من چند وقت پیش یه پرینتر Canon دیدم رنگی و جوهر افشان ، عکس هم چاپ میکرد. فروشنده میگفت که کارتریجش هر بار با سه چهار هزار تومن شارژ میشه و احتیاجی به خرید کارتریج نو نیست.قیمتشم حدود 60000 تومن بود.کسی از دوستان نظری داره؟
من چند وقت پیش یه پرینتر Canon دیدم رنگی و جوهر افشان ، عکس هم چاپ میکرد. فروشنده میگفت که کارتریجش هر بار با سه چهار هزار تومن شارژ میشه و احتیاجی به خرید کارتریج نو نیست.قیمتشم حدود 60000 تومن بود.کسی از دوستان نظری داره؟
چیز عالی رو که فراموش کن ولی ارزون ترین چیزی که بتونی بگیری از دو و سیصد شروع میشه قیمتاش
ارزون ترین تک کاره رنگی لیزری 5050 کانن با قیمت 235.000
ارزون ترین سه کاره لیزری تکرنگ 4010 کانن 270.000
بابا رنگی نخواستیم. منظورم سیاه وسفید هست. چیزی هست؟
سلام.
فقط می خواستم بگم که Canon MF4010 راست کارته درسته 270 تومن واست آب میخوره ولی یه چند کاره عالی با هزینه نگه داری مناسب و خدمات پس از فروششه.
زیر 100 تومان لیزری چیزی نداریم؟ سیاه و سفید هم بود عیبی نداره.
نداریم.![]()
عزیزان سلام
من پرینتر جوهر افشان خودم رو فروختم (3 کاره اچ پی) و حالا میخوام پرینتر لیزری بگیرم، البته تک کاره (جون بودجه ضعیفه) پولی که در نظر دارم براش بدم، حدود 150 هزار تومان هست، بهترین گزینه پیشنهادی چه مارک و مدلی هست؟ این رو هم بگم که تو همون مغازه یه سامسونگ 2510 هم هست که البته کار کرده هست، و برای بار دوم شارژ کردن و کل پرینتش هم 4500 صفحه هست، فروشنده هم خلاصه 90 هزار تومان میگه..به نظر شما میصرفه؟ و یا چه کار کنم؟
تشکر..
Last edited by akbarrazmi; 29-08-2010 at 15:30.
سلام دوستان
لطفا نظرتون رو راجع به پرینترای زیر بگین
سمسونگ 1660 برای خونه
کانن L140 چهار کاره برای خدمات کامپیوتری
اگه پیشنهاد بهتری دارین لطفا بگین
سلام
لطفاً ارزون ترین پرینتر تک کاره سیاه و سفید hp یا canon رو معرفی کنید.
اینجا قیمتهارو ببین!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)