ممنون سليمان يه بار اينكار را كردم ولي يادم نيست هموني كه بايد را بردم يا كس ديگه فردا دوباره ميرم خداكنه رد بشه![]()
ممنون سليمان يه بار اينكار را كردم ولي يادم نيست هموني كه بايد را بردم يا كس ديگه فردا دوباره ميرم خداكنه رد بشه![]()
دوستان من این بازی را تموم کردم اگه مشکلی داشتید من در خدمتم.![]()
من اون مرحله گير كردم 8 تا objeckt داره من objeckt 7 گير كردم يارم رفته يه جا رو زمين دراز كشيده و يه نارنجك هم دستش داره از روي نقشه يه جا رو دنبال كردم به يه تانك رسيدم كه منو ميبينه شليك ميكنه نميدونم چيكار بايد بكنم تانك هم هر كاري ميكنم منفجر نميشه .
يكي كمك كنه
من در مرحله extract the agent گير كردم اونجايي كه يه صداي آژير خطر در مياد بعد يكي از توي خانه در مياد دو نفر هم پشت سرش بهش تيراندازي ميكنند . همش ميميره چيكار بايد بكنم .
دوست من شما باید به بالای برج خراب شده ای که یک سوراخ درونش هست بروید و از اونجا هوای دوستتون را داشته باشید و کسایی که میخواهند بهش حمله کنند را بکشید.در ضمن شما باید این کار را قبل از امدن دوستتون از اون ساختمان بکنید.
دوستان سلام
بخونید متن زیر رو که با دست پر اومدم
از سایت خارجی پیدا کردم عالی عالیه
برای اینکه رمز و حال های مختلف رو فعال کنید کار زیر رو می تونید بکنید
اول اینکه یه پروفایل جدید بسازیر ویا همین پروفایلتو نرو اسمش رو عوض کینید به:
reb00
و بعدش وارد بازی بشید.(اگه از اول یه پروفایل جدید ساخته باشید موقعی که می خواهید مرحله مورد نظرتو نرو انتخاب کنید همه مراحل باز شده هست) ولی اگر که ادامه پروفایل قبلیتون باشه نه
بعد که وارد بازی شدید دکه ESC یا همون استاپ رو که برنید به گزینه هاتون یه گزینه جدید اضافه میشه به نام Cheat
که با کلیک بر روی اون به تنظیمات می رید که می تونید حالت های مختلف رو فعال کنید
مثل نامرئی شدن و .....
خوشتون اومد؟
در ضمن اگه هم می خواهید کم تقلب کنید می تونید اسم پروفایلتو نرو فقط به یکی از اسم های زیر تغییر بدید و از تنها 1 مزیتی که نوشته شده استفاده کنید
Panzer...... Exploding bullets
Stealth ...... Silent sniper bullets
Ratbomb ............. Rats explode when shot
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)