خیلی تشکر میکنم از سخنان ارزشمند جناب آقای draculla_killer دوست عزیزم!
اما دوست عزیز ، کاربر محترم BIDA
خدارو شکر اکثریت هم که از برنامه نویسی فراری هستید و اونو در شان خودتون نمی دونید و کار بچه های نرم افزار می دونید.
این حرفت خیلی بهم فشار اورد...
اگه دوست داری راجع به آی تی بیشتر بدونی میتونی باهام تماس بگیری تا کاملا برات توضیح بدم...
و خواهشی که ازتون دارم اینه که بدون داشتن اطلاعات کافی اقدام به مشاوره برای داوطلبان بدبخت(!) نفمایید!
از سخنانتون کاملا مشخصه که کوچکترین اطلاعی درباره آی تی ندارید.gif)
اما اجازه بدید دو نکته رو خدمتتون عرض کنم:
1-سخنی که گفتیید هضمش خیلی سخته!
چون شما علاوه بر عدم داشتن دانش کافی در زمینه آی تی ، د زمینه برنامه نویسی و اصول آن هم اطلاعی ندارید!
همیشه 70% هزینه کل پروژه مربوط به طراحی تئوری میشه که شامل الگوریتم و .... است.
این بخش دقیقا مربوط به مهندسان آی تی میشه و هیچ کسی نمیتونه توی اون دخالت کنه...
30% باقی مانده مربوط میشه به عملیات اجرایی از قبیل برنامه نویسی که مهندسین نرم افزار یا پای تی و یا حتی افرادی که تحصیلات غیر آکادمیک دارن هم میتونن اونو انجام بدن...
اطلاعات بیشتر در :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2-آی تی اولین علم جهان بشری بوده و به هیچ وجه رشته ی جدیدی نیست!
اگر توی این موضوع شک داشتید بفرمایید تا براتون بیشتر توضیح بدم.gif)
ممنون/.gif)
---------- Post added at 09:23 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------
خیلی تشکر میکنم از سخنان ارزشمند جناب آقای draculla_killer دوست عزیزم!
اما دوست عزیز ، کاربر محترم BIDA
خدارو شکر اکثریت هم که از برنامه نویسی فراری هستید و اونو در شان خودتون نمی دونید و کار بچه های نرم افزار می دونید.
این حرفت خیلی بهم فشار اورد...
اگه دوست داری راجع به آی تی بیشتر بدونی میتونی باهام تماس بگیری تا کاملا برات توضیح بدم...
و خواهشی که ازتون دارم اینه که بدون داشتن اطلاعات کافی اقدام به مشاوره برای داوطلبان بدبخت(!) نفمایید!
از سخنانتون کاملا مشخصه که کوچکترین اطلاعی درباره آی تی ندارید.gif)
اما اجازه بدید دو نکته رو خدمتتون عرض کنم:
1-سخنی که گفتیید هضمش خیلی سخته!
چون شما علاوه بر عدم داشتن دانش کافی در زمینه آی تی ، د زمینه برنامه نویسی و اصول آن هم اطلاعی ندارید!
همیشه 70% هزینه کل پروژه مربوط به طراحی تئوری میشه که شامل الگوریتم و .... است.
این بخش دقیقا مربوط به مهندسان آی تی میشه و هیچ کسی نمیتونه توی اون دخالت کنه...
30% باقی مانده مربوط میشه به عملیات اجرایی از قبیل برنامه نویسی که مهندسین نرم افزار یا پای تی و یا حتی افرادی که تحصیلات غیر آکادمیک دارن هم میتونن اونو انجام بدن...
اطلاعات بیشتر در :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2-آی تی اولین علم جهان بشری بوده و به هیچ وجه رشته ی جدیدی نیست!
اگر توی این موضوع شک داشتید بفرمایید تا براتون بیشتر توضیح بدم.gif)
ممنون/