خوب برای مودم که من پیشنهادم رو گفتم این مدلهای ایسوز شکای زیادی نداشتند و اکثر بچه های این فروم استفاده میکنند میتونید در تاپیک مودم و مشکلات و رفع خطا از قسمت نظرسنجی مودمهای بقیه رو ببینید و مشکلاتشون رو هم نگاه کنید و ببینید چه مودمهایی مشکلات زیادی دارند
در مورد اپلود هم = ببینید دوست من وقتی میگن حجم یعنی هم ارسال هم دریافت چه وبگردی کنید چه نکنید چه اپلود کنید چه نکنید فقط کافیه به اینترنت وصل بشید تا کنتور حجم شروع به شمارش بکنه.
فقط در یه حالت شما نه چیزی ارسال میکنید نه چیزی دریافت وقتی که مودم خاموش باشه
زمانی هم که مودم روشن باشه و چیزی دریافت نکنی و وبگردی هم نکنی یه مقدار حجم خیلی کم حدود 1 مگ به مرکز ارسال میشه که اعلام وضعیت میکنه و ارتباط رو پایدار نگکه میداره که یک مگ در برابر کاری که میکنه زیاد نیست !
در مورد بهترین مرکز هم بهت بگم که همشون مثل هم هستند فقط لایزر رو بچسب که با وجودی که گرونه ولی کسی ازش گله وشکایتی نداره.
فعلا
---------- Post added at 08:41 PM ---------- Previous post was at 08:40 PM ----------
بهت هم بگم در این سرویس حجمی باید انتی ویروس ها و نرم افزارها رو چک کنی که اپدیتشون روی اتوماتیک نباشه وگرنه اتوماتیک بدون اینکه شما بفهمید موقع روز میرن و خودشون رو اپ=دیت میکنند و بدون اطلاع از حجمتون میزنند که اگر گزینه اتوماتیک اپدیت رو خاموش کنی این مشکل رفع میشه و میتونی با نظارت بیشتر روی اونها مونیتورنگ داشته باشی و کنترلشون کنی.
موفق باشی