نمی دونم چرا چند ساله ماه رمضونا فیلمای تخیلی میسازن؟؟
ای تو روحتون با این روحاتون![]()
نمی دونم چرا چند ساله ماه رمضونا فیلمای تخیلی میسازن؟؟
ای تو روحتون با این روحاتون![]()
سریال های امسال اصلا خوب نیست
راننده حاج آقا واقعا افتضاح نقش بازی میکرد خیلی آماتوری بود بازیش
با نگاه کردن به طرف گفت در جا تمام کردهخیلی مزخرف بودن صحنش
![]()
ایول جلوه های ویژه.
دقت کردین یه ربع تو تونل توحید داشتن میرفتن تموم نمیشد؟![]()
اگه نسازن پس چطور مردم رو سر کار بزارن.
حوصله ی این سریال رو ندارم.اصلا جلوه های ویژش مسخره اس.نمی دونم چه اصراری دارن که به ما ثابت کنن که جهنم رو بلدن بسازن.
اون تیکش که هر چی طرف کمک کرده بود بر باد فنا رفت به جز کمک به کمیته امداد هم خیلی جالب بود![]()
این که یارو میگفت باید یکی از کارهای خوبی که کردی رو بدی تا ببرمت برزخ رو از کجا درآورده بودن؟؟؟من که تا حالا نشنیده بودم...
جلوه های ویژه هم که در حد عهد شاه وزوزک بود....از این به بعد دیگه نمیبینمش.
---------- Post added at 11:25 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------
این که یارو میگفت باید یکی از کارهای خوبی که کردی رو بدی تا ببرمت برزخ رو از کجا درآورده بودن؟؟؟من که تا حالا نشنیده بودم...
جلوه های ویژه هم که در حد عهد شاه وزوزک بود....از این به بعد دیگه نمیبینمش.![]()
این قسمت حرفهای جالبی بین مامور و آقا فتاح رد و بدل شد
دوستان خواهشمندم به دور از مسخره کردن یه کم تامل کنند
تنها ایرادی که تا الان میتونم به این سریال بگیرم موزیک هست که واقعا بد شده رضا صادقی رو چه آید به این کارها
ای بابا چرا یه دفعه اصلا تو قسمت دوم همه چی بهم ریخت؟ اصلا روند داستان تو قسمت دوم خوب نبود و امیدوارم بهتر بشه . جلوه های ویژه اش فوق العاده ضعیفه و به نظرم همین کلی از جذابیت سریال رو کم کرده و امیدوارم زودتر تموم بشه
مگه امشب قسمت سوم ملکوت نبود که پخش شد؟!!![]()
اتفاقآ به نظر من تنها ايرادي كه نميشه گرفت همين آهنگ رضا صادقي هست.صداش كه خوبه تو اين داخليها!!
كلي ايراد داره اين سريال:1_ اينكه داستان كاملآ كليشه اي.كاملآ.يادم مياد 1 همچين مسائلي رو تو سريال او يك فرشته بود و اون سريال كه حميدرضا پگاه و جمشيد مشايخي بازي كرده بودن كه چشم برزخي داشت كه از همين شبكه 2 هم بود.
2_جلوه هاي ويژه ي ضعيف نه , مسخره!
3_پروانه معصومي با 65 سال سن اومده نقش همسر محمدرضا شريفي نيا رو بازي ميكنه.10 يا 15 سال اختلاف سن دارن!!! رضا رويگري اومده شده داماد شريفي نيا!!!
شبكه 2 كلآ سريالاش روياييه!!! همين مثال هايي كه بالا زدم.
نظر شخصيو انتقاد
---------- Post added at 12:43 AM ---------- Previous post was at 12:42 AM ----------
بله سوم بود.چطور؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)