دو ستان من اون قضيه نشناختن فرمت هارد رو در پست سوم در مورد بلو ري پلير ها گفتم نه پنل ها
با دقت بخونيد
و اما در مورد پنل b و شناختن پارتيشن هاي مختلف من امتحان نكردم وخوشحال ميشم كه دوستان اينجا تست كردن وجواب گرفتن وبه اطلاعات من هم افزوده شد مرسي![]()
دو ستان من اون قضيه نشناختن فرمت هارد رو در پست سوم در مورد بلو ري پلير ها گفتم نه پنل ها
با دقت بخونيد
و اما در مورد پنل b و شناختن پارتيشن هاي مختلف من امتحان نكردم وخوشحال ميشم كه دوستان اينجا تست كردن وجواب گرفتن وبه اطلاعات من هم افزوده شد مرسي![]()
اساتید اهل فن یه مشکل
من می خواهم با usbای بلوری فیلم hd ببینم ولی یه مشکلی پیش اومد
من اواتار رو دارم نزدیک 12g
این فایل رو یه جا نمیشه توی فلش کپی کرد پیغام میده دیسک فول
بعدش فهمیدم از نوع فرمت فلش است fat32
فرمت fat32 فایل های بیش از 4 گیگا بایت رو نمیتونه ساپورت کنه!
دستگاه هم فرمت ntfs رو ساپورت نمی کند
راه حل چیست؟
من هم در همون پست در مورد اين مشكل توضيح دادم خدمتتون مشكل حجم داريم
ميتونيد با نرم افزارهايي مثل HJsplit تيكه تيكش كنيد بريزين توي flash واجرا كنيد
[/QUOTE]
با تشکر از توضیحات بسیار مفید دوستان. توضیح در مورد FAT و NTFS برای پارتیشن هارد
FAT : حداکثر سایز پارتیشن برابر 4 گیگا بایت - حداکثر سایز هر فایل (مثلا فیلم) برابر 2 گیگا بایت
FAT32 : سایز پارتیشن بین512 مگابایت تا 2 ترابایت - حداکثر سایز هر فایل برابر 4 گیگا بایت
NTFS : سایز پارتیشن خیلی بیشتر از 2 ترابایت هم قابل انجام است - سایز هر فایل تا سقف سایز پارتیشن محدودیتی ندارد
منبع : Help ویندوز XP
برای دیدن مشخصات پارتیشن ها برای هارد یا فلش مموری از این مسیر اقدام کنید
Control Panel > Administrative Tools > Computer Management
و در این پنجره باز شده در سمت چپ صفحه وارد قسمت Disk Management شوید
برای تغییر پارتیشن ها و فایل سیستم ها (FAT/FAT32/NTFS) هم پیشنهاد می کنم حتما از برنامه های مدیریت حافظه استفاده کنید، که یکی از مناسب ترین هاشون همونطور که دوست عزیز mahdi_206 هم گفتند Acronis هست
البته پارتيشن مجيك هم يكي از بهترين برنامه ها در اين مورد است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)