آقا از خر شیطون بیا پایین...
قربونت برم آزرا رو بفروش 5 تا سمند دوگانه بگیر ولی تورو خدا کپسول ننداز صندوقش.من ازت خواهش می کنم.
آقا از خر شیطون بیا پایین...
قربونت برم آزرا رو بفروش 5 تا سمند دوگانه بگیر ولی تورو خدا کپسول ننداز صندوقش.من ازت خواهش می کنم.
مشکل فقط بزرگی کپسول هستمخزن مناسب یعنی اینکه مخزنش بزرگه برای 206؟
اگر صندلی های عقب رو بیخیال بشیم چی؟
آیا مشکلش فقط بزرگی مخزن هست یا مشکلات دیگه ای هم داره؟
آخه این چیزی که شما میگین نمیشه
شما نمیتونی صندلی های عقب رو اصلا استفاده نکنی
بعدشم این کار برای معاینه فنی فکر کنم نقص فنی حساب بشه چون تو غیر معمول داری کپسول میبندی
و معاینه فنی و راهنمایی رانندگی و الی آخر حسابی اذیتت میکنن
اصلا بهت اجازه کپسول بستن رو نمیدن که بخوان بعدش بهت گیر بدن
دسته قراره روی سورن elx که هنوز به بازار نیومده هم از این نوع کپسول ببندنالبته تا جایی که میدونم توی کشورهای دیگه و مخزن ها رو طوری طراحی میکنن که زیر شاسی به صورت چند تایی بین چرخها بسته میشه اینطوری مشکل جا حل میشه ولی باک بنزین کوچیکتر میشه
نمیدونم باک رو کمتر میکنه یا نه ولی حجم خود کپسول به نسبت از کپسول تو صندوق کمتر میشه
ر ایران تا به حال به غیر از بنز که نزدیک به 100 میلیون قیمتشه چیز دیگری نشنیدم!این مرسدسی که شما دیدی 350 نبوده! E200 NGT بوده که یه مدت ستاره ایران به قیمت 97 تومن میفروخت+یه دستگاه سوختگیری خانگی که به گاز شهری وصل میشد!من 2 هفته پیش تو صف CNG جایگاه کنار شهرک فکوری یه بنز E350 دیدم با چشای خودم که تو صف CNG بود
نه عزیز
من مطمئنم E350 بودش
خودم با چشای خودم دیدم پشتش زده بود E350
اینم عکسش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شاید E200 بوده بعدا کدش رو عوض کرده !
اینجور کارا بخصوص تو بنز و بی ام دبلیو زیاد دیده شده!
من منظورم این نبود که عکس خود اون ماشینه ها،منظورم این بود که این مدله بودش
ولی تا اونجایی که یادمه اون موقع که من این پست رو دادم رامین جان هم تاییدش کرد![]()
دوست من! من فکر کردم شما عکس همون ماشین رو گذاشتید! من هم میدونم کلاس E غیر از مدل 200 مدل 350 هم داره!نه عزیز
من مطمئنم E350 بودش
خودم با چشای خودم دیدم پشتش زده بود E350
اینم عکسشاما تنها مدلی که گازسوز هستش E200 هست! ممکنه همونطور که فرشاد جان گفتن مدلشو عوض کرده باشه یا اصلا برای کاری غیر از سوختگیری تو صف گاز بوده باشه!
![]()
از این افراد زیادن که برای اینکه مدل ماشین رو بالاتر نشون بدن اعداد پشت ماشین رو عوض میکنن
این هم احتمالا از همون افراد بوده
یا شاید هم به قول اقا پوریا
یا اصلا برای کاری غیر از سوختگیری تو صف گاز بوده باشه!![]()
گاز هم که گرون ده درسته بازم از بنزین ارزونتره ولی درصد استهلاک ماشین و این حرفا بازم بنزین! پایه گازسوز ها بهترند
206 رو دیدم cng میکنن عکساشم گزاشته بود تو تی تی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)