تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 38

نام تاپيک: خداحافظي استقلال با ليگ قهرمانان آسيا! (3 سهميه ايران قطعي شد)

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

من بعنوان یه استقلالی می گم بهتر چون این استقلال من دیدم گند می زد سال بعد هیچی سهمیه به ایران نمی دادند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

روی چه حسابی شما این حرف رو میزنی؟ یعنی الان اگر همه کشورهای آسیایی لیگاهشون رو 18 تیمه کنن 4 سهمیه میگیرن؟
    دقیقا حرف دوستمون درسته
    مثلا لیگ استرالیا 8 تیم داره 2 سهمیه دارن به محض اینکه بشه 9 تیم 3 تا سهمیه رو بهشون دادن

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    کمپ نگهداری دختربازان به غلط کردن افتاده

پيش فرض

خدا کنه که خبر درست باشه /// چیز این استقلالی ها میسوزه /// ما که رفتیم آسیا >>> هه هه هه

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

استقلال با مظلومی به جایی نمیرسه
    همون بهتر که نرفت
    ما که رفتیم آسیا !!!

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

روی چه حسابی شما این حرف رو میزنی؟ یعنی الان اگر همه کشورهای آسیایی لیگاهشون رو 18 تیمه کنن 4 سهمیه میگیرن؟
    من نمیدونم که اگه یه کشوری لیگش رو 18 تیمه کنه، چند تا سهمیه میگیره، ولی مطمئن باش این جریان تعداد تیم یه فاکتور مهم هستش، فقط ایران تو غرب آسیا لیگش 18 تیمست و به همراه لیگ ژاپن و لیگ اندونزی 3 تا لیگ برتر در آسیا هستند که 18 تیمی اند... حالا اگه مساحت 4.3 برابری ایران نسبت به ژاپن رو در نظر بگیر که چقدر شهر ها و باشگاه های ژاپنی به هم نزدیکند و در ایران دورند... اون موقع یه خوده آدم حس میکنه که ایران با لیگش که کلی عیب و ایراد داره، داره کاره بزرگی را انجام میذه... ضمن اینکه تاریخ شروع لیگ ایران خیلی نزدیکتره به تاریخ شروع لیگ های معتبر دنیا (بر عکس ژاپن)
    نه
    یکی از معیار های afc لیگ 18 تیمیه.در کنار بقیه پارامتر ها
    دقیقا!
    ای بابا قبول کنید لیگمون لایق 3 سهمیه هم نیست...!
    این دیگه چه ربطی به هوادار یه تیم بودن داره ؟!!

---------- Post added at 05:11 PM ---------- Previous post was at 05:09 PM ----------

لیگی که تیم های معتبرش حتی یه ورزشگاه اختصاصی خوب ندارن رو چه به حضور در میادین بین المللی...!
    چرا هی خودزنی می کنید! همه ما میدونیم که چه لیگ بی امکانات و گندی داریم، اما هر چی باشه لیگ مملکتمونه... شخصا با این همه بی کیفیتی نمیتونم کم شدن سهمیه ایران رو که قشنگ باعث میشه احتمال رسیدن تیم های ایرانی به مراحل بالای چمپیونز لیگ کم بشه رو تحمل کنم... شاید یه تیم ایرانی نتونه قهرمان بشه، اما حداقل میتونه باعث بشه که حال رقیبامون (خصوصا عربا) رو بگیریم، مثل کاری که سپاهان چند فصل پیش انجام داد... بعد همه چیز یه لیگ داشتن ورزشگاه نیست... آخه مسخره نیست چین که تیم ملیش تا حالا قهرمان آسیا نشده و هیچ تیم باشگاهیش تو لیگ قهرمانان آسیا (با فرمت جدید) حتی به فینال هم نرسیده و سر جمع یه بار رفته جام جهانی، 4 تا سهمیه داشته باشه، بعد ما بیایم به خاطر ورزشگاه و... تیشه به ریشه‏ی شانسه خودمون بزنیم و خودمون رسما بگیم که لیاقت ما کمتر از 4 یا 3 سهمیست....؟؟
    مثلا لیگ استرالیا 8 تیم داره 2 سهمیه دارن به محض اینکه بشه 9 تیم 3 تا سهمیه رو بهشون دادن
    البته فکر کنم هنوز 2 سهمیست... اگه از ایران بگیرن، حتما میدن به استرالیا... نه؟
    یاعلی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ای بابا قبول کنید لیگمون لایق 3 سهمیه هم نیست...!
    این دیگه چه ربطی به هوادار یه تیم بودن داره ؟!!

---------- Post added at 05:11 PM ---------- Previous post was at 05:09 PM ----------

لیگی که تیم های معتبرش حتی یه ورزشگاه اختصاصی خوب ندارن رو چه به حضور در میادین بین المللی...!
    کاملا مخالفم!! البته لیگ ما بی برنامه هست و اشکالات زیادی داره, اما تیمهای ما توی غرب آسیا در کنار عربستان بهترینن...

از 4 تیم ایران سال گذشته 3 تیم بالا رفت, اگه قرار باشه سهمیه ای کم بشه اماراتی که از چهار نمایندش همه حذف شدن وضعش بدتر از ایران هست, میدونم فاکتورهای دیگه ای هم در برآورد کیفیت لیگها وجود داره اما این تصمیم (اگه واقعیت داشته باشه) در درجه اول نتیجه بی عرضگی فدراسیونه که نتونسته از حق ایران دفاع کنه..

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

چون بعضيا پرسيدن من منبع خبرو ميگم ..البته خودمم اشتباه نكردم كه همون پسj اول نذاشتم.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نظر منم اينه كه اگه سهميه ايران 2 تا تيم ميشد خيلي بهتر بود...اولا اينكه حق ما 2 سهميه است نه بيشتر(با توجه به كيفيت ليگ و برنامه ريزي هامون و هزار تا ايراد ديگه) ..دوما شايد اين باعث بشه كه كمي مسوولين به خودشون بيان و يه كاراي براي فوتبال درب داغونمون بكنن

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

چرا هی خودزنی می کنید! همه ما میدونیم که چه لیگ بی امکانات و گندی داریم، اما هر چی باشه لیگ مملکتمونه... شخصا با این همه بی کیفیتی نمیتونم کم شدن سهمیه ایران رو که قشنگ باعث میشه احتمال رسیدن تیم های ایرانی به مراحل بالای چمپیونز لیگ کم بشه رو تحمل کنم... شاید یه تیم ایرانی نتونه قهرمان بشه، اما حداقل میتونه باعث بشه که حال رقیبامون (خصوصا عربا) رو بگیریم، مثل کاری که سپاهان چند فصل پیش انجام داد... بعد همه چیز یه لیگ داشتن ورزشگاه نیست... آخه مسخره نیست چین که تیم ملیش تا حالا قهرمان آسیا نشده و هیچ تیم باشگاهیش تو لیگ قهرمانان آسیا (با فرمت جدید) حتی به فینال هم نرسیده و سر جمع یه بار رفته جام جهانی، 4 تا سهمیه داشته باشه، بعد ما بیایم به خاطر ورزشگاه و... تیشه به ریشه‏ی شانسه خودمون بزنیم و خودمون رسما بگیم که لیاقت ما کمتر از 4 یا 3 سهمیست....؟؟
    من کلا برای نظرات همه احترام قائل هستم اما در این مورد همه صحبتهای شما برمیگرده به گذشته دوست من باید و باید گذشته رو فراموش کنید!کلمنته هم تا اومد ایران اینو فهمید داشتم داشتم ملاک نیست دارم دارم ملاکه بله ما قهرمان اسیا شدیم به کره جنوبی 6 گل زدیم استکبار جهانی رو تو جام جهانی شکست دادیم سپاهانم به قول شما حال عربها رو گرفت و ...ولی همه اینها تموم شد رفت!!الان ایران به سختی در رده ملی 5 یا 4 آسیا هست قضیه فقط بی کفایتی مسئولین ورزش نیست فقط امکانات سخت افزاری نیست دیگه بازیکنها هم از رده متوسط به ضعیف رفتن همه دنبال پول مربی ها همچنین کجای دنیا مربی های لیگ چرخشی کار می کنن؟؟اتفاقا بدونید که دولت نهم خیلی بودجه گذاشت برای ورزش به نا حق هم بخش عمده رسید به فوتبال اما چی شد؟تو چه مواردی پیش رفت کردیم؟رفت تو جیب دلال و مربی و بازیکن بی کیفیت دوست من اگه بخوای با کشورهای حاشیه خلیج مقایسه کنی که دیگه هیچی!کسی کره شمالی رو نمیبینه تو اون وضعیت؟ارمنستانو چی؟همین عربستان و بیا بالاتر کره جنوبی و استرالیا و ژاپن ...

ولش کنید حالا هنوز که خبری نیست انشا ....دو سهمیه هم اضافه کنن که غیرت و تعصب و ... هم داشته باشیم !
    Last edited by Kianoosh; 06-08-2010 at 21:07.

اگه نباشه جاش خالی می مونه good_messi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تبريز اولينر شهري

پيش فرض

ولی به نظر من این سه تا تیم هر سه تاش باید از لیگ باشه تیمی که تو لیگ دوم و سوم میشه یه فصل زحمت کشیده و بازی های سختی انجام داده ولی تو جام حذفی با یک قرعه راحت سه چهارتا بازی رو میبره و قهرمان میشه

حـــــرفـه ای xeNociDe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System

پيش فرض

ولی به نظر من این سه تا تیم هر سه تاش باید از لیگ باشه تیمی که تو لیگ دوم و سوم میشه یه فصل زحمت کشیده و بازی های سختی انجام داده ولی تو جام حذفی با یک قرعه راحت سه چهارتا بازی رو میبره و قهرمان میشه
    این حرف رو موقع فینال جام حذفی یکی از کارشناسا زد!:د

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •