توی قسمت محل سکونت نوشته شده![]()
توی قسمت محل سکونت نوشته شده![]()
اوه شرمنده اصلا حواسم نبود
برام جالب بود چون اگه کرمانشاه بودی نمیگفتی شرکت حسابگر خوبه![]()
الان و در حال حاضر که اونجا نیستم بدونم چطوره
ولی با توجه به چیزایی که دیدم صحبت میکنم .
روش این کار شرکت درسته.
2 تا کافی نتی که داشتند رو خاطرتون هست ؟ کدوم کافی نت در اون شهر به بزرگی این کافینت و سرعت دسترسی به اون اندازه که برابر 512 بود رو داشت ؟بود ؟
کدوم شرکت اولین aDSL رو اونجا برقرار کرد ؟
نمایندگی ایز ایران در کل منطقه غرب بودند.
من که بدی نمیبینم. ساپورت شرکت هم بدک نیست .
ضمن اینکه در گزاش اماری که من دیده بودم از بقیه ISP های اون منطقه بهتر عملکرده بودند
بامداد و سپیدار و ستاره صبح و این شکرتی که در ادرس پارکینگ شهرداری هست و نمایندگی صبانت رو داره و ..... همه دسته جمعی یه طرف و حسابگر یه طرف
من کاری به شخصی ندارم اکثر شرکتهای موفق رو میشنام
حالا اگه به شما بدی کردند زنگ بزنید و مستقیم با مدیریتش صحبت کنید ومشکلتون رو حل میکنند. چون این شرکت تا جایی که من میدونم مخاطبش رو ناراضی نگه نمیداره.![]()
اوایل حرفت درست اما الان اصلا سرویس هاش جالب نیست اگه یه نظر سنجی بزارن بهت قول میدم از آخر بشه اول
اتفاقا قبلا که ازشون سرویس داشتم مشکلی پیش آمد(مشکل زیاد برام پیش اومد حتی کارم به دعوا کشید آخرا اما در یه مورد با مدیر صحبت کردم که تمام و کمال طرف کارکنانشو میگرفت![]()
شاید مشکل واقعا از سمت شما بوده من که در جریان نیتسم ولی میدونم که خود مدیریتش ادم خوبیه
برادرانشون هم ادمای بدی نیستند
ولی خوب 5تا انگشت شبیه هم نیست ممکنه چندتا کارمند بد هم داشتهباشه
که خودم شخصا چند نفرشون رو دیدم که اخراج شدند ویا به نام تعدیل کنار گذاشته شدند.
به هرحال ملاک بازدهی یک شرکت میزان جذب سرمایه است اگر میدونید این شرکت بده پس تحریمش کنید ولی مطمئن باشید اگر مشکلی باشه برای همه هست نه برای شما تک نفر !
پس باید همگی این شرکت رو تحریم کنید که با توجه به چیزایی که من دیدم بعید میدونم این شرکت ورشسکت بشه.
پس باید سرنخ قضیه رو بگیرید شاید توی ماجرای شما نه شما مقصر باشید نه شرکت از کجا معلوم که مخابرات که دسترسی شما رو فراهم میکنه در این وسط نقش سوم رو ایفا نکنه ؟و خودش مقصر اصلی باشه ؟
البته من نمیگم حتما مخابرات هست ولی ممکن هست و دور از انتظار هم نیست که حرف شما درست باشه
باید تحقیق کرد و بعد نتیجه گرفت.
خوب فعلا
دوستان لطفا در این تاپیک در مورد مبین نت بحث نکنید و لطفا پست ندهید تا پایین بره . لطفا به تاپیک زیر مراجعه فرمایید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)