تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 52 اولاول 123456713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 514

نام تاپيک: معرفی کلیه امکانات led سونی ex700

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

راستي يادم رفت اين رو هم بگم كه USB WIFI DONGLE رو هم گرفتم .TV را كه اوردن تست پيكسل وغيره رو انجام دادم وهيچ مشگلي نبود ولي ديروز صبح سريال رو چك كردم كه با جعبه يكي نبود كمي مشكوك شدم وپشت TV را چك كردم وديدم كه چند تا از پيچ ها انگار اچار خورده! زنگ زدم به فروشگاه وماجرا را گفتم و انها هم گفتند اگر اينطور باشد برايم تعويض ميكنند ضمنا گفتم كه توي جعبه بايد يك USB WIFI باشه كه اظهار بي اطلاعي كردن.خداييش اول خيلي حالم گرفته شد وفكر كردم بازي در بيارن وبامبول كنن ولي عصر كه زنگ زدم گفتن شب يكي ديگه برام ميارن وا وردن! USB WIFI را هم اوردن! خيلي حال كردم ! اخه از كاسب هاي ايراني اين حركات بعيده!!

2. 6 کاربر از mgolchin13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shkz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اگه حالت تنظيم كارخانه اي رو انتخاب کنید و دستگاه رو reset کنید فکر کنم کانالهای سرچ شده دیجتالی پاک بشه و گزینه ی دیجیتال تیونر قابل دسترس نخواهد بود. روش دیگه ای نیست که بشه ساعت رو تنظیم کرد .

درسته. با ریست کردن کانالها پاک میشن ولی مشکل خاصی بوجود نمیاد و شما مجددا" زبان و کشور رو که انتخاب کردین دوباره با یه سرچ مجدد کانالها دریافت میشن. یکی از مزیت دیجیتال به آنالوگ اینه که خیلی سریع کانالها رو میگیره و خودش تنظیم میکنه و مثل آنالوگ وقت گیر نیست.

البته در مورد تنظیم ساعت من هم راهی پیدا نکردم گرچه اهمیتی هم نداره

راستي يادم رفت اين رو هم بگم كه USB WIFI DONGLE رو هم گرفتم .......
    دوست عزیز شما تلویزیون رو با گارانتی گرفتی ؟

4. 3 کاربر از shkz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوست عزیز شما تلویزیون رو با گارانتی گرفتی ؟[/QUOTE]

بدون گارانتي شركتي گرفتم ولي فروشنده يكماه گارانتي براي تست واطمينان از سلامت جنس ميده!
    به نظر من 600 هزار تومن ارزش گارانتي نيست! با خيلي كمتر از اينها ميشه جنس را بيمه كرد.

6. 3 کاربر از mgolchin13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه monipa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

راستي يادم رفت اين رو هم بگم كه USB WIFI DONGLE رو هم گرفتم .TV را كه اوردن تست پيكسل وغيره رو انجام دادم وهيچ مشگلي نبود ولي ديروز صبح سريال رو چك كردم كه با جعبه يكي نبود كمي مشكوك شدم وپشت TV را چك كردم وديدم كه چند تا از پيچ ها انگار اچار خورده! زنگ زدم به فروشگاه وماجرا را گفتم و انها هم گفتند اگر اينطور باشد برايم تعويض ميكنند ضمنا گفتم كه توي جعبه بايد يك USB WIFI باشه كه اظهار بي اطلاعي كردن.خداييش اول خيلي حالم گرفته شد وفكر كردم بازي در بيارن وبامبول كنن ولي عصر كه زنگ زدم گفتن شب يكي ديگه برام ميارن وا وردن! USB WIFI را هم اوردن! خيلي حال كردم ! اخه از كاسب هاي ايراني اين حركات بعيده!!
    حالا این usb wi fi که میگی قیمتش چنده؟
    کارایی اش چیه؟

8. 2 کاربر از monipa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

حالا این usb wi fi که میگی قیمتش چنده؟
    کارایی اش چیه؟
    از نظر ظاهري يه چيزي شبيه usb flash memory هستش ولي يك كم بزرگتر ودر واقع يك فرستنده گيرنده هست كه tv رو بيسيم به شبكه ويا اينترنت وصل ميكنه وميتونيد از روي لپ تاپ يا اينترنت فيلم وموسيقي و ... رو اجرا كنيد.ايني كه همراه دستگاهه wifi a/b/g/n را ساپورت ميكنه كه n بالا ترين ور‍ژن هست كه قيمتشش توي بازار فكر كنم بالاي 40 يا 50 هزار باشه.واز اونجا كه براي pc ولپ تاپ هايي كه wifi ندارن قابل استفاده هست برش ميدارن و جدا ميفروشن.

10. 3 کاربر از mgolchin13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ضمنا براي كسايي كه اين tv را دارن يك firmware جديد امده كه ورژن 4.054 هست كه از اينجا ميتونيد بگيريد وunzip كنيد بعد روي فلش بريزيد وبه usb وصل كنيد تا اپديت بشه البته با مسئوليت صد در صدي خودتون!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 2 کاربر از mgolchin13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

mgolchin13 عزیز میشه آدرس فروشنده رو بگید لطفا پ.خ کنید با سپاس

14. این کاربر از LIQUID_PRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

با عرض معذرت لينك بالا اپديت ورژن امريكاي شمالي هستش براي ورژن اسيايي كه ورژنpkg4.053gal-0106 هست به لينك زير برويد:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. این کاربر از mgolchin13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsan-inventor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    من به تازگی از مریوان خریدم سایز 46
    فروشنده برای تست زبون فارسی رو انتخاب کرد که --- پرید و من با راهنمایی شما دوستان ری ست و english و سنگاپور رو انتخاب کردم .دیروز همه کانال ها رو با کیفیت خوب آورد امروز که روشن کردم کانال 1-8 شبکه یک تا شبکه قرآن رو بد نشون میداد...ولی بقیه شبکه ها مثل مستند و پرس و العالم و بقیه بدون مشکل...مشکل از خود صدا سیماست یا...؟
    راستی وقتی تی وی رو خاموش و دوباره روشن می کنم منوی تنظیمات که زبان رو می پرسه و جست وجوی شبکه دوباره میاد...چرا؟!
    ممنونم

18. 2 کاربر از ehsan-inventor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shkz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.

برای اینکه خیالتون از بابت سیگنالهای دریافتی راحت بشه پیشنهاد میکنم یه آنتن ساده معمولی و جمع و جور ( آنتنهای برقی با دیجیتال مشکل دارن) تهیه کرده و در فضایی خارج از ساختمان نصب کنید. اینطوری حداقل خیالتون از بابت قدرت و کیفیت سیگنالهای دریافتی راحت میشه چون در داخل ساختمان و با استفاده از آنتنهای رو میزی کیفیت و قدرت سیگنالهای دریافتی هیچموقع به 100 نمیرسه.

در یه مواقعی ممکنه فرستنده مشکل داشته باشه چون اگه تلویزیون شما تنظیم شده باشه و کانالها رو با کیفیت و قدرت خوب بگیره دلیلی برای بهم خوردنش نیست.

در مورد مشکل بعد از روشن شدن اگه بعد از سرچ و تنظیم و سایر موارد درست انجام بشه قاعدتا" نباید این مشکل پیش بیاد.

20. 4 کاربر از shkz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •