فک کنم تنها مودمی که قطع و وصل میشه tp-link هست؟من خودم tp-link دارم و وقتی قطع و وصل میشه
مودم رو چند بار راه اندازی مجدد میکنم و با تلفن خط آنالوگ رو باز میکنم بعدش میرم داخل سایت tp-link بعدش درست میشه (تا چند روز)
فک کنم تنها مودمی که قطع و وصل میشه tp-link هست؟من خودم tp-link دارم و وقتی قطع و وصل میشه
مودم رو چند بار راه اندازی مجدد میکنم و با تلفن خط آنالوگ رو باز میکنم بعدش میرم داخل سایت tp-link بعدش درست میشه (تا چند روز)
سلام به همه دوستان نمیدونم دقیقا باید همین جامشکلم را مطرح کنم یا نه ! درهرحال من هم همین مشکلی قطعی و صلی مرتب و دم به دقیقه مخابرات را دارم .تا قبل از اینکه مودم مون tp link و کابلی بود مشکلی نداشتم و همه چیز خوب بود اما از وقتی مودم tendaw150d را خریدیم که مودم وایرلس شد خیلی دچار این مشکل قطع و وصل میشه وتقریبا پست های این تاپیک را خوندم گویا پیشنهاد اکثریت استفاده از اون بهترین دن اس هست ولی من نمیخواهم از اون روش استفاده کنم چون نرم افزارهای سنگینی روی سیستمم نصب هست و نمیخواهم با اون سیستمم از اینی که هتس کندتر بشه !
ممنون میشم یه نفربهم بگه دقیقا چیکارکنم قدم به قدم ! میخواهم دوباره از اول همه راه های ممکن را بررسی کنم ( هرچند خودم یه سری کار انجام دادم ولی اونها را نمینویسم که دوباره انجام بدم کی مدونه شاید جواب گرفتم )
توی تنظیمات مودم Annex Type رو روی Annex A و DSL Modulation Type رو روی ADSL2+ قرار بدید اگه درست نشد همه گزینه های DSL Modulation Type رو یکی یکی امتحان کنید به احتمال زیاد درست میشه
واقعا خدا خیرت بدهد من هم همین مشکل را داشتمنیم کرده بود زنگ هم زدم به مخابرات همون حرفها که سیم کشیتون مشکل داره و این چرندیات را تحویل دادند و رواکه با روش شما حل شد از مدیران فروم هم که این تاپیک را گذاشتند بماند ممنونم مودم من تی پی لینکه
دستت درد نکنه واقعا کارمو رته انداختی دو ماه بود این مشکلو داشتم شب و روز باهاش ور میرفتم نمیتونستم درست کنم واقعا مررررررررررسی![]()
این DSL modulation توی مودم تی پی لینک کدوم قسمته؟؟؟ من پیداش نکردم!![]()
سلام
دوست عزيز به قسمت advanced setup بريد و در آخرين سربرگ ADSL رو انتخاب كنيد و گزينه اول رو بزاريد روي G.dmt
من هم دقیقاً همین مشکل رو دارم همه این کارها رو هم کردم ولی هنوز درست نشده هر سه سوت یه بار قطع میشه(2-3 دقیقه ) چه وضعشه.. کمی بهتر شده طرفهای (6-7 دقیقه ) البته با تغییر Adsl Mod بهG.lite ... یه خط مجزا از جعبه تقسیم اصلی اون منطقه تا مودم برادرای مخابرات کشیدن فقط و فقط واسه همین adsl ، مخابرات هم چک کرده میگه نویزی نداره 2 تا مودم هم دارم tp-link 8817,8811 تازه گرفتمشون با 3 تا اسپیلتر هم تست کردم نشد بدون اسپلیتر هم نشد .. اینترنت هم مال آسیاتکه اونا هم میگن مشکل از ما نیست پس چرا بقیه مشکل ندارن...حسابی کلافم کرده تو رو خدا به دادم برسید...
Last edited by hadikhaf; 22-03-2013 at 13:19.
قربونت اینی که میگی رو میشه بیشتر بازش کنی "با تلفن خط آنالوگ رو باز میکنم " نگرفتم دقیقاً چطور شد؟ جهنم چند روزهم چند روز
ممنون دوستان که کمکم نکردید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)