دوستان کارت گرافیک به دستم رسید ولی قیافش یه جور دیگس تو این عکس اولیه یعنی فن داره برد نیست
میخواستم بدونم چه فرقی با هم دارند یعنی عکس اولی با دومی از نظر قدر ضعیفه؟
دوستان کارت گرافیک به دستم رسید ولی قیافش یه جور دیگس تو این عکس اولیه یعنی فن داره برد نیست
میخواستم بدونم چه فرقی با هم دارند یعنی عکس اولی با دومی از نظر قدر ضعیفه؟
فرقی نداره عزیز!
---------- Post added at 11:47 AM ---------- Previous post was at 11:45 AM ----------
در ضمن یکی 5750 هست و یکی دیگه 5770!
---------- Post added at 11:48 AM ---------- Previous post was at 11:47 AM ----------
در ضمن یکی 5750 هست و یکی دیگه 5770!
آخه رو گرافیک من نوشته 5770 ولی عکس اولیه قیافش
دوست من اون 5770 نسخه ی مرجع هست و بعضی از شرکتها هم بدون فن مرجع میزنن که از لحاظ قدرت با هم فرقی ندارن و فقط از لحاظ خنک کننده با هم فرق دارن!
عزیز کارت رو چند خریدی ؟
حسابی تستش کردی تو بازی های مختلف و خود ویندوز ؟
مشکلی نداشته ؟
اونها نسخه دوم فن مرجع هستند که به اون شکله .. نگران نباشید این فن ها نسبت به اون فنهایی که در اون شکل پایین هستند (مدل مرجع نسخه اول) هم بهتر هستند و هم ساکت تر.
اون مدل فن برای HD 5770 دیگه تولید نمیشه.
220 تومن خریدم مارک XFX دو روز نخریده فرستادم گارانتی فعلا تو گارانتیه میری تو بازی بعد 10 ثانیه هنگ میکنه باید ریست کنی یا با آلت +تب بیای بیرون
درایور نصب کردم دایرکت آپدیت کردم ویندوز عوض کردم هیچ فرقی نداشت
الان یه هفتست کلافم دماش هم که ماشاءالله در حالت عادی 61 هستش
اگه خواستی بخری برند XFX نخر سافیر هم نخیر چون مشکل توش دیده شده کلابیا ایسوس یا برند هیس بخر گیگا هم پیدا کردی خوبه
دقیق برای همین اون سوال رو پرسیدم
این 2 برندی که خودت هم اشاره کردی تو این کارت فاجعه هستن
پر از مشکل و بی شمار پست و تاپیک راجع بهشون هست و گزارش شده
تقریبا حدس میزدم شما هم همین روز ها همچین پستی بدی و دقیق همین مشکل رو گزارش کنی
دیگه تقریبا مطمن شدم بابت مشکل دار بودن این 2 برد تو این gpu
مرسی
نمیدونم مشکل صد در صد سخت افزاریه کلافه شدم بخدا دادم گارانتی گفتن فردا زنگ بزن نتیجه رو بگیم بهت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)