شما هر كاري كني فقط مي توني 3.8 روي فلشت بريزي چون فرمت فلشت FAT-32 هست ببين موقع فرمت مي توني بزاري رو NTFS كه اگر شد مشكلتم حل مي شه .
شما هر كاري كني فقط مي توني 3.8 روي فلشت بريزي چون فرمت فلشت FAT-32 هست ببين موقع فرمت مي توني بزاري رو NTFS كه اگر شد مشكلتم حل مي شه .
اولا :اینکه این به من ربطی نداره که یک مشکل بطور شایع هست یا نه .من این مشکل را دارم که فقط در این نوع فلش شایع هست... نام برند ها اگه این نوع خطا رو می دن در زیر هست ...
takems
..teransed
دوما: تو گوگل سرچ می کردی میدیدی که فقط این دو مارک مشکل زیادی دارن نه مارک های دیگر این takems هم جدیده زیاد کسی نخریده که بدونن چقدر آشغال هست
یکی هم از این نوع فلش داره takems که با هاش مثله من مشکل داره و ازش حالش بهم می خوره را برات میزارم تا بخونی تا بدونی بده ... بده دیگه. داداش ! ! !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسوما:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
![]()
![]()
من در ----- ماهواره و کامپیوتر تست کردم خطا میده .چه ربطی داره به نوع فرمت شما آلان یک فلش 8 گیگ بخر ببین با fat32 نمی شه بیش از 3.8 ریخت میشه چرا نشه اون fat ntfs مال 4 گیگ به بالا کپی کردنه با هم نه تک تک ...
تا قبل درست بود یعد مشکل پیدا کرد دوست عزیز ...
تازه با fat NTFS هم درست نشد مشکلش به این راهتی ها هم که نیست حل بشه ..
Last edited by m jax; 17-08-2010 at 17:32.
دستان من هم یه فلش 8 گیگ ترنسند سیری جت فلش وی33 دارم.
جدیداً همین مشکل براش پیش اومده
کسی میدونه یاید چکار کرد؟
باید بفرستم گارانتی؟
گارنتیاش کجاست؟
آقابون من هم این مشکل رو دارم ....
این فلش ها رو نمیشه NTFS کرد ؟؟؟
چرا میشه منتها باید با ویندوز 7 ان تی اف اسش کنید یا با برنامه هایی مثل پاراگون
اینقدر دعوا می کنید.اسم فایلهات رو اگه فارسی هستن لاتین کن ببین چی میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)