کلا ما یه هرناندز داریم مثه چیتا میدوه !
اینتر هم که لولس کلن !
هیمشه جلو منچستر همینطور بوده
آی حال میده بارسلون و رئال رو 6 تایی کنیم بعدشم بفرستیم بیمارستان برای زاییدن![]()
کلا ما یه هرناندز داریم مثه چیتا میدوه !
اینتر هم که لولس کلن !
هیمشه جلو منچستر همینطور بوده
آی حال میده بارسلون و رئال رو 6 تایی کنیم بعدشم بفرستیم بیمارستان برای زاییدن![]()
سریع ترین بازیکن جام جهانی و لیگ برتر انگلستان !!!کلا ما یه هرناندز داریم مثه چیتا میدوه !![]()
![]()
باسا جونتون با اون همه ادعا حدف شد اینش مهمه (لوله شد اینجا معنی میده )
بله دیگه بایدم شاکی باشید از سبک بازی ، ببخشیدا ولی بوش هنوز میاد![]()
بارسا که قهرمانه...
رم و منچستر هم ایشالا مابقی رقبا رو می ترکونند تا معنای لوله پلیکا رو دوستان بفهمند!
حالا دوست دارید لوله تون با چه قطری باشه؟
روحیه ها متفاوته. مخصوصا یک هوادار بارسلونا و یک هوادار اینتر. یکی حتی نوجوان در همین دهه دو بار شاهد قهرمانی اروپای تیمش بوده و دیگری حتی میانسال تازه نخستین عنوان چمپیونز لیگ تیمش رو دیده. تیم یکی مدتهاست در شرایط عالیه و علاوه بر تحسین سبک بازیش هنوز قدرت اول حتی از نگاه بازیکنان و مربیان مخالف به شمار میاد و تیم دیگر ...
خیالتون راحت باشه هواداران بارسا در شرایط عالی به سر می برن. گذشته استثنایی بماند. حال و آینده هم حسابی به ما روحیه میده. کل رو الان بیشتر در نوشته های کیا می بینید؟
دید هوادارن تیم ها هم مشخصه کاملا فرق داره. حالا میشه ناشی از سبک متفاوت فوتبال دونست یا وضعیت فعلی تیم و موفقیت های اخیرش. برای مثال برگشت نیمه نهایی قهرمانان 2008 که بارسلونای آشفته اون فصل منچستر قدرتمند رو در الترافورد تحت فشار گذاشت از خاطرات خوب من هست. در جریان هستید که بارسا اون بازی رو باخت و حذف شد.
شاید بخاطر علاقه است، شاید بخاطر سلیقه فوتبالی، شایدم بخاطر موفقیت های تازه زیاد، به هر حال به عنوان یک هوادار بارسلونا شکست در نتیجه (هرچند با قدرت فعلی کم اتفاق میوفته) برای من تلخ نیست. دیداری که اینتر 3-1 پیروز شد هیجان زیادی برای من داشت. مخصوصا چالش اساسی روزهای بعدش واقعا لذتبخش بود.
در مورد سبک بازی اینتر مورینیو هم منهای حرکات خارجی و اتلاف وقت من که شاکی نیستم. مگر اینکه شما شاکی باشید! به نظر من فوتباله. عشق خیلی ها به بارسا بخاطر همین تفاوت هاست. زمونه ای که هلند صاحب توتال قید بازی رو میزنه چه انتظاری میشه داشت؟ دیگه به عنوان هوادار بارسلونا و اسپانیای مشابه به این چیزا عادت داریم.
البته اگه شانس بیارید یه تیم با یه لشکر مصدوم بخوره بهتون و مجبور بشه از یه جوون 19 ساله سمت راست دفاعش استفاده کنه که اونم اخراج بشه و راه واسه گل زنی باز بشه و تازه 3 - 2 ببازید ولی به لطف گل زده بیشتر تو زمین حریف برید بالا .
Last edited by Alireza.M67; 04-08-2010 at 10:48.
قبلا صحبت ها و پیش بینی ها علمی شما رو دیدیم در انجمن جام جهانی که می گفتید آلمان از گروهشم بالا نمیاد
از باخت منچستر هم معلومه خیلی ...
هیچی ولش کن![]()
Last edited by errmii; 04-08-2010 at 00:50.
اون حرفم که کاملا احساسی بود .
بس که شما آلمانیها اومدید تو تاپیک ما هی با اعصاب ما بازی کردید .
منم گفتم یه حرفی بزنم با اعصاب شما بازی کنم .
تازه آخرشم که به لطف داور و نگرفتن یه گل 100 % اومدید بالا .
از باخت منچستر هم ناراحت شدم ولی توقع بیشتری هم از اون تیم که بازیکنهای خوبش رو از دست داده بود و نصف تیمش هم مصدوم بودن نمیرفت .
ولششون کن جیگر ... تا سال 2018 هنوز 8 سال مونده !! میدونی که آلمانی ها هر 8 سال از 1/8 میان بالااون حرفم که کاملا احساسی بود .
بس که شما آلمانیها اومدید تو تاپیک ما هی با اعصاب ما بازی کردید .
منم گفتم یه حرفی بزنم با اعصاب شما بازی کنم .
تازه آخرشم که به لطف داور و نگرفتن یه گل 100 % اومدید بالا .
از باخت منچستر هم ناراحت شدم ولی توقع بیشتری هم از اون تیم که بازیکنهای خوبش رو از دست داده بود و نصف تیمش هم مصدوم بودن نمیرفت .
تازه اونم باید کلی پول بدن به یوفا و دعا کنند که تیم حریف مصدوم داشته باشه![]()
سایر عواملو دیگه بیخیال ......
سلامتیم یکی مدتهاست در شرایط عالیه و علاوه بر تحسین سبک بازیش هنوز قدرت اول حتی از نگاه بازیکنان و مربیان مخالف به شمار میاد و تیم دیگر ...
خیالتون راحت باشه هواداران بارسا در شرایط عالی به سر می برن. گذشته استثنایی بماند. حال و آینده هم حسابی به ما روحیه میده.
این مورد کمی تا قسمتی موقتی هست.
سبک بازی آرسنال را چگونه می دانید؟
من به شخصه - نظر شخصی هست - سبک آرسنال که با خلاقیتهای یجورایی عجیب و غریب ، تعلل در شوت زدن ، از دست دادن توپ توی محوطه جریمه !! و شوت از راه دور نزدن (البته جدیدا شروع کرده اند) را خیلی دوست دارم.
پدرم طرفدار بارسا هست و وقتی بازی تیم منو می بینه دائم میگه آرسنال می بازه چون توپ رو توی محوطه به هم پاس می دهند وتعارف دارند !!
با این حال چند سال جام نگرفتن و از دست دادن موقعیت دید آدم رو عوض می کنه.
بارسا هم اگه همه بازیهاش رو از نظر درصد مالکیت توپ 95 - 5 جلو باشه اما آخرش ببازه بعد از مدتی اون دید عوض میشه.
با حضور مورینیو در رئال رقابت کمی تا قسمتی سخت تر خواهد شد.
با وجود اینکه لیگ اسپانیا را لیگی مذخرف می دانم چون اختلاف امتیاز تیم 2 و 3 جدول به 20 الی 30 هم می رسه !! و تیم ملی این کشور به جز کاپدویلا و تورس! بازیکن غیر بارسا و رئالی نداشت (البته ذخیره میومدند)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)