با 2 تا هم سیستم به راه میافتهرم دوتایی مال این سیستم نیست حتما باید سه تایی بسته بشه
با 2 تا هم سیستم به راه میافتهرم دوتایی مال این سیستم نیست حتما باید سه تایی بسته بشه
ممنون از پیشنهادهای دوستان من این قطعات رو انتخاب کردم
CPU:Intel Core i7 930=320
RAM:SuperTalent 6Gb 1333 CL8 (3x2Gb)=160
HDD:Seagate 500Gb (7200.12)=45
Power:Memonex Silent EX L.N 540W=52
Case:Green Magnum 2=40
all=617
ولی در مورد مادربرد و کارت گرافیک هنوز نتونستم تصمیمی بگیرم آخه با مشورت با خیلی از دوستانی که با مکس کار می کنن فقط چندتا مدل کارت گارفیک هستش که تو کار با مکس دخالت دارند و قیمت اونا هم یکم بالاست بنابراین کارت رو هم یه کارت ساده معرفی کنید ممنون میشم .درمورد مادربورد هم گفتم یه چیزی باشه که بتونه cpu های 6 هسته ایی مثل cori7 980 رو ساپورت کنه و بتونه درصورتی که خواستم cpu رو عوض کنم .مجبور به تعویض مادبرد نشم.
و اینکه usb3 و sata3 رو هم پشتیبانی کنه.
بله ساپورت میکنهبتونه cpu های 6 هسته ایی مثل cori7 980 رو ساپورت کنه
بله از هر دو پشتیبانی میکنهاینکه usb3 و sata3 رو هم پشتیبانی کنه
بنابراین کارت رو هم یه کارت ساده معرفی کنیدبا توجه به اینکه بازی نمیکنید 4670 هم کافیست و اگر بتونی 5670 بگیری بهترهمن می خوام یه سیستم برای کار با max جمع کنم
CPU:Intel Core i7 930=340
GIGABYTE X58A UD3R=375
RAM:adata GAMING 6Gb 1333 CL8 (3x2Gb)=180
VGA:SAPPHIRE 4670=90 OR SIPPHIRE 5670 1GB=145
HDD:Seagate 500Gb (7200.12)=47
Power:GREEN GP535B=75
Case:Tonb tch901F=52
Last edited by HardWare Professor; 02-11-2010 at 14:22. دليل: اپدیت قیمت ها
دوستان اگه لطف کنن و چندتا مادربرد دیگه پیشنهاد بدن ممنون میشم .البته از ایسوس هم باشه خوبه
ASUS P6T=260دوستان اگه لطف کنن و چندتا مادربرد دیگه پیشنهاد بدن ممنون میشم .البته از ایسوس هم باشه خوبه
Last edited by HardWare Professor; 15-10-2010 at 15:13. دليل: اپدیت قیمت
میشه مادربردهای بیشتری در این حد معرفی کنید و اینکه کدوم مارک بهتره ایسوس یا گیگا
برتر مطلق وجود ندارهکدوم مارک بهتره ایسوس یا گیگا
منظورم در مورد جدیدترین مدلها موجود تو بازاره که ممکنه محصول یکیشون دارای امکانات و فناوری بیشتر وجدیدتری باشه
سلام ببخشید دوستان این تایپک رو بالا اوردم راستش من هنوز سیستم رو خریداری نکردم . تازه سیستم قبلیم رو رد کردم حالا می خوام ظرف چند روزه آینده سیستم رو تهیه کنم .اخه طرف یکشنبه سیستم رو می بره.
با توجه به تغییر قیمتی که در مورد قطعات صورت گرفته ممنون میشم دوباره راهنمایی کنید.واقعیت من توی خرید مادربرد یکم دو دل هستم نمی دونم چه مدلی رو انتخاب کنم.می خوام اگه خواستم سیستم رو ارتقاء بدم بدون مشکل cpu های بالاتر رو ساپرت کنه .
اسپیکر هم نمی خوام .
رم هم تا 4g فعلاً کافیه .ولی شما نوعش رو ذکر کنید ممنون میشم.
هارد هم 1 ترابایت
گرافیک زیاد حرفه ایی هم نمی خوام .
در مورد cpu که cori 7 920 یا 930 رو انتخاب کردم . مگه دوستان ..........
مادربرد البته گیگا باشه بهتره
با 550 تومنی که بابت سیستم قبلی گرفتم و پول خودم نهایت 1400 بتونم هزینه کنم البته یه سیستم کامل با مونیتور led full hd باشه بهتره
البته در مورد هارد حتماً شنبه باید انو تهیه کنم تا اطلاعات رو جابجا کنم .
یه سوال ؟؟؟سیستمم رو به طور کامل با یه مودم adsl و مونیتور LG W1943 نوزده 550 دادم خوبه 3 ,4 ماه از گارانتیش هم مونده،سرم که کلاه نرفته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)