شما اين پست رو نديدين؟ :انجا هم براي يكي ديگه از كاربرا نتيجه مشابه داشته اين تست. تست دقيقي نيستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما اين پست رو نديدين؟ :انجا هم براي يكي ديگه از كاربرا نتيجه مشابه داشته اين تست. تست دقيقي نيستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راست می گی پایین نرم افزار تا 340 است ولی گذارشی که تو صفحه html ساخته این رو زده.مثل پایینی که دوستمون گذاشته.
احتمالا یک باگ است در محاسبات....باید رفع کنن.
فعلا فقط میشه ضعف هارو فهمید.
panda 2011 یه بار 220 یه بار 210 یه بار 190 عجب؟؟؟
دوست عزیز بهتر نیست فدرت آنتی ویروسها رو با Pc security test 2009 تست کنیم ونتیجه رو بزاریم
فکر نکنم بدک باشه![]()
نود32 (سکیوریتی) که واقعا شاه کار کرد.
راستی دوستان این نرم افزار کومودو فقط فایرواله یا آنتی ویروس هم هست؟
دوسته عزیز شما وارد setting نود32 بشید و توی قسمت فایروالش، تنطیمش رو بذار روی حالت interaction و دوباره تست بگیر.![]()
با سلام
من nod32 رو آپدیت کردم در تاریخ 1389/05/18 فایروالش رو تست کردم ، فقط جلوی 130 تا رو تونست بگیره!
اين تست ربطي به آپديت بودن آنتي ويروس نداره.
اين تست مربوط به حملات نفوذي Leak Test هستش و فايروال بايد اونها رو دفع كنه و ربطي به آنتي ويروس نداره.
nod32 سكيوريتي در دفع حملات Leak Test بسيار ضعيفه.
Comodo هم فايروال داره و هم آنتي ويروس. اگه از Comodo راضي نبوديد ميتونيد Outpost رو هم چك كنيد.
هر دوي اين فايروالها در دفع حملات بسيار قوي هستن و بطور كامل از اين تست سربلند بيرون ميان.
دوستان !!
آویرا از همه جلوتره ، 600 امتیاز آورده البته به ریال !!
البته آویرا یک malware توش پیدا کرد
لینک یه فایروال خوب رو به من بدین
Last edited by n-95; 12-08-2010 at 11:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)