مگه اینا که این رو ساختن کلا چند نفر بودن؟؟
آخه بازی نسازن چیزیشون میشه.............![]()
مگه اینا که این رو ساختن کلا چند نفر بودن؟؟
آخه بازی نسازن چیزیشون میشه.............![]()
این که چیزی نیست. واسه بازی انرژی اتمی سپاه 600 میلیون داده بسازنده ها.
این آخونده هم که این بازی رو ساخته تو دانشگاه آزاد ساوه ست. تربیت بدنی و نرم افزار و سخت افزار و برنامه نویسی پیشرفته و کلا همه ی درس های رشته ی کامپیوتر رو درس میده. نماز جماعت ها هم میشه امام جمعه. ببینید چقدر پرکاره![]()
2 نفرمگه اینا که این رو ساختن کلا چند نفر بودن؟؟
آخه بازی نسازن چیزیشون میشه........
آره اگه نسازن از جیبشون رفته.
زندگی خرج داره دیگه.![]()
این بازی فقط آبروی بازی سازی ایرانو برد!
گرافیک صفر
داستان صفر
گیم پلی صفر
کلا صفر!
---------- Post added at 01:51 PM ---------- Previous post was at 01:48 PM ----------
والله بازی افسانه ی جنگاور خودم که مدتیه شروع کردم به ساختش با یونیتی از این بهتره!![]()
پس از يك سال
سلام به همه ي بچه ها.
بازيش به نظر من ----- است.
گرافيك 1
داستان 0.5
گيم پلي با ارفاق 0
گرافیک 0/25
داستان 10000-
گیم پلی رادیکال 2
مجموع امتیازها:
فحش خو... و ما...
خیلی بازی افتضاحیه.
اصلا به نظر من توی ایران بازی ساختن بی معنیه میگی چرا؟چون بازی سازی و برنامه نویسی به درد کشورهایی میخوره که قانون کپی رایت توی اون کشور رعایت بشه نه مثل ایران که بازی 80 هزار تومانی رو آدم میخره2 هزار تومان.هر شرکتی هم بخواد توی ایران در زمینه بازی سازی فعالیت کنه با کله میخوره زمین.![]()
در يه مورد مخالفم:
حق كپي رايتو خدايي ايرانيا در حد بازي هاي ايراني رعايت ميكنن.
_____
تو دلم موند يه بازي seksual ايراني ببينم!!!()آخه هر وقت چنين بازي بياد و به صورت قانوني به فروش بره زمانيه كه آزادي تو ايرانه!(تا وقتي وضع حكومت اينه تو خواب آزاديه خودمونو ببينيم چه برسه با بازي سازي!)
تو ایران همش به فکر مف خورین و فقتو فقتو فقتو فقت پول میخوان از رو عشق بازی نمیسازن
بعد هم یه شرکت نمیاد از گوشه و کنار ایران (همین پی30)چهار تا بازیساز مدلر برنامه نویس ووو.......جمع کنه
اخه این چیه؟گرافیک که در حده ماریو هم نیست گیم پلی هم معلومه چه گندی زدن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)