XFX is the best board
Asus
BFG
EVGA
Gigabyte
Inno3D
MSI
XFX
XFX is the best board
سلام دوست عزیزنوشته شده توسط Inkareeeeeeeeee
من منضورم این نیست که خود ایران جعل میکنه
شما بیا تو بازیر ایران هر چیز که ببینی چه قشنگ باشه چه زشت چه خوب باشه چه بد پشت جعبش نوشته
MADE IN CHINA
و خیلی کم پیش اومده جنسی اصلش رو پیدا کنی
دلیلش رو هم خودم نمیدونم
![]()
حامد گرامی مگه شما نمیتونین از اینترنت سفارش بدین که براتون بیادش ؟! ... راستش اداره پست ایران که یه زمانی بزرگترین اداره دزدی رسمی ایران بودش ... الانو دیگه نمیدونم...
lord_theone گرامی درود بر شما و همه دوستان ...
دوستان گرامی چند نفری گیر دادن به من که چرا مارک سایر شرکتها در لیست نظرخواهی نیستش ؟! ... راستش آنزمانی که من بدنبال کارت گرافیکم بودم سایر شرکتها هنوز به کار تولیدش بودند و دوستانی هم که در نامه های شخصی هی گیر مدادن که XFX بهتره و من باید BFG رو پس بدم و بجاش XFX بگیرم میگم که همونطوری که گفتم درسته که XFX یه کمکی سریعتره ولی VGA/ TV/FM رو نداره الانه شرکتهای دیگری مانند AOpen و Club 3D و Gainward و Galaxy و InnoVISION و Leadtek و PNY Technologies و Point of View هم در کار ساخت و تولید 7900 GTX هستند ... اگه من همه این شرکتهای شناخته شده و نشده رو در نظر خواهی می گذاشتم چند نفر دسترسی به تولیدات اونها داشتند ؟؟؟؟!!! چند نفر اسامی تمام اونها رو شنیدند و یا استفاده کردند و یا .... ؟؟؟!!! بنابر این من مارکهایی رو گذاشتم که فکر میکردم تقریبا" بیشتر دوستان اقلا" اسمشونو شنیدند ... راستش یه سری از این شرکتهارو نمیدونستم که سخت افزار میزنند یا بستنی یا شکلات... به هرحال... باز هم از همه دوستان گرامی سپاسگذارم ... بدرود
سلامنوشته شده توسط Inkareeeeeeeeee
نه ديگه پست مثل قبل دزد نیست
نمیدونم این سایت رو دیدی یا نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که زیر نظر اداره پست هستش
البته من توش سایتی ندیدم که کارت گرافیک بفروشه ولی اگه هم باشه باز هم جرات نمیکنم ازش بخرم
ممنون
![]()
فقط ....
![]()
![]()
![]()
AMIN جان خوشحال شدم که میبینم شما هم اینجا بودی ...
Hamed گرامی فکر میکنم که بتونین از طریق کشورهای همسایه مانند دبی سفارش بدین که براتون بیادش ... در تمامی شرکتهای سازنده گزینه Where to buy هستش که میتونین سفارش بدین مانند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا سایر کمپانیها هم همینطور ... با کمی جستجو میتونین به چیزی که میخواستین برسین ... سپاسگذارم ... بدرود
ممنون از دوستان
راستي يه سوال برام پیش اومده :
همونطور که امین جان اون عکس رو گذاشته خروجی های پشت کارت با کارتهایی که دارم خیلی فرق میکنه میخواستم ببینم به مانیتور ما میخوره؟
مانیتور من Lg مدل لبخند فلترون هستش
ممنون
![]()
سلامنوشته شده توسط *hamedkhatar*
اگه اشتباه نكنم براي LCD هستش
سلام
دوست عزیز این خروجیها dvi هستند و مخصوص اتصال به مانیتورهای دیجیتال
امروزه اغلب مانیتورها دارای دو خروجی انالوگ(ابی) و دیجیتال(سفید )هستند که می توان بسته به اینکه از چه مانیتوری استفاده می کنید از انها استفاده کرد
اما در اغلب کارت های رده گران قیمت از دو خروجی دیجیتال استفاده می شود با این فرض که مانیتور شما دیجیتال است و اینکه می توان انرا به دو مانیتور به طور همزمان وصلکرد و مثلا تصویر را در دو قسمت در ذو مانیتور دید
مانیتورهای دیجیتال از همتایان انالوگ خود چیزی حدود 100000 تومان گرانترند و نیازی به ترجمه امواج دیجیتالبه انالوگ را که در مانیتورهای انالوگ استفاده می شوند ندارند
البته امیدوارم منظور شما از عکس همان باشد اگر غیر از این بوده و من توضیح واضحات داده ام معذرت می خواهم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)