تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: این تاپیک رو تا چه حد مفید ارزیابی کردید؟

راي دهنده
56. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خیلی زیاد

21 37.50%
  • زیاد

6 10.71%
  • متوسط

11 19.64%
  • کم

18 32.14%
صفحه 3 از 23 اولاول 123456713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 228

نام تاپيک: از مهندس مجیدی بپرس - گام به گام تا کنکور سراسری سال 90

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

فعلا از شانس خوب شما و از بخت بد من کارخونه اين چند روزه نعطيله و من وقت آزاد زيادي واسه جواب دادن به سوالات دارم.
    کتاب زبان فرزام از قديم استفاده ميشد .. تست هاي آقاي اناري هم خوبه. من خودم به شخصه جزوه هايي که درس ميدم اکثرا از کتب مرجعي هست که خود کمبريج و آکسفورد چاپ ميکنن و زياد تو کتب فارسي مانوور نميدم اما اين 2 کتاب ميتونن مفيد باشن راستي يه کتابي هست به نام GENERAL VOCABULARY FOR THE IELTS که انتشارات جنگل چاپ کرده و مولفش آقاي رضا دانشوري هست .. براي افزايش دايره لغاتتئن ميتونيد استفاده کنيد. قيمتش 3500 تومنه که اگه از خود فروشگاه مرکزي بخريد فکر کنم 30% تخفيف ميدن . دقت کنيد سي دي تلفظ رو هم از فروشنده بگيريد
    پس واسه تست کتاب آقای اناری رو بگیرم ؟ انتشاراتش چیه ؟

دایره لغتم خوبه . من نزدیک به 2 سال بعد میتونم توفل بگیرم . ولی میخواستم تست زیاد حل کنم ببینم کجاها مشکل دارم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه petrose.kabir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

فیلم اموزشی خوب واسه کنکور کسی سراغ داره؟
    خوبن؟
    بدن؟
    ارزش داره واسه ما که دبیر خوب نداریم؟
    تشکرررر

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

استادی به عقله نه به سن
    تجربه جالبی داشتی، اتفاقا امسال به من پیشنهاد شده بود که برم و اتفاقا فیزیک1 و همچنین ریاضی1 رو باهاش کار کنم، و طبیعیه که قبول نکردم. چون امسال پشت کنکوری هستیم(+ اعتماد بنفس کم ). که شما اعتماد بنفس داشتین و رفتین یادش دادی، ولی من یه خوردش برای این بود که گفتم شاید خوب یاد نگیره و بندازن گردن من و اکثرش به خاطر همین کنکور. البته به صورت پراکنده فیزیک و زبان به سال پایینیا یاد می دادم.
    یه خوبی که داره اینه مطالب برات دوره می شه.
    خب بگذریم. می گم الان من برنامم شروع کردم و تو رتبه های آزمون آزمایشیم پیشرفتی نمی بینم. باید چیکار کنم؟ وقت تست زدن هم کم دارم. بیشتر فقط می رسم کتاب و جزوم رو بخونم. یه راه حل لطفا.
    چون وقتتون کمه بهتون دبیر خصوصی و کلاس اضافه پیشنهاد نمیکنم .. اگه وقتتون خیلی کمه که کتاب درسی رو هم از برنامه حذف کنید و یک جزوه خوب از یکی تهیه کنید و یک کتاب آبی قلم چی بخرید و تست های سراسری رو کار کنید .. اگه واسه درس مورد نظرتون کتاب سازمان سنجش با تست طبقه بندی موجود هست همونو استفاده کنید .. مثلا سازمان سنجش برای فیزیک همچین کتابی رو داره
    راستی کتاب حسابان ، ریاضیات پایه و دیفرانسیل ده استاد رو چطور می بینید؟
    افتضاح .. ده استاد رو اصلا توصیه نمیکنم ...
    دوستان به نظر من کتاب دیفرانسیل و ریاضیات پایه فقط فقط رمزینه ...

من سال قبل امتحان دادم ولی ... و امسال دوباره امتحان میدم و میخوام رتبه زیر 1000 بیارم و همونطور که استاد گرامی گفتن فقط تست سراسری بزنین و اگه کتاب تستی میخرین سعی کنید همونو تا آخرش بخونید نه اینکه چندین کتاب بردارین

در ضمن به نظر من کانون هم خیلی سوالاش خوبه و اگه یه بار تمام امتحاناشو کامل و دقیق مطالعه کنین تو کنکور خیلی کمکتون میکنه ....
    دوست گرامی ممنون از حسن نیتتون اما اجازه بدهید من جواب بدهم

---------- Post added at 06:59 PM ---------- Previous post was at 06:58 PM ----------

پس واسه تست کتاب آقای اناری رو بگیرم ؟ انتشاراتش چیه ؟

دایره لغتم خوبه . من نزدیک به 2 سال بعد میتونم توفل بگیرم . ولی میخواستم تست زیاد حل کنم ببینم کجاها مشکل دارم .
    تو سایت مبتکران میتونید پیداش کنید .. فکر میکنم سفارش اینترنتی هم داشته باشه سایتش

---------- Post added at 07:01 PM ---------- Previous post was at 06:59 PM ----------

فیلم اموزشی خوب واسه کنکور کسی سراغ داره؟
    خوبن؟
    بدن؟
    ارزش داره واسه ما که دبیر خوب نداریم؟
    تشکرررر
    شما کتاب های کمک درسی مطالعه کنید به مراتب مفید تر هستند

4. این کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض واسم جالب بود

من نظر سنجی رو فقط به این دلیل گذاشتم که بازخورد فعالیتم تو این بخش رو ببینم و چون وجهی از کسی دریافت نمیکنم قاعدتا کسی هم حقی بر من نداره ولی جالب بود که تو نظر سنجی دیدم دو نفر خیلی کم رو انتخاب کرده اند که این دو نفر هنوز سوالی نپرسیده بودند که من جواب بدهم .. واسم عجیبه .. مثل اینکه کسی نره مدرسه و درس یاد نگیره او بعدش بگه معلم ما نتئنست درس رو یادم بده .. بگذریم .. به عنوان میان برنامه عرض کردم

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض همیشه درس یا کمی هم تفریح؟؟ زنگ تفریحه زنگ تفریح

دو مرد در کنار درياچه اي مشغول ماهيگيري بودند . يکي از آنها ماهيگير با تجربه و ماهري بود اما ديگري ماهيگيري نمي دانست .
    هر بار که مرد با تجربه يک ماهي بزرگ مي گرفت ، آنرا در ظرف يخي که در کنار دستش بود مي انداخت تا ماهي ها تازه بمانند ، اما ديگري به محض گرفتن يک ماهي بزرگ آنرا به دريا پرتاب مي کرد .
    ماهيگير با تجربه از اينکه مي ديد آن مرد چگونه ماهي را از دست مي دهد بسيار متعجب بود . لذا پس از مدتي از او پرسيد :
    - چرا ماهي هاي به اين بزرگي را به دريا پرت مي کني ؟
    مرد جواب داد : آخر تابه من کوچک است !

گاهي ما نيز همانند همان مرد ، شانس هاي بزرگ ، شغل هاي بزرگ ، روياهاي بزرگ و فرصت هاي بزرگي را که خداوند به ما ارزاني مي دارد را قبول نمي کنيم . چون ايمانمان کم است .
    ما به يک مرد که تنها نيازش تهيه يک تابه بزرگتر بود مي خنديم ، اما نمي دانيم که تنها نياز ما نيز ، آنست که ايمانمان را افزايش دهيم .

خداوند هيچگاه چيزي را که شايسته آن نباشي به تو نمي دهد .
    اين بدان معناست که با اعتماد به نفس کامل از آنچه خداوند بر سر راهت قرار مي دهد استفاده کني .
    هيچ چيز براي خدا غير ممکن نيست .

به ياد داشته باش :
    به خدايت نگو که چقدر مشکلاتت بزرگ است ،
    به مشکلاتت بگو که چقدر خدايت بزرگ است

7. 3 کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من نظر سنجی رو فقط به این دلیل گذاشتم که بازخورد فعالیتم تو این بخش رو ببینم و چون وجهی از کسی دریافت نمیکنم قاعدتا کسی هم حقی بر من نداره ولی جالب بود که تو نظر سنجی دیدم دو نفر خیلی کم رو انتخاب کرده اند که این دو نفر هنوز سوالی نپرسیده بودند که من جواب بدهم .. واسم عجیبه .. مثل اینکه کسی نره مدرسه و درس یاد نگیره او بعدش بگه معلم ما نتئنست درس رو یادم بده .. بگذریم .. به عنوان میان برنامه عرض کردم
    مهندس جان.من یکی از اونام که بد رو زدم.و نظر خودمو گفتم.شما گفتین سوال نپرسیدن.در صورتی که پرسیدن.
    به نظرم فقط اینجا بچه ها رو از درس دور میکنه.یکی از عواملی که من امسال رتبم خوب نشد همین پی سی بود.

---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:03 PM ----------

البته قصد توهین نباشه .دوباره میگم نظر شخصی خودمه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

عجب !!
    کنکوریا هر روز با هزار تا چیز غیر مربوط به درس وقتشونو تلف میکنن . حالا روزی نیم ساعت(مثلا) بیان تو این تاپیک که مشلات و سوالات درسی و کلا کنکوریشونو حل کنن از درس دور میشن ؟؟!!

10. 2 کاربر از AmiIin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

بله.دور میشن .چون هر وقت یه سر میان اینجا با چند تا نظر که دوستان میدن اشنا میشن و .بعدشم برنامشون مرتب تغییر میکنه.میگین نه؟ ازمایش کنین

اگه نباشه جاش خالی می مونه ساش's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

سلام شما گقتید تسلط روی تست های سال قبل داشته باشید کفایت می کنه

نظرتون راجب مباحث حفظی چیه ؟؟
    مثلا حفظیات شیمی که هی آدم یادش می ره و خیلی خیلی هم زیادن
    یعنی باید خط به خط کتاب حفظ باشیم

برای اینا باید تست تالیفی کار کنیم
    یا هی کتاب بخونیم هی کتاب بخونیم

من کنکورم تموم شده کمی هم تجربه دارم ولی می خوام نظر شما را بدونم

ممنون

13. این کاربر از ساش بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ahmad72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

کنکور عربی.عربی دانها به کمک ما بی عربیان بشتابند
    کشتیمون ...
    یه تاپیک زدی بسه دیگه ...
    90 تا پست داری 52 تاش همین پستای بیجا بوده ...
    اگه کسی خواست تاپیکتو میبینه جواب میده.
    چرا هی تو این تاپیک و اون تاپیک پست میزنی؟

یکی بیاد این آقا رو جمع کنه ...

15. این کاربر از ahmad72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •