تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 37

نام تاپيک: نصب سیستم سوپر CNG بر روی خودروهای دوگانه سوز

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوست عزیز شما که 1- صحت خبر ابداع سوپر CNG در پست شماره 8 رو بردی زیر سوال و گفتی توهم زده!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2- توضیحات شرکتی که محصول رو عرضه میکنه گفتی تبلیغاته!
    3- تجربیات و توضیحات ما هم که توهمات شخصیه!
    4-تجربه ی همه ی کسانیکه توی فرومهای تخصصی خودروی phalls و tuningtalk از تآثیر کاملاً مثبتش اطلاع داده بودن را هم رد کردی! لینکهاش در پست 6 بود
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پس بی خیال ادامه ی بحث! حق با شماست و من خیلی خیلی از شما عذرخواهی میکنم
    Last edited by Penryn; 13-09-2010 at 19:35.

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا یه سوال اساسی:
    اینایی که میگن و میگین راسته یا طبق معمول دروغ و خالی بندیه، بعد 2 ماه دیگه میبینیم نصف ماشینایی که بستن آتیش گرفتن یا موتورشون ترکیده یا...
    هوم؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

حالا یه سوال اساسی:
    اینایی که میگن و میگین راسته یا طبق معمول دروغ و خالی بندیه، بعد 2 ماه دیگه میبینیم نصف ماشینایی که بستن آتیش گرفتن یا موتورشون ترکیده یا...
    هوم؟
    مگه میخوای بمب ببندی رو ماشین?!؟ نه معلوم شد سوپرCNG به گروه خونی تو نمیخوره همینجوریش عرق کردی!
    دو ماه بعد?!؟ نقل قولهای زیر مال دو سال قبله بد نیستش بخونی.خودم که مشکلی ندیدم بلکه با خیال راحت تر از قبل میزنم رو گاز.این نقل قولایی که میذارم از tuningtalk و phalls هستش لینکهاشو قبلاً گذاشتم.مگه نگاه نکردی?!؟ من لینکها رو واسه پرنده های آسمون که نذاشتم عزیز

21 August 2008, 11:17 AM
    من يه پرايد دارم كه 1 سالي هست گاز سوز كردم
    اوايل گاز خيلي اذيت ميكرد. توي ترمز‌هاي ناگهاني ماشين خاموش ميشد. شتاب اوليه خوبي نداشت
    بعد از طي همه اين مشكلات، اقدام به نصب سوپر cng كردم كه مكمل سيستم cng هست.(قيمت بين 45-55)
    حالا همه اين مشكلات حل شده و گاز حدود 85-90 درصد مثل بنزين شده.
    قبلا با گاز نميتونستم سر بالايي رو با چهار تا سرنشين برم ولي حالا سر بالايي+چهارسرنشين+كولر راحت جواب ميده.
    -من خیلی زیاد از گاز استفاد میکنم هر روز یه باک گاز میزنم
    -ماشین با گاز خیلی خوب استارت میخوره و مشکلی ندارم باهاش
    -یکی از آشناها میگفت که یه چیزی به ماشینش اضافه کرده به اسم سوپر CNG میگفت ماشین خیلی پر قدرت شده
    سلام به دوست خوبم
    من كارم كلا CNG سي ان جي و سيستمهاي مرتبط با اون هست و بيشتر تو زمينه اي سي يو و مشكلات اون كار ميكنم
    همينطور به طورتخصصي روي پرايد و اميدوارم كه بتونم به سوالات شما پاسخ بدم
    اين قراردادن قوطي گازوييل رو كه فرموديد وجود داره ولي كاراصولي ترش استفاده از دو مدل محصول سوپر سي ان جي هست كه به راحتي قابل نصب هست يكي وطني و اون يكي خارجيبا قيمت بالا
    دراين دستگاه شما مقداري روغن با مشخصات خاص ميريزيد كه كار روغن كاري سوپاپها رو انجام ميده و و در مسير ورودي هوا و قبل از ميكسر نصب ميشه و با مكش هوا و پيچ تنظيم اين دستگاه شما ميتونيد به راحتي ميزان ورودي روغن رو كنترل كنيد
    مدل ايراني اين محصول در دورهاي بالا زياد كارايي نداره ولي براي دورهاي پايين خوب كار ميكنه
    در ضمن مدلهاي خارجي ديگري هم داره كه در اونها رغن دان دستگاه به صورت خشابي هست و راحت ميتونيد روغن تزريق كنيد و اينم بگم كه مصرف روغن اين دستگاه كم هست و اگه واقعا روي گاز زياد كار ميكنيد از اون استفاده كنيد
    يه پيشنهاد ديگه و اونم اينكه ميتونيد بجاي اين كارها هنگام كار روي گاز هر 45 دقيقه يه 5 دقيقه با بنزين كاركنيدتا سوپاپها كاملا خشك كار نكنند توي زمان طولاني .
    بعدش هم یه سوپر یس ان جی نصب کن شتاب و خفه کردن توی دور پایین تا حد چشمگیری بهتر میشه.
    و...

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب، ببین دوست عزیز
    من تکرار کنم، ماشینم روآی سال هست، دوگانه سوز هم هست. اینجوری هم که تو مشخصاتش تو سایت ایران خودرو و اینور اونور نوشته پایه گازسوز باید باشه. حالا اینکه اون موتور نمیدونم چی چی روش نیست و اینا و چه دوروغ یا راستی به ما تحویل دادن رو نمیدونم.
    اما من هیچ کدوم از این مشکلاتی که نقل کردین رو ندارم.
    همین الانش هم ماشین من با گار خیلی بهتر از بنزین کار میکنه.
    حالا بازم به نظرتون اینو ببندم رو ماشین یا نه؟
    بعد این توصیه ای هم که اینجا گفته بودین:
    يه پيشنهاد ديگه و اونم اينكه ميتونيد بجاي اين كارها هنگام كار روي گاز هر 45 دقيقه يه 5 دقيقه با بنزين كاركنيدتا سوپاپها كاملا خشك كار نكنند توي زمان طولاني .
    این علمی و منطقیه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

خب، ببین دوست عزیز
    من تکرار کنم، ماشینم روآی سال هست، دوگانه سوز هم هست. اینجوری هم که تو مشخصاتش تو سایت ایران خودرو و اینور اونور نوشته پایه گازسوز باید باشه. حالا اینکه اون موتور نمیدونم چی چی روش نیست و اینا و چه دوروغ یا راستی به ما تحویل دادن رو نمیدونم.
    اما من هیچ کدوم از این مشکلاتی که نقل کردین رو ندارم.
    همین الانش هم ماشین من با گار خیلی بهتر از بنزین کار میکنه.
    حالا بازم به نظرتون اینو ببندم رو ماشین یا نه؟
    بعد این توصیه ای هم که اینجا گفته بودین:

این علمی و منطقیه؟
    ببین قبلاً کاملاً گفتیم
    متورهای پایه گازسوز آلیاژها و طراحی و تنظیم ECU متناسب با سوخت گاز دارن.پس لزومی نداره نگران استفاده از گاز باشی و دنبال سوپر CNG و... بری.این صحبتهای ما برای از پایه بنزینیها هستش..

6. این کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

این علمی و منطقیه؟
    بلی معلومه.همون کاریه که خیلی افراد میکنن
    فقط یه مسأله داره
    این تغییر گاز به بنزین و برعکس را نباید مکرر انجام بدی چون برای مجموعه ی سیستم گاز ضرر داره
    خود من فقط برای راههای نسبتاً طولانی و بیشتر , میزنم روی گاز و برای راههای کوتاه فقط بنزین
    حتی از نصب کپسول CNG تا حدی پشیمونم.چون روازنه نهایتاً 40 کیلومتر رفت و آمد دارم و سهمیه ی بنزین تابستون توی کارتم دست نخورده مونده.حتی در آینده با تهیه ی بنزین آزاد بازم هر جور حساب کنی استفاده از بنزین بصرفه تر از نصب سیستم 750 تومنی CNG هستش که فقط وزن ماشین رو اضافه میکنه و ضرر میزنه به موتور و خیلی راه بره 150 کیلومتره
    با دیدن ملت که میرن سیستم CNG نصب میکنن منم جو گیر شدم و فردای بعد از تحویل ماشین صفر رفتم دادم گازسوزش کردن!!
    Last edited by Penryn; 14-09-2010 at 06:02.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بلی معلومه.همون کاریه که خیلی افراد میکنن
    فقط یه مسأله داره
    این تغییر گاز به بنزین و برعکس را نباید مکرر انجام بدی چون برای مجموعه ی سیستم گاز ضرر داره
    خود من فقط برای راههای نسبتاً طولانی و بیشتر , میزنم روی گاز و برای راههای کوتاه فقط بنزین
    حتی از نصب کپسول CNG تا حدی پشیمونم.چون روازنه نهایتاً 40 کیلومتر رفت و آمد دارم و سهمیه ی بنزین تابستون توی کارتم دست نخورده مونده.حتی در آینده با تهیه ی بنزین آزاد بازم هر جور حساب کنی استفاده از بنزین بصرفه تر از نصب سیستم 750 تومنی CNG هستش که فقط وزن ماشین رو اضافه میکنه و ضرر میزنه به موتور و خیلی راه بره 150 کیلومتره
    با دیدن ملت که میرن سیستم CNG نصب میکنن منم جو گیر شدم و فردای بعد از تحویل ماشین صفر رفتم دادم گازسوزش کردن!!
    خب مالِ من خدا رو شکر از پایه دوگانه سوز بود. منتها با این صحبتهایی که این چد روز از شما و بچه های فروم شنیدم، ظاهرا ایران خودرو در حال حاضر فقط یک موتور پایه گاز سوز داره (همون EF7 که گفتین)
    رو همین حساب به شک افتادم که نکنه الکی میگن این پایه گاز سوزه و این مشکلاتی که برای موتور های بنزینی هست بعدا برای ماشین خودم هم پیش بیاد...
    (شما مگه ماشینت چی بوده که 1 روز بعد از تحویل رفتی گاز سوز کردی؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام
    سوپر cng فقط یک منبع از یک نوع مکمل هست که بوسیله آب عبوری از رادیاتور گرم میشه و بصورت گاز درمیاد و همراه گاز در سیلندر تزیق میشه و خشکی گاز را کمی از بین میبره و من خودم بشخصه چند تا از اون را نصب کردم و اینکه شتاب زیاد میشه و با کولر و چند نفر بهتر جواب میده همه توهم هست فقط به نرم تر کار کردن موتور و کمتر آسیب دیدن موتور کمک میکنه درضمن دمای احتراق گاز را هم پایین نمیاره و همچنان دمای احتراق بالای گاز به موتورهایی که برای بنزین طراحی شدند آسیب میزنه لطفا هرچیزی را دقیق بررسی کنید .دوستانم در تیونیگ تاک هم فقط در همین حد در مورد سوپر سی ان جی صحبت کردند و بقیش نقل قول از دوست و آشنا میباشد
    در ضمن موتور ef7 که به موتور ملی معروف هست فقط روی خانواده سمند بسته میشه و هیچ روآ سال یا پارسالی به این موتور مجهز نیست و همه روا ها از موتر بدرد نخور پیکان بهینه شده با کد ohv استفاده میکنند و فرق روآ سال با روآ معمولی فقط در اتاق هست که به 405 معمولی تبدیل شده.
    خوب حالا شما که فرق موتور پیکان با موتور ملی را نمیدونید چطور میخواید در مورد نحوه سوختن گازو سایر مکمل ها داخل موتور با هم بحث کنید.
    با تشکر وحید

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

خب مالِ من خدا رو شکر از پایه دوگانه سوز بود. منتها با این صحبتهایی که این چد روز از شما و بچه های فروم شنیدم، ظاهرا ایران خودرو در حال حاضر فقط یک موتور پایه گاز سوز داره (همون EF7 که گفتین)
    رو همین حساب به شک افتادم که نکنه الکی میگن این پایه گاز سوزه و این مشکلاتی که برای موتور های بنزینی هست بعدا برای ماشین خودم هم پیش بیاد...
    (شما مگه ماشینت چی بوده که 1 روز بعد از تحویل رفتی گاز سوز کردی؟
    نه دوست من ایرانخودرو فقط EF7پایه گاز نیست میشه گفت بهترین موتور پایه گاز هست و ملیه ...روا سال و 206وی10که البته دیگه تولید نمیشه هم پایه گاز سوزه و نیازی به سوپر سی ان جی نداره!
    عموم برای پراید گذاشته عین پایه گاز سوز شده راحت با پراید بنزینی کورس میزاره!

11. این کاربر از irinn65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

چرا يكي به دوستمون نميگه كه روا پايه گاز سوز نداره!
    پايه گاز سوز ef7 هستش كه توي بعضي از سمند ها هستش نه روآ
    روآ موتور پيكان داره دوست من ديگه تكرار نكن پايه گاز سوز!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •