویسی فراری هستید و اونو در شان خودتون نمی دونید و کار بچه های نرم افزار می دونید.
    این حرفت خیلی بهم فشار اورد...
    اگه دوست داری راجع به آی تی بیشتر بدونی میتونی باهام تماس بگیری تا کاملا برات توضیح بدم...
    و خواهشی که ازتون دارم اینه که بدون داشتن اطلاعات کافی اقدام به مشاوره برای داوطلبان بدبخت(!) نفمایید!
    از سخنانتون کاملا مشخصه که کوچکترین اطلاعی درباره آی تی ندارید
    اما اجازه بدید دو نکته رو خدمتتون عرض کنم:
    1-سخنی که گفتیید هضمش خیلی سخته!
    چون شما علاوه بر عدم داشتن دانش کافی در زمینه آی تی ، د زمینه برنامه نویسی و اصول آن هم اطلاعی ندارید!
    این بخش دقیقا مربوط به مهندسان آی تی میشه و هیچ کسی نمیتونه توی اون دخالت کنه...
    30% باقی مانده مربوط میشه به عملیات اجرایی از قبیل برنامه نویسی که مهندسین نرم افزار یا پای تی و یا حتی افرادی که تحصیلات غیر آکادمیک دارن هم میتونن اونو انجام بدن...
    اطلاعات بیشتر در :
    کد:

ممنون/

2. 4 کاربر از pedramch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ali_saeedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا از نحوه صحبتتون احساس میکنم کمی جبهه گرفتید و تعصبی جواب میدید من اطلاعات زیادی ندارم ولی مطمئنم که it از هر جهتی بهتر از صنایع نیست مثلا تو ارشد بچه های صنایع میتونن بیان it ولی it ها نمیتونن بیان صنایع!
    لطف کنید این 2 رشته رو قیاس کنید خیلی ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

دوست عزیز فکر کنم خودتون جواب خودتونو دادید
    بچه های صنایع میتونن بیان it ولی it ها نمیتونن بیان صنایع!
    IT تنها رشته ای است که با همه ی رشته ها در ارتباطه...
    با توجه به حرف خودتون IT میتونه صنایع رو تکمیل کنه ولی صنایع نمیتونه مکمل IT بشه

ممنون/

5. این کاربر از pedramch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه bida's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ممنون/[COLOR="Silver"]
    :
    شما از کجا می دونید که من دانش کافی در زمینه حرفایی که می زنم ندارم.

خوب خیلی ساده ، لطف کنید به من یاد بدید که چرا مثلا طراحی و تحلیل پروژه رو کار تخصصی بچه های IT می دونید.
    یا چرا بچه های نرم افزار قادر به تحلیل پروژه نیستن و فقط کدنویسی ( که شما اونو اینجا در حد عملگی ) پایین آوردین کار اوناست.

مثلا اونا متدولوژی های طراحی شی گرا حالیشون نیست یا بلد نیستن Use Case بکشن و با UML مدلسازی کنند. یا با شیوه های XP و Agile آشنا نیستن و یا نمی دونن که DEsign Pattern ها چی هستن. یا ....

ولش کن ، اصلا هر چی عشقتونه ، .......

فکر کنم دیگه من حرفامو زدم ، اصلا دیگه حسش نیست کشش بدم ، ....

شب همه خوش ....
    Last edited by bida; 08-08-2010 at 23:33.

7. این کاربر از bida بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

مثل اینکه شما نمیخواید بحث رو ادامه بدید...منم اصراری ندارم...
    خیلی هم عصبی به نظر میرسید...ما برای دعوا اینجا نیومدیم!
    هدف کمک به داوطلبان برای انتخاب رشته صحیحه...
    به هر حال...
    دوستان عزیز با توجه به حرفایی که گفته شد و منابع دیگر و دانشجویان و اساتید گرامی میتونید رشته دلخواهتون رو انتخاب کنید...
    فقط فراموش نکنید اولین معیار انتخاب رشته علاقه است!
    دوستانی هم که میخوان بیشتر راجع به IT بدونن میتونن پ.خ کنن تا براشون بیشتر توضیح بدم
    خوندن این مطالب هم خالی از لطف نیست:
    کد:
    ممنون/

9. 2 کاربر از pedramch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ali_saeedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز فکر کنم خودتون جواب خودتونو دادید

IT تنها رشته ای است که با همه ی رشته ها در ارتباطه...
    با توجه به حرف خودتون IT میتونه صنایع رو تکمیل کنه ولی صنایع نمیتونه مکمل IT بشه

ممنون/
    دوست عزیز ظاهرا متوجه نشدید منظورم این بود که اگه من رفتم تو صنایع و پشیمون شدم برا ارشد میتونم بیام it ولی تو it اگه پشیمون شدم برا ارشد نمیتونم بیام صنایع !!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsaaaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز ظاهرا متوجه نشدید منظورم این بود که اگه من رفتم تو صنایع و پشیمون شدم برا ارشد میتونم بیام it ولی تو it اگه پشیمون شدم برا ارشد نمیتونم بیام صنایع !!!!

شما هنوز وارد دانشگاه نشده و معلوم نیست چی قبول میشی حرف از ارشد می زنی!!!غوره نشده میخوای مویز بشی!!

کی گفته کسی که رشته اش مهندسی IT باشه نمی تونه ارشد صنایع بره!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟

شما هر رشته ای رو دلت بخواد می تونی برای ارشد انتخاب کنی(البته چند تا استثنا داره)

اگر شما رشته ی کارشناسیت مهندسی آی تی باشه و ارشد رو صنایع قبول بشی مجبوری تعداد بیشتری واحد جبرانی بگذرونی .همین!!حداکثر تعداد واحد های جبرانی در کارشناسی ارشد هم 24 واحد هستش.
    Last edited by ehsaaaan; 09-08-2010 at 09:37.

آخر فروم باز seyyedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

دوستان سلام
    اگر شما رشته ی کارشناسیت مهندسی آی تی باشه و ارشد رو صنایع قبول بشی مجبوری تعداد بیشتری واحد جبرانی بگذرونی .همین!!حداکثر تعداد واحد های جبرانی در کارشناسی ارشد هم 24 واحد هستش.
    خود ارشد30-40 واحد بیشتر نیس که دو سال طولش میدن
    حالا 24 تا هم بنداز روش
    دو سالت میشه 3 سال
    اگه خوشبین باشیم و کارشناسی رو تی 4 سال تموم کنه با 3 سال ارشد کلا میشه 7 سال
    اگه خوشبین هم نباشیم و با 5 سال تموم کردن موندن پشت کنکور ارشد ممکنه کلا 8-9 سال طول بکشه
    می بینی دوره 9-10 ساله که با خوب خوندن که میشه دکترا گرفت تازه میرسه به ارشد
    علی علی

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما هنوز وارد دانشگاه نشده و معلوم نیست چی قبول میشی حرف از ارشد می زنی!!!غوره نشده میخوای مویز بشی!!

کی گفته کسی که رشته اش مهندسی IT باشه نمی تونه ارشد صنایع بره!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟

شما هر رشته ای رو دلت بخواد می تونی برای ارشد انتخاب کنی(البته چند تا استثنا داره)

درسته... تو ارشد از خیلی از رشته ها میشه رفت رشته ای دیگر...

یکی از آشناها از لیسانس الکترونیک رفت فوق لیسانس نقاشی...!!!

دوستان دقت کنند... مهندسی IT بیشتر به جنبه های کاربردی و کلان علم کامپیوتر کار داره... مثل تجارت الکترونیک یا تبدیل سیستم های دستی به الکترونیکی و رایانه ای و در این موضوع هم اکثرا راهکار ها و نقشه پروژه رو پیاده طراحی میکنند...

پیاده سازی چنین مباحثی معمولا تو حیطه IT نیست و تخصص های دیگری مثل برنامه نویسی یا هوش مصنوعی یا حتی معماری کامپیوتر رو طلب میکنه که ابدا جزو برنامه IT نیست....

در کل دید IT به علم کامپیوتر یک دید کلی و کلان هست و اساسا هم برای مدیریت و تجزیه و تحلیل و طراحی راهکار های صحیح برای اجرای یک پروژه کامپیوتری هست... به بیان دیگه میانگین رشته های مهندسی صنایع و مهندسی نرم افزار میشه مهندسی IT و برای همین هم بیشتر بچه های صنایع به IT علاقه مندند...

رشته اش هم گزیده ای از صنایع و نرم افزار با هم هست... در کل رشته ای بدرد بخور و با کلاس و نسبتا هم دشوار هست ...امیدواروم برای انتخاب رشته گول اسم دهن پر کن IT رو نخورید و با روشنی و بینش انتخاب کنید....

14. 2 کاربر از robert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه bida's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

راستی، یه مطلبی رو الان فهمیدم بد نیست بقیه هم بدونن.

تو دانشکده تربیت مدرس و خواجه نصیرو علم و صنعت تو مقطع ارشد ، گرایشهای تجارت الکترونیک و فناوری اطلاعات مربوط به IT زیر مجموعه دانشکده صنایع هست. و اساتیدشم تخصص اصلیشون صنایع هست.

16. این کاربر از bida بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •