دقیقا من خودم سردرد دارم دارم 2 تا بروفن میخورم .... قبلا کدئین میخوردم یکی خوب میشد ولی الان تاثیر نداره
دقیقا من خودم سردرد دارم دارم 2 تا بروفن میخورم .... قبلا کدئین میخوردم یکی خوب میشد ولی الان تاثیر نداره
من خواهش می کنم به سلامتی خودتون رحم کنید. قرص و دارو رو بذارید کنار.
به زندگی سالم و طبیعی برگردید. فست فورد نخورید. میوه و سبزی زیاد بخورید. تکنیک های آرام سازی بدن و ذهن و کم کردن اضطراب رو یاد بگیرید. آب فراوان بنوشید(بیش از 10 لیوان در روز). غذای سرخ شده نخورید. گوشت کم بخورید. سوسیس و کالباس و همبرگر هرگز نخورید . . .
اینها نصیحت نیست. تجربیاتی هست که من رو از سردردهای مداوم نجات داد.
چه جوری میشه تو این زمونه آروم باشی؟وقتی نزدیکترین افراد به آدم،.بهش دروغ میگن و سرکارش میذارن دیگه آرامش ذهن و اعصابی برای آدم میمونه؟!
غلظت بالای خون چه مشکلاتی بوجود میاره؟
این مشکلات کم و زیاد برای همه ما وجود داره. بطور 100% هم نمیتونیم تمام مشکلات رو حل کنیم و به آرامش مطلق برسیم!
اما روشهایی وجود داره برای کاهش اضطراب و استرس. چند مورد از روشهای کارا و ساده: ورزش کردن (خصوصا شنا)، دوش آب سرد، روشهای ریلکس کردن بدن و ذهن و . . .
علائم غلظت خون تا جایی که من تجربه داشتم: اعضای بدن (خصوصا دست و پا) با قرار گرفن در موقعیت های ثابت و خاص زود خواب میرن. علايم دیگر: حالت خستگی، سردرد، کم شدن تمرکز، عدم شفافیت دید و . . .
با جستجو می تونید لینکهای مفیدی در این مورد پیدا کنید از جمله:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)