منم برا همین دیر بازیمو آپ کردم چون همه اش درحال برطرف کردن شیرین کاری های گیم میکر بودم.![]()
منم برا همین دیر بازیمو آپ کردم چون همه اش درحال برطرف کردن شیرین کاری های گیم میکر بودم.![]()
خوب همین جور که پیداست علاوه بر امکانات کم و کمبود بودجه و قانون کپی رایت کم کاری بازی سازان هم رای آورده. و سوم هم ضعف گیم پلی هست.کمبود گرافیست و انیماتور خوب[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 47.37% نبود امکانات کافی ، سرمایه ، قانون کپی رایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 63.16% ضعف در برنامه نویسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 31.58% نبود موتور خوب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 26.32% ضعف در گیم پلی و سناریونویسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 57.89% کم کاری بازی سازان کشور
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 63.16%
اولی رو قبول دارم................ولی
شاید این بازی سازها هستن که کم کاری میکنند ولی من فکر نمی کنم اینطور باشه
من هم مشکل رو مدیریت خوب نبودن میدونم .و بودجه کافی...........
اما تا کی میخوایم مدیر خوب نداشته باشیم و عقب بمونیم؟؟
تا وقتی که....
ضعف مدیر به معنای ضعیف بودن در امر مدیریت نیست اتفاقا بر عکس مدیران ما چند برابر مدیران دیگه دنیا کارمند بدبخت رو تحت فشار می ذارند و امر و نهی می کنند و حقوقش رو زیر پا می ذارن . دقیقا مشکل همینجاست وقتی توی یک پروژه ساخت بازی مدیر می خواد تمام پول رو به جیب بزنه و حق بقیه تیم رو نمی ده در صورتی که همه فشار کار رو اعضای تیمه خوب معلومه که دلسرد می شوند و نمی تونند کار گروهی خوبی انجام بدند.
نداشتن دانش بازی سازی مدیریت هم که می تونه باعث زجر کامل بقیه افراد بشه .
توی تیم های خارجی درصدی از فروش بازی به اعضای اصلی تیم بازی سازی تعلق می گیره برای همینه که پیشرفت می کنند. چون وقتی بازی موفق شد برای همه اونهاست . نه اینکه مثل ایران همه بدبختی هاش ماله اعضای تیم باشه و وقتی موفق شد همه مشهوریت و پول و موفقیت و اسمش ماله مدیر پروژه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)