تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما ایرانسل بهتر است یا مبین نت؟

راي دهنده
74. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • وایمکس ایرانسل

17 22.97%
  • وایمکس مبین نت

57 77.03%
صفحه 3 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 66

نام تاپيک: مقایسه وایمکس ایرانسل با مبین نت

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

به نظرم اسم این تاپیک غلطه . بهتر بود می نوشتین مقایسه ی قیمت مبین نت با قیمت ایرانسل . چون العان کسی تو این فروم نیست که از مبین نت سرویس گرفته باشه .

پروفشنال ghasem13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فعلا تعرفه های هیچ کدوم به پای adsl نمیرسه!

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

اصل ارتباط هم بر کم بودن پینگ + سریعتر بودن+ در دسترس بودن + ارزان بودن هست
    اگر ADSL این مشخصات رو در منطقه شما داره وایمکس رو بزارید کنار مطمئن باشید هیچ ارتباطی به ارتباط مبتنی بر کابل نمیرسه

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ببخشید تاپیک مقایسه مبین نت با ایرانسل هست نه وایمکس و Adsl.
    اگر اینها بخوان کاری نداره براشون که تعرفه ها رو بشکنند و فعلا هم دنبال مشتری ها پر پول مثل شرکتها هستن مثلا شما سرویس 1024/512 رو از شاتل میگیرید 400,000 تومان یا از پارس آنلاین میخرید 200,000 تومان حالا مبین نت داره فقط 80,000 تومان میفروشه. حالا اگر مبین نت بخواد می تونه 256 رو به قیمت 20,000 تومن بده چون 4 برابرش همون 1 مگه ولی نمیکنه چون اول اینکه از پول بیشتر بدش نمی یاد دوم اینکه فضا رقابتی نیست.
    از اینها بگذریم میرسیم به مقایسه این دو اپراتور:
    کوچکترین تفاوت اینه که سرویس 1 مگ مبین نت 1000 تومن بیشتر از ایرانسله اما بزرگترین تفاوت ضعف ایرانسل روی سیاستی که شاشتل برای اولین بار تو ایران اون رو به کار گرفت به نام قانون Fair Use Policy که سر یکی از کاربران شاشتل اومده می تونید برید بپرسید جناب m_pixel . اگر به سایت ایرانسل برید با همچین چیزی مواجه می شوید:

- به منظور تضمین کیفیت سرویس‌های ارائه شده، ایرانسل در مورد طرح‌های نامحدود اقدام به اعمال «خط مشی مصرف صحیح» نموده است. سقف کاربرد نامحدودی برای کاربران در نظر گرفته شده است تا بتوانند بدون نگرانی به گردش در اینترنت و دانلود بپردازند. با این حال، در صورتی که کاربر به طور غیرمعمول از پهنای باند استفاده کرده و به دانلود بیش از حد اقدام نماید، از دوره بعدی، سیاست محدودسازی پهنای باند در مورد وی اعمال خواهد شد و از آن پس، قادر به استفاده از سرویس، به صورت نامحدود نخواهد بود.

پس دانلودرها به گوش باشند ایرانسل بدردشون نمی خوره مخصوصا که آدم سرویس نامحدود گرفته و دوست داره یکسره دانلود کنه . در صورتی که مبین نت چنین قانون مزخرفی نداره.

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اصل ارتباط هم بر کم بودن پینگ + سریعتر بودن+ در دسترس بودن + ارزان بودن هست
    اگر ADSL این مشخصات رو در منطقه شما داره وایمکس رو بزارید کنار مطمئن باشید هیچ ارتباطی به ارتباط مبتنی بر کابل نمیرسه
    دقیقا درست گفتی مخصوصا که وایمکس تو کشور ما انقدر کیفیت آشغالی داره یه باد و بارون میاد امواجش فرتی قطع میشه در حالی که من یه دوستی دارم تو سوئد و اون از اونجا وایمکس گرفته و میگه وقتی بارون میاد سرعتش بالاتر هم میشه در کل در همه جای دنیا انتخاب اول برای سرعت و پبنگ Cable و بعدش اگر نبود ADSL

پروفشنال Exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پشمک آباد

پيش فرض

دقیقا درست گفتی مخصوصا که وایمکس تو کشور ما انقدر کیفیت آشغالی داره یه باد و بارون میاد امواجش فرتی قطع میشه در حالی که من یه دوستی دارم تو سوئد و اون از اونجا وایمکس گرفته و میگه وقتی بارون میاد سرعتش بالاتر هم میشه در کل در همه جای دنیا انتخاب اول برای سرعت و پبنگ Cable و بعدش اگر نبود ADSL
    کیبل قدیمی شد ! البته هیچ وقت ایران نه اومد نه خواهد امد !

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

کیبل قدیمی شد ! البته هیچ وقت ایران نه اومد نه خواهد امد !
    جدیدش چیه مهندس ؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

شبکه کابلی که دیگه داره از بین میره بجاش سرویسهای Fios یا فیبرنوری داره جایگزین میشه تو ایران هم اومدن بعد از چند سال به جای کبل ----T راه اندختند اوند هم تازه SD نه HD. با این وضعی که من میبینم تو زیرساختهای مخابراتی رو وایمکس کار کنند پینگش بهتر از Adsl میشه این تجهیزاتی که اینها گذاشتند و سیمهایی که کاربردن و فاصله زیاد از مرکز همش عامل بالا رفتن پینگه . شما از DNS خود شرکت پینگ بگیری باید زیر 20 ms باشه دیگه این رو که قبول داری ولی برو بگیز ببین عمرا زیر 60 باشه. ولی وایمکس هم فعلا رو پرتوکل 802.16d هست مال سال 2004 حالا تا بخواد به 802.16e برسه ما پیر شدیم.

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

بابا بد بختيو ببينا . من مبين نت گرفتم 3 روز پيش . سرعتش بد نبود دانلودم رو 170 اينا ثابت بود . رفتم تو اين 192.168.0.10 واسه مبين نته . تنظيماتشو زدم تركوندم . الان ديگه سيگنال ندارم .

نيدونم بايد چيكار كنم .

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

بابا بد بختيو ببينا . من مبين نت گرفتم 3 روز پيش . سرعتش بد نبود دانلودم رو 170 اينا ثابت بود . رفتم تو اين 192.168.0.10 واسه مبين نته . تنظيماتشو زدم تركوندم . الان ديگه سيگنال ندارم .

نيدونم بايد چيكار كنم .
    کدوم سرویس رو گرفتی رو 170 ثابته . مگه تو همون نیستی که برادرش تو مبین نت بود و رایگان بهت دادن ؟

11. این کاربر از razmjoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •