دوست عزیز بازرگانی مهر فقط مربوط به مانیتور اسوس هست.////
دوست عزیز بازرگانی مهر فقط مربوط به مانیتور اسوس هست.////
در مورد raid بهتر بقیه ی دوستان راهنمایی کنن چون من اطلاعات در این زمینه کمه
اما در مورد رم :
من این رم رو پیشنهاد می دم:
ADATA X Series Ver2.0 4Gb 1600 CL7 (2x2Gb) + FAN=200
بله همه ی اطلاعات از بین میره چون داده های شما به دو قسمت تقسیم میشه وهر قسمت روی یک هارد نوشته میشه پس در این صورت شمابرای بازیابی اطلاعات به هر دوقسمت نیازدارین. پس اگه یک هارد خراب بشه همه ی اطلاعاتو از دست میدین البته این اتفاق خیلی کم میفتهنوشته شده توسط sirchicco]
ممنون دوست عزیز از توضیحی که دادی
در مورد RAID 0 یه سوال داشتم اگه یکی از هاردها Fail بشه تمام اطلاعات اون هاردمم می پره؟
در مورد رم آیا خودتون تا 180 رم خاصی مد نظرتون هست ؟
338000 با گارانتی سازگاردوستان کسی قیمت این مادربورد Asus P6X58D-E رو نداره ؟ با گارانتی بازرگانی مهر یا ویستا پخش
در مورد هارد که بله اگه از Raid0 استفاده کنی هر دو هاردت رو به صورت یه هارد 1ترا در میاره و با این تفاوت که اطلاعات به هر دو هارد نیاز داره.
برای رم هم برای این سیستمی که شما در نظر گرفتی خیلی بهتره که تریپل چنل استفاده کنی ولی اگه نشد دوال چنل هم کارتون رو راه می اندازه ولی بهتره از قابلیت های قطعاتی که می خرین استفاده کنین(برای مادربردتون تریپل توصیه شده)
خیر و به هیچ عنوان هر هارد اطلاعات داخل خودش رو نگه میدارهر مورد RAID 0 یه سوال داشتم اگه یکی از هاردها Fail بشه تمام اطلاعات اون هاردمم می پره؟
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
جدی میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون وقت چه جوری نگه میداره . اگه یه هارد خراب بشه شما میتونی اطلاعات رو ریکاوری کنی؟
نه دیگه
احتمالا اطلاعات رو از همون جایی که بار اول گیر اورده باید گیر بیاره
ساسان عزیز با این حرفت ازت ناامید شدم
اگه هر هارد اطلاعاته خودشو حفظ کنه که نمیشه raid0!!!!!!!!!
ببینید هر هاردی مستقل اطلاعاتی رو نگه میداره مثلا اگر هارد الف Fail بشه هارد ب باز اطلاعات داخلش وجود داره و برعکساون وقت چه جوری نگه میداره . اگه یه هارد خراب بشه شما میتونی اطلاعات رو ریکاوری کنی؟
از شما یک همچین حرفی بعید بودساسان عزیز با این حرفت ازت ناامید شدم
اگه هر هارد اطلاعاته خودشو حفظ کنه که نمیشه raid0!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)